Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.

• Galaxy s III

Reignman - - SAMSUNG

Μήνυμα

Παράθεση από Arkoydos: “Ευχαριστω πολυ..... Μια αλλη ερωτηση ξερουμε αν υπαρχει σταθερη εκδωση miui για to huawei ascend p1....pou exw egw” xiaomi-miui.gr/forums/download…p?page=Entry&entryID=1473

• Android 4.3 για Mi2/2S

Reignman - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλησπέρα! Πριν λίγο είδα πως ανέβηκε στο en.miui.com/thread-6929-1-1.html η είδηση πως κάποιος από τους developers της Xiaomi έκανε compile την 4.3 και την ανέβασε για όποιον ενδιαφέρεται να τη δοκιμάσει. Δεν δουλεύουν δυστυχώς τα πάντα (GPS, FM radio) αλλά είναι μια καλή αρχή... Να τονίσω πως δεν την έχω δοκιμάσει (και ούτε και σκοπεύω) μια και λατρεύω το MIUI... :love:

• Βοηθεια

Reignman - - GALAXY S II (i9100)

Μήνυμα

Για να μην ταλαιπωρείσαι όταν θα έχεις το PC σου για να κάνεις τη διαδικασία δες στο forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677092. Είναι πολύ απλά και αυτοματοποιημένα όλα... Περνάς clockworkmod recovery και κάνεις root το κινητό με λίγα κλικ.. Από κει και περα η διαδικασία να περάσεις MIUI είναι εξίσου απλή... ;)

• Βοηθεια

Reignman - - GALAXY S II (i9100)

Μήνυμα

Μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας root το κινητό (προαπαιτούμενο για ότι έχεις σκοπό να κάνεις παρακάτω). Δεν βλάπτεις το κινητό και αν κάνεις λάθος δεν έγινε απολύτως τίποτα. Δες οπότε ποιά έκδοση λογισμικού έχεις (αν είναι η τελευταία ή όχι) για να σε παραπέμψω στη διαδικασία.

• Xiaomi Mi2S, getting started, rooting, undervoltage

Μήνυμα

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει στα χέρια σου! Προερχόμενος από το Xperia X10 όπου η λέξη backup και flash νέων ROMs ήταν κάτι απλό και συνηθισμένο για μένα, η μετάβαση στο MI2S και στην πληρότητά της εν λόγω ROM με αφήνει πλέον παγερά αδιάφορο στις ελάχιστες Custom ROMs που κυκλοφορούν. Ο συγκεκριμένος (Wajk) είναι γνωστός στους XDA Developers και η δουλειά του ήταν πάντα προσεγμένη. Αν θες οπότε να "κερδίσεις" το κάτι παραπάνω εννοείται πως μπορείς να το κάνεις...

• newbie-αγορα mi2s απο Κινα

Reignman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έχεις 2πύρινο επεξεργαστή της Mediatek, τον 6577, άλλου τύπου οθόνη και ο πυρήνας του OS είναι παλαιότερος.. Είναι σίγουρα μαιμού αν και πολύ ποιοτική... Τώρα όσον αφορά τη rom, αν και δεν πιστεύω πως το όλο εγχείρημα έχει νόημα τελικά για σενα, ίσως να μπορέσεις να κάνεις δουλειά με port χρησιμοποιώντας ως βάση αυτή που έχεις ήδη και είναι πλήρως λειτουργική (υποθέτω).... Αν όντως έχεις διάθεση, ξεκίνα βλέπωντας αν μπορείς μέσω του ROM Manager (το κατεβάζεις από το Play Store) να περάσεις άλλο …

Μήνυμα

Μάλλον θα σε στενοχωρησω... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Βάλε αν μπορείς την εφαρμογή που σου έδωσα το link πιο πάνω να δούμε αν θα εγκατασταθεί...

Μήνυμα

ΟΚ. Κατέβασε το από εδώ www30.zippyshare.com/v/56745/file.html και εγκατέστησέ το...

Μήνυμα

Όντως... Κατέβασε αυτό play.google.com/store/apps/det…guess.android.sysinfo.pro και πήγαινε στο View Properties. Δες στο Device αν στο Board γράφει MSM8960 και στο Screen η ανάλυση να είναι 720χ1280....

Μήνυμα

Καλησπέρα και μεγειά! Για τη διαδικασία του update μπορείς να κάνεις δύο πράγματα.. Να την κάνεις μέσω του updater που βρίσκεται μέσα στο security center ή πατώντας settings->all settings->about phone και να πατήσεις system updates. Εκεί θα σου βγάλει την όποια αναβάθμιση έχει για να κάνεις. Για να βάλεις όμως την τελευταία development έκδοση πηγαίνεις και πατάς το πλήκτρο του menu (με τις τρεις παράλληλες γραμμές) και επιλέγεις Select installation pack.. Βρίσκεις το update που θέλεις είτε είναι…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήνυμα

Ems. Αργησα να πάρω tracking number όμως.. Απο κάποια στιγμη και μετα εμφανιζόταν στο site των ΕΛΤΑ... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Weather BZ

Reignman - - Google Play Store

Μήνυμα

Άψογη δουλειά και από τους Ρώσους και από σενα...

• Είμαι άσχετος help

Μήνυμα

Παράθεση από Kalmichalis: “α οκ ευχαριστω το καταλαβα!!! αν θελω να κανω επαναφορα σε προηγουμενη εκδοση πχ. jlb 14.0 ή jlb 15.0 πως μπορω να το κανω? υπαρχει καποιο ink που να τις εχει ολες μαζεμενες? μιλαω παντα για official μην μπλεουμε και με ιους...” en.miui.com/thread-1885-1-1.html

• [V5 Theme]Iron Man 3----by MIUI Designer Center

Reignman - - V5 Themes

Μήνυμα

Δεν δινει προσβαση στη σελιδα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Η λίστα με την Nέα 3.6.7 MIUI ROM

Reignman - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Ναι και ευτυχως στη νεα εκδοση το μονο περιεργο ηταν πως μετα το flashαρισμα της ROM επρεπε να βαλω το multilanguage και μετα τα gapps...:screwy: Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Εκανα wipe και ισοπεδωθηκε το κινητο... Το επανεφερα με τον οδηγο που εχει στο forum (fastboot την rom)... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήνυμα

Παράθεση: “Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω. Βρισκω το 32GB 355€ στο ibuygou.com και 326€ στο hotmid.com . Ποιο απο τα δυο να προτιμησω? Ειναι εξισου αξιοπιστα?” Το ibuygou δινει μονο γνησια ως τωρα, με παραδοση περιπου 8 μερες και με paypal... Επισης το κανουν πολυ δυσκολο να σταματησει σε τελωνειο... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Δυστυχώς χρειάστηκα τον οδηγό σου σήμερα... Όλα ευτυχώς πήγαν καλά οπότε χίλια ευχαριστώ! Μια μικρή διευκρίνηση όμως... Επειδή μου έκανε το "δύσκολο" το MiFlash το μόνο σημείο από όσα δοκίμασα να μεταφέρω τη ROM και να δουλέψει ήταν στην επιφάνεια εργασίας... Περίεργο κι όμως αληθινό... Ευτυχώς δεν έχασα τα δεδομένα μου (αρχεία και εφαρμογές) αλλά έπρεπε να "στήσω" το κινητό από την αρχή σε ότι αφορά (accounts κλπ)..

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση... Μετα την αναβαθμιση δεν μου κραταει call log με αποτελεσμα να μην μπορω να δω ποιος με καλει σε περιπτωση που εχω παραπανω απο δυο αναπαντητες.. Συμβαινει και σε κανεναν αλλο η πρεπει να κανω κατι (π.χ. wipe).. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2