Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 184.
-
σωστη η παρατηρηση του jefm, παντως το αρχειο οπως ειπα το κατεβασα και το ελενξα με ειδικο εργαλειο που ελενχει τα "checksum", ειναι το ιδιο ακριβως με αυτο που εχω στο pc και εχω περασει και στο κινητο μου (και αρκετοι αλλοι απο xda η και εδω). εχω φτιαξει ενα καινουριο για το kate μονο, θα το δοκιμασω πρωτα στο δικο μου μολις παρει λιγη φορτιση ακομα και μετα θα το ανεβασω και εδω να το δοκιμασεις. ουσιαστικα βασισμενο στην 6.11.3 αντι για 6.10.13
-
Παράθεση από jefm: “Έβαλα το ViPER4Android_FX και είδα μεγάλη διαφορά στην ένταση του ήχου, τοση που δεν είμαι σίγουρος μήπως είναι ιδέα μου ” μπορεις να δωσεις το λινκ? η ποιοτητα ηχου πως ηταν μετα?
-
μην λετε βλακειες... και στο kenzo ειναι απαραιτητο, επειδη δεν εχεις προβλημα δεν σημαινει οτι δεν εχουν αλλοι η και οτι δουλευει 100% σωστα η συσκευη σου, σε αλλον βαζοντας το αρχειο μου πχ βελτιωθηκε το σημα! στελιο πιο twrp εχεις? εγω με alka δεν ειχα προβλημα, οπως και με το official. απο εδω φυσικα ââ NEWBIE GUIDE ââ [⦠| Xiaomi Redmi Note 3
-
Παράθεση από jefm: “Ευχαριστώ, διάβασα σε ενα μήνυμα ότι είχε η cm 12.1 dual space και για αυτό ρώτησα, να πω την αλήθεια πριν το δω σε miui δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο παρόλο που γενικά ασχολούμαι. Τωρα μένει το θεματάκι με τις sim , ελπίζω να κάνεις λάθος και να υπάρχει, για μένα είναι κατι δεδομένο στα δίκαρτα, δεν έχω δεί ούτε ένα να μην το έχει σαν στάνταρ χαρακτηριστικόΗ επιστροφή εκτός από το backup με twrp, υποθέτω ότι θΑ γίνεται και με φλασάρισμα σε EDL ε; ” εχω την εντυπωση οτι δε…
-
αν μπορεις ανεβασε φωτογραφιες που μπορουμε να ανοιξουμε/ζουμαρουμε χωρις θηκη!!!
-
Παράθεση από nial: “Και όχι πολυ μακρυά από όλα αυτά γεννάται το ερώτημα: Το περί ου ο λόγος έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Αν σε 4-5 χρόνια τα παίξει (η μπαταρία) αλλα εγώ δεν θέλω να αλλάξω τηλέφωνο, τι γίνεται; ” εν οψη 2017 θα κρατησεις τηλεφωνο παραπανω απο 4-5 χρονια? θα εχει χαλασει μεχρι τοτε λογικα... ετσι που προχωραει η τεχνολογια θα θες να αλλαξεις ετσι κι αλλιως... η 3ετια νομιζω ειναι η χρυση τομη
-
καλο διαβασμα σε οποιον θελει Charging Lithium-Ion Batteries – Battery University Charging Batteries at High and Low Temperatures – Battery University Frequetly Asked Questions on How to Charge Batteries ζουμι: 15-90% ειναι το "οκ" αλλα οχι το τελειο, τελειο = 30/40-80%. δεν το χρησιμοποιουμε οταν το φορτιζουμε (ειδικα παιχνιδια...) ΔΕΝ υπαρχει λογος να την αφηνουμε να αδειασει και να γεμισει τερμα ΠΟΤΕ διοτι δεν κραταει μνημη... αδικος κοπος και ΜΕΓΑΛΗ φθορα! αποθηκευουμε με ~60%... την τσεκαρο…
-
και εγω το εχω απορια, το σιγουρο ειναι παντως οτι αφηνοντας την μπαταρια να ξελιγωθει την καταστρεφεις... το τελειο ειναι απο 40 μεχρι 80% αλλα και 15 μεχρι 90 εισαι κομπλε
-
οκ δεν πειραζει και εγω ετσι το εκανα (εχω kate). απλα βαλε και το super su για να δουλεψει το δευτερο back up αν το κανεις. το modem ειναι μεσα στο cm13firmwares ολα οσα σου εγραψα ειναι ολα οσα εκανα και δεν εχω αντιμετωπίσει ουτε μισο προβλημα! το bug με το otg που γραφεις εδω Redmi Note 3 pro international Edition : Σελίδα 58 :: myphone forum πιο ειναι? το μονο πραγμα που εβαλα με otg ειναι μια καμερα μικροσκοπιο που κολλαγε πολυ... οποτε μαλλον αυτο θα εννοεις... σε lg g3 πχ ηταν οκ.