Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.

• Καλημέρα σε όλους! Παρατήρησα πως στην τελευταία έκδοση (3.9.27) υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεις συγχρονισμού των λογαριασμών μας. Για να δώσω ένα παράδειγμα όταν στον MiCloud λογαριασμό μου ενεργοποιήσω να συγχρονίζονται τα πάντα (SMS, φωτογραφίες, το μητρώο των κλήσεων κλπ κλπ), σε μεταγενέστερο έλεγχο βλέπω πως απενεργοποιούνται. Το ίδιο γίνεται με τους λογαριασμούς που έχω στο Gmail, στο Twitter και σε άλλα. Έχω παρατηρήσει πως δεν γίνεται στις όποιες επανεκκινήσεις του κινητού αλλά σε ανύ…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Reignman - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλημέρα! Δεν έχω δει που έχει τη ρύθμιση που λες, αλλά ασχέτως αυτου πλεον δεν ασχολούμαι... Το κινητό επιλέγει αυτόματα συχνότητα λειτουργίας απο όλο το φάσμα αναλόγως περίστασης και μια φόρτιση την ημερα επαρκεί με πολύ απαιτητική χρήση. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους! Κάνοντας αρκετή χρήση του κινητού μου (ομιλία, ίντερνετ και κάποια παιχνίδια ) διαπίστωσα πως η μπαταρία μου διαρκούσε για περίπου οκτώ ώρες. Κάτι που συχνά με έφερνε σε δυσκολη θεση μια και έπρεπε να ψάχνω για φορτιστη. Πριν λιγες μέρες κοιτώντας τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στο παλιο μου κινητό, βρήκα και μια που χρησιμοποιουσα για υπερχρονισμό. Έτσι διαπιστωσα πως η ελάχιστη συχνότητα λειτουργιας μπορούσε να πεσει στα 384 MHz.. Αποτελεσμα ; Με την ιδία χρηση πλεον η…

• Samsung Galaxy S2 Plus (i9105p) Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Παράθεση από Danielk: “Παράθεση από ronin13: “Πως θα τα καταφερω να εχω 160 χαρακτηρες στα SMS οταν γραφω ελληνικα, και οχι 70? Παντα το ιδιο προβλημα... :(” ελαφρως παλιο το μηνυμα αλλα θα απαντησω γιατι πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους.... στο xda υπαρχει ολοκληρο θεμα απο τον theos0o με τροποποιημενο το αρχειο συστηματος MMS.apk ωστε να στελνει κανονικα με 160 χαρακτηρες! δειτε εδω: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 και εδω το λινκ για την εκδοση 5 της MIU…

Μήνυμα

Παράθεση από giokar13: “Παράθεση από Reignman: “Παράθεση: “καλημερα εκανα αναβαθμιση τηs rom και απο τοτε δεν μου βγαζει διορθωση στα μηνυματα. εχω την 3.8.29” Έχεις παλιά έκδοση.. Η τελευταία είναι η 3.9.13... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” το γνωριζω οτι δεν εχω την τελευταια εκδοση αλλα τι σχεση εχει αυτο με την διορθωση στα μηνυματα?” Γιατί πολλές φορές για να φτιάξουν κάτι, χαλάνε κάτι άλλο... Για παράδειγμα.. Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη έκδοση τα μηνύματα που λά…

Μήνυμα

Παράθεση: “καλημερα εκανα αναβαθμιση τηs rom και απο τοτε δεν μου βγαζει διορθωση στα μηνυματα. εχω την 3.8.29” Έχεις παλιά έκδοση.. Η τελευταία είναι η 3.9.13... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Κάτι που ξέχασα.. Εχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση μεσώ 3G, ποιες μέσω WiFi και ποιες και με τα δυο... Στο κεντρο ασφαλείας επιλεγεις κινηση, στατιστικά κινησης και μετα διαχείρηση συνδέσεων εφαρμογών... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Ενδιαφέρον δεν λέω, αλλά αν δεν προσφέρει οπτικό ζουμ δεν έχει μεγάλο νόημα. Ούτε ο ευρυγώνιος μου χρειάζεται, ούτε το macro προσωπικά...

Μήνυμα

Παράθεση από zevoulon_13: “Παράθεση από Reignman: “Σειρε με το δάχτυλο σου προς τα κάτω το πανω μέρος της οθόνης για να βγουν οι ειδοποιήσεις... Επιλεγεις διακόπτες και απενεργοποιεις τα δεδομένα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” ψάχνω για πίο μόνιμη λύση,γιατί αυτό φαίνεται να μην λειτουργεί,τα έχω απενεργοποιήσει τα δεδομένα,αλλά και πάλι κάπως με χρεώνει.. :cursing:” Η λύση που σου έγραψα είναι μόνιμη... Αν δεν το ενεργοποιείς δεν μπορείς να συνδεθείς.. Εκτός κι αν το π…

Μήνυμα

Σειρε με το δάχτυλο σου προς τα κάτω το πανω μέρος της οθόνης για να βγουν οι ειδοποιήσεις... Επιλεγεις διακόπτες και απενεργοποιεις τα δεδομένα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Tapatalk

Reignman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα! Αν εννοείς τα τελευταία νέα του miui.gr όχι... Σε άλλα forum το έχω συναντήσει το πρόβλημα αυτό κατά διαστήματα...

• Αυτή την εντύπωση είχα κι εγώ, αν και δεν χάνω κάτι να το επιχειρήσω αφότου κάνω ένα backup.. Βρήκα πριν λίγο στο miuiandroid.com/community/thre…r-stable-gb-2-4-20.17146/ πως κάνει από την 2.3.16 που βρίσκεται sto miui.nl... Δεν είχα καμία τύχη όμως στο να την εντοπίσω...

Μήνυμα

Το λογικό αυτό είναι, όμως εγώ δεν θα βιαζομουν. Ίσως υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας αυτής της έκδοσης της ROM με το server.. Ουτως η άλλως πιο σημαντικό για μένα είναι να ανεβαίνουν στο server της Google. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δυστυχώς με JellyBean είναι νεκρό το κινητό αν κάνεις το λάθος και ανοίξεις κάποια εφαρμογή πέραν αυτών που κρατά το σύστημα. Μιλάμε για διαθέσιμα <30MB!! Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως κάνει η multilanguage που έχω από το Xperia X10 μου...

• Καλημέρα! Πέρασα στο Galaxy S ενός φίλου την 3.9.6 μέσω Miuiandroid όμως η διαθέσιμη μνήμη του κινητού δεν επαρκούσε για να λειτουργήσει ικανοποιητικά. Οπότε κατέβασα την τελευταία gingerbread (2.4.20) που είχε βγει για το εν λόγω κινητό και την πέρασα (πάλι μέσω Miuiandroid. Δυστυχώς ενώ το κινητό πλέον δεν δείχνει να έχει θέμα με τη μνήμη και ο φίλος είναι χαρούμενος δεν μπόρεσα να βρω πουθενά ελληνικό πακέτο μετάφρασης γι αυτή την έκδοση. Αν κάποιος σταθεί πιο τυχερός από μένα θα του ήμουν υπ…

Μήνυμα

Παράθεση από non-serviam: “Έχει κανείς πρόβλημα με το sync της xiaomi? Γιατί ενώ όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά δεν μου κάνει backup τις νέες επαφές...” Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Έχεις ελέγξει πηγαίνωντας μέσω των ρυθμίσεων του κινητού στο MiCloud να δεις μήπως είναι απενεργοποιημένος ο συγχρονισμός για τις επαφές;

Μήνυμα

Καλωρίζικο! Στη notification bar (η οποία εμφανίζεται αν σύρεις το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω) έχεις ένα εικονίδιο GPS. Απλά το πατάς να γίνει και αυτό ενεργό... Διαφορετικά μπορείς να πας πατώντας Ρυθμίσεις μετά στις Πλήρης Ρυθμίσεις να επιλέξεις Υπηρεσίες Τοποθεσίας και να το ενεργοποιήσεις από εκεί...

• Cyanogenmod 10.2 σε ένα partition

Μήνυμα

Stock από κάποιον υπάλληλο της Xiaomi υπάρχει, στην οποία δεν δουλεύουν τα πάντα. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα να περάσεις στο κινητό κάτι ημιτελές... Πέραν αυτού αγοράζεις κινητό που έχει MIUI επίσημα και θες να περάσεις κάτι που θα φτιάξει κάποιος χρήστης (για όσον καιρό ενδιαφερθεί) και δεν πρόκειται να υποστηριχτεί επίσημα ίσως και ποτέ;

• Επίσημη αντιπροσώπευση στην Ευρώπη (για να μην έχουμε θέμα σε περίπτωση βλάβης) και μιλάμε πλέον για έναν κορυφαίο παίκτη σε όσους τομείς δραστηριοποιηθεί... Έως τότε θα μείνουμε μόνο σε κινητές συσκευές...