Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Παράθεση από amavroudis: “@MyronG Sorry έλειπα. ” Κανένα πρόβλημα Παράθεση από amavroudis: “Ναι με τον οδηγό που αναφέρεις συνεχίζεις μόλις ξεκλειδώσεις. Μέχρι τότε παίξε με το τηλ να το μάθεις. ” Ήθελα να ... συνταξιοδοτήσω το παλιό, αλλά φαίνεται θα περιμένω μέχρι το ΣΚ Παράθεση από amavroudis: “Εδώ η dev rom aroma Loading site please wait... Και εδώ η dev xtrv Loading site please wait... Την stable τη βρίσκεις εδώ Loading site please wait... ” Ευχαριστώ για τα links Με βλέπω για την stable, γ…

• Ευχαριστώ στο ενδιάμεσο τί θα μπορούσα να κάνω; Απλά περιμένω; Θέλω να εγκαταστήσω την δική σας ROM. Αφού περάσουν οι 72 ώρες και ξανακάνω την διαδικασία ξεκλειδώματος, στην συνέχεια ακολουθώ τις οδηγίες στο Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. , σωστά;

• Τα κατάφερα (εκτός από την αλλαγή σε νεώτερη έκδοση) εκείνο που έκανα είναι στην εφαρμογή "Mi Λογαριασμός" (βρίσκεται μέσα στην ομάδα "Εργαλεία") να συνδέσω και εκεί το κινητό. Τώρα μου έβγαλε για τις 72 ώρες Πρέπει να ξανατρέξω το πρόγραμμα σε 3 μέρες και τότε θα ξεκλειδωθεί (ή μήπως θα ξεκλειδωθεί μόνο του όταν περάσει ο χρόνος); Στο ενδιάμεσο, είναι κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω στο τηλέφωνο; ΥΓ: Ξέχασα να βάλω το screenshot από το Σχετικά με το τηλέφωνο vouz2x.jpg

• Παράθεση από NasDriver: “Ναι σωστά, διάβασα ότι μου έβγαλε 72 ώρες...έφαγα το ΔΕΝ ” Παράθεση από NasDriver: “Μόλις πας σπίτι βάλε φώτο με το μήνυμα λάθους ” Θα το κάνω, πάντως είναι το ίδιο με αυτό στο Πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader (Hidden Content) Παράθεση από theopan: “Δεν έχεις την τελευταία έκδοση του unlocking tool. Η 2.3.803.10 είναι η τελευταία. Ίσως φταίει και μόνο αυτό. Κατέβασέ την από τη σελίδα του en.miui.com για το unlock. ” Οκ, θα δοκιμάσω, μήπως φταίει η έκδοση που είχα…

• Παράθεση από NasDriver: “Σωστά είναι όλα, απλά πρέπει να περιμένεις τις 72 ώρες που σου λέει ” Σωστά δεν είναι, καθότι δεν μου ειπε για τις 72ώρες, αλλά κολλάει λίγο πριν την ολοκλήρωση του ξεκλειδώματος Κάτι πρέπει να έχω κάνει λάθος

• Ευχαριστώ αμφότερους για την βοήθεια Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Μπορείς να ανεβάσεις εδώ ένα screenshot με το μήνυμα λάθους που λαμβάνεις όταν προσπαθείς να ξεκλειδώσεις; Ανέβασε επίσης και μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο. ” Καλημέρα έχω αφήσει την συσκευή στο σπίτι, οπότε screenshot και Phone Info το βράδυ που θα γυρίσω Πάντως, το μήνυμα λάθους είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρεται και στο Πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader Παράθεση από amavroudis: “@My…

• Καλημέρα σας κάτοχος νέου Redmi 4x, ακολουθώ τους οδηγούς που είναι γραμμένοι στα διάφορα νήματα. Έχω κολλήσει στο ξεκλείδωμα του bootloader: μου έχει έρθει ο κωδικός, έχω κατεβάσει το πρόγραμμα για το ξεκλέιδωμα (έκδοση 2.2.406) αλλά όταν το τρέχω σταματάει στο 98% με το μήνυμα ότι το κινητό δεν είναι δηλωμένο στο Mi account. Μέσα όμως απο την εφαρμογή του τηλεφώνου έχω βάλει τα ίδια στοιχεία με αυτά που έχω δηλωθεί στο en.miui.com (και τα ίδια στοιχεία που βάζω και σητν εφαρμογή για το ξεκλείδ…

• Παράθεση από lousou: “Εννοώ αυτό ->Σελίδα 130 ποστ 1558 το (1) ” Αυτό το έχω κάνει, εννοούσα για το Logcat, που το είχες αναφέρει στην σελ. 134 ποστ 1603 Παράθεση από lousou: “CatLog μετά από μερικά μηνύματα του viber που δεν έρχονται στο ρολόι (εννοώ όταν το GadgetBridge τρέχει, είναι συνδεδεμένο, σβηστή οθόνη και κάποιος σου στέλνει στο viber κανα 2 μηνύματα) Φίλτρο "gadget" αλλά εγώ το θέλω όλο το log χωρίς φίλτρο. Για να μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα δηλαδή. ” Οκ, θα το αφήσω σήμερα να καταγ…

• Παράθεση από lousou: “@MyronG ξανακατεβάσε τη νέα έκδοση (ίδιο λινκ). Νομίζω πως θα σου λύσει το sms πρόβλημα. ” Το κατεβάζω τώρα και θα επανέλθω Παράθεση από lousou: “Για το viber μάλλον θα χρειαστώ logcat.. ” Εννοείς αυτό; Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band) Το κατεβάζω. Με ποιό φίλτρο να ψάξω στα Log και μετά από πόσο καιρό;

• Παράθεση από lousou: “Το ίδιο και στον @MyronG απλά ενδεχομένως να περάσω το K-9 μήπως βρω άκρη απο κεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει δοκιμές σε άλλες ROM πλέον της Miui και μπορεί το GB να έχει γενικότερα προβλήματα που θα πρέπει να αναφερθούν στη κοινότητα για να λυθούν από περισσοτερα του ενός άτομα! Για τα SMS επίσης έχω μια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα το δω. ” Ευχαριστώ για την πρόθεση να βοηθήσεις. Παράθεση από lousou: “@MyronG πες μου plz μήπως χρησιμοποιείς και viber desktop?…

• Καλημέρα κατ' αρχήν συγγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω, αλλά έπεσε απότομα πολλή δουλειά και δεν έχω σηκώσει κεφάλι Παράθεση από lousou: “@MyronG δε ξέρω τότε μήπως έχει καμιά κρατημένη ρύθμιση, πάντως έχε υπόψην ότι το GB προωθεί ΜΟΝΟ όσες ειδοποιήσεις έρχονται στο notificationbar κ αυτό ανάλογα με την κατηγορία. Πχ η ειδοποίηση που αναφέρεις οτι το Mi Fit συνδέθηκε είναι στην κατηγορία General/Unknown οπότε αν έχεις κλειστά τα Repetitions εκεί τότε δε πρέπει να στα βγάζει στο ρολογάκι. Τ…

• Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση από lousou: “Για τα 1 και 2 μάλλον συμβαίνουν γιατί έχεις ενεργοποιημένα τα Generic Notifications στο GadgetBridge. Πήγαινε στο Mi Band Settings -> Generic Notifications -> Repetitions και βάλε 0. ” Μόλις το τσέκαρα, τα repetitions ήταν ήδη στο 0 Παράθεση από lousou: “Για το "άλλο" ζήτημα με τα εικονίδια στην οθόνη του κινητού μάλλον είναι το Mi Band Settings -> Auto dismiss notifications (κάντο uncheck). ” έκανα uncheck το Auto dismiss notifications, θα δω αύ…

• Καλημέρα έχω το Mi Band 2 εδώ και 2 εβδομάδες και ψάχνοντας για οδηγίες να το αξιοποιήσω καλύτερα κατέληξα σε αυτό το νήμα Έχω εγκαταστήσει την ελληνική Mi Fit 3.0.8 από τον madoctor καθώς και τα δύο αρχεία από το μήνυμα του/της (?) lousou. Καταρχήν συγχαρητήρια για την προσφορά σας στα δύο προγράμματα για τον "εξελληνισμό" του band Με την καινούρια έκδοση πράγματι λύθηκε το πρόβλημα της αυτόματης επανασύνδεσης αλλά δημιουργήθηκαν νέα. Συγκεκριμένα, δεν έρχονται ειδοποιήσεις από το viber (για τη…