Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-147 από 147.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα και σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Όντως έτσι είναι πολύ πιο απλό... Καλή δουλειά με τους οδηγούς..
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλορίζικα !!!” Σ'ευχαριστώ πολύ! Με έχει ξετρελάνει η συσκευή ως τώρα... Ελπίζω να μην με απογοητεύσει κάπου... Ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω είναι να μπω σε recovery... Κρατάω πατημένα τα κουμπιά του "power on" και "volume up" και αναβοσβήνει διαρκώς (εμφανίζεται το MI και κάνει επανεκκίνηση). Καμιά ιδέα για το τί κάνω λάθος..; Υ.Γ. Βρήκα πως δεν θέλει παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων, οπότε όλα καλά...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμα+1 στους κατόχους από σήμερα... Έχω αρχίσει και το "στήνω"... Μου έκανε εντύπωση που το root δεν είναι διαθέσιμο στις stable releases..
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμα346,55 Ευρώ παιδιά, όχι Δολλάρια... Η τιμή δεν έχει αλλάξει... Τουλάχιστον όχι στο ibuygou
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε μου! Δυστυχώς δεν έχω ακόμα το κινητό, οπότε δεν έχω δει αν ο πυρήνας υποστηρίζει υπερχρονισμό.. Κατέβασε το No-frills CPU Control από το Play Store και αν είσαι τυχερός θα δεις ότι μπορείς να επιλέξεις την τιμή που επιθυμείς...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΤοσο κοστιζε σαν συσκευη ( 346,55€ ), ομως το EMS δεν ηταν χωρις χρεωση... Sent from my X10i using Tapatalk 2
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Πρίν μία ώρα έκανα την αγορά μου κι εγώ για το 32άρι από το ibuygou και αποστολή EMS. Σύνολο βγήκε κάτι λιγότερο από 370 Ευρώ... Ελπίζω να μην έχω θέμα στο τελωνείο. Tracking number δεν έχω πάρει ακόμα, αλλά υποθέτω πως είναι λογικό με τη διαφορά της ώρας...