Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.

• Όταν λες error μπορείς να το κάνεις πιο συγκεκριμένο; Μέσω ΟΤΑ γίνεται πάντα η αναβάθμιση (τουλάχιστον από τον καιρό που απέκτησα το δικό μου MI2S) ακόμα και αν είναι σε εξωφρενικά χαμηλές ταχύτητες. Κατέβασε την multilingual έκδοση από miuiandroid αν θες και κάνε μια προσπάθεια μέσω recovery.

• Σωστή κίνηση! Ελπίζω να μην αποκτήσουμε λίστα με απατεώνες...

• Τρελή αντιγραφή του MI2S.. Μόνο στο πάνω τμήμα της πίσω όψης διαφοροποιείται (camera)..

• Από ότι φαίνεται είναι βασισμένη στον κώδικα της Google, χωρίς παρεμβάσεις σε launcher και frameworks, οπότε ακολουθείς κανονικότατα τον οδηγό που σου πρότεινε ο MIUI_ART..

• Πρόσεξε πως μιλάει για custom ROM (βασισμένη π.χ. σε Cyanogenmod).. Αν έχεις την έκδοση που φοράει το κινητό από το εργοστάσιο πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Patchrom..

• Για το αισθητικό κομμάτι δεν έχω να πω κάτι. Απλά μοιάζει επαγγελματική δουλειά.. Εν αναμονή λοιπόν της ολοκλήρωσής της...

• Αν θες δοκίμασε να καθαρίσεις και το sd-ext partition σου από το Clockworkmod επιπρόσθετα στα άλλα βήματα που σου είπα πριν (για καλό και για κακό δες αν μπορείς να πάρεις και αντίγραφο αυτά που έχει μέσα αν και δεν πιστεύω πως σε επηρρεάζουν αν τα χάσεις)...

• Πολύ καλή δουλειά!

• Από το clockworkmod δοκίμασε να κάνεις mount τα System, Data και Cache και μετά να τα κάνεις Format.. Μετά ακολούθησε τα βήματα που έκανες και τώρα και πες μου αν τυχόν ξεκόλλησε έτσι. Με συγχωρείς αλλά δεν έχω το κινητό οπότε εικάζω ότι η έκδοση του clockworkmod σου είναι σχετικά πρόσφατη (5+)..

• Έχεις περάσει άλλη custom rom στο κινητό χωρίς πρόβλημα ως τώρα;

• Παράλογο η όχι αναφέρθηκε δυστυχώς. Είχες μήπως κάποια "επίσημη" απάντηση απο τη Xiaomi στο ερώτημα που τους έκανες; Αν είναι να αποχωριστω το κινητό μου τόσο καιρό να ξέρω σίγουρα πως δεν θα με χρεωσουν αλλιως να κάτσω να το φτιαξω σε εναν τεχνικό αγοράζοντας ο ίδιος το εξάρτημα οποτε ερθει μια και δεν έχω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Καλησπέρα σε όλους! Στην τελευταία επαφή που είχα με την ibuygou είχα αναφέρει πως το κινητό θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί αλλιώς δεν βλέπω λόγο να μπαίνω στη διαδικασία να το αποχωρίζομαι για ένα μήνα και να χρειαστεί να πληρώσω κιόλας. Σήμερα μου έστειλαν πάλι email στο οποίο μου αναφέρουν ότι μια και δεν έχουν βρει τί πρόβλημα υπάρχει δεν μπορούν να το πουν με σιγουριά. Πάντως αν δεν έχω λένε αποσυναρμολογήσει το κινητό ή δεν το έχω κάνει μπανάκι ΣΥΝΗΘΩΣ το καλύπτουν... Και αναρωτιέμαι …

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Reignman - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Το έχω συναντήσει μια φορά στο παρελθον αυτό το πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά διορθώθηκε μονο του στην πορεία... Στη χειρότερη επανεγκατέστησε το... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Παράθεση: “Καλησπέρα παιδια εχει κανεις το viber στο κινητο του ? δε μου βγαζει τις επαφες που το εχουν εχω το mi2s” Εμφανίζονται κανονικά σε μένα. Μήπως άλλαξες κάρτα sim; Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Παράθεση: “Παράθεση από dimitris: “Από την στιγμή που υπάρχει τιμολόγιο με κόστος walkamn δεν μπορούν να κάνουν αυθέρετες χρεώσεις. Αντε το πολύ να βάλουν κανένα 10euro.” τη μια και μοναδικη φορα που πληρωσα τελωνειο για καποιο προιον μου ζητησαν την αποδειξη του paypal! οποτε καταλαβαινεις βασει ποιου ποσου θα πεσει η καμπανα...... αν και τελικα νομιζω οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ σημαινει οτι εκλεισε, εφυγε απο το τελωνειο, παει στο επομενο βημα (στο κεντρο διαλογης)” Αν και έχει περάσει λίγος καιρός …

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω με τη Xiaomi αλλά ποιος ο λόγος να μου πουν ψέματα (η Ibuygou) για την επικοινωνία τους με το service της Xiaomi; Υπάρχει υποτίθεται επίσημη συνεργασία, όπως κι εδώ άλλωστε με τη merimobiles.... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Συμφωνώ με αυτά που λες. Η απάντησή του ibuygou όμως ήταν πως μετά από επικοινωνία με τη Xiaomi πως θα πρέπει να πληρώσω για την οθόνη σε περίπτωση που χρειάζεται αντικατάσταση. Εν ολίγοις δεν αναγνωρίζουν εγγύηση και θα πρέπει να κλείσω ακόμα και μήνα χωρίς τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν όντως ισχύουν τα όσα λέει αλλά όχι μόνο με αποθαρρύνουν από την αγορά του MI3 που είχα σκοπό να κάνω στο κοντινό μέλλον, αλλά και μετανιώνω για την όποια "διαφήμιση" έχω κάνει τους τελευταίους μήνες σε φίλους και γνωστο…

• Η απαντηση δοθηκε μετα απο επικοινωνια με τη Xiaomi οποτε τι να πω. Ο διαλογος εγινε με καποια Linda στην Ibuygou... y7u4ujub.jpg Απο το of popular distributions εως το what do I need Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Καλημέρα σε όλους! Δυστυχώς ανοίγω αυτό το θέμα για να κακολογήσω μια συσκευή που μέχρι πριν λίγο καιρό διαφήμιζα παντού και σίγουρα έπεισα πολλούς να την αποκτήσουν. Εδώ και λίγες μέρες στο μέσο της οθόνης μου και στην αριστερη πλευρά έχει δημιουργηθεί ένα ημικύκλιο απο πορτοκαλί pixels. Δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα προς το παρόν αλλά όπως καταλαβαίνετε ανησυχώ. Σε επικοινωνία με την ibuygou από όπου αγοράστηκε το κινητό μια και δεν υπήρχε τότε συμφωνία με τη merimobiles καταλήξαμε πως το κ…

• Πρόβλημα με το συγχρονισμό

Reignman - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζει. Ότι κι αν κάνω το κινητό "απενεργοποιεί" τον συγχρονισμό (επιλεκτικά σε κάποιες και όχι όλες τις εφαρμογές που έχω δηλώσει). Πάντως έχω μόνιμα ενεργό το internet στο κινητό μου (είτε μέσω δικτύου κινητής είτε μέσω wifi). Ας ελπίσουμε πως θα λυθεί στην επόμενη έκδοση που θα βγει αύριο...