Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 184.
-
εχεις ξεκλειδωσει bootloader? εχεις kate η kenzo? εδω ειναι τα twrp ââ NEWBIE GUIDE ââ [⦠| Xiaomi Redmi Note 3 ο οδηγος για τα backup ειναι αυτος How to port cyanogenmod for kenzo to kate devices - Post #59 το δευτερο back-up ειναι περιεργη διαδικασια και θα σου σκισει λιγο τους drivers... με παίδεψε λιγο εμενα... να εχεις κανει κανα system restore πριν για να υπαρχει. λιγοι το κανουν παντως και πολυ δυσκολα θα χρειαστει... το EFS φτανει 99%. τα wipe που πρεπει να κανεις ειναι: ΟΛΑ! (…
-
γιαυτι τα εχω κλεισει εγω (απο group policy αλλα και τα αυτοματα των driver) και τα τσεκαρω παντα με wushowhide.diagcab και κανω hide οποια θελω... κανονικα για να γυρισεις απο αλλες custom rom σε miui πρεπει να εισαι με alka recovery (οπου ταχα θα εχεις παρει full back-up με αυτο μιας και ειναι το πρωτο που πρεπει να βαλεις) και για να το κανεις restore... ετσι εχω καταλαβει εγω δηλαδη οτι γυρνας σε miui χωρις προβληματα! φυσικα μετα και ενα καθαρο flash μεσω EDL θα ηταν οτι καλυτερο ωστε ολα ν…
-
Παράθεση από mitsossimos: “Το Blitzwolf Quallcom fast charge πηρα με το καλωδιο το μανισιο ” δεν υπαρχει τετοιο πραγμα... μπορεις να δωσεις το κανονικο ονομα? η καποιο λινκ?
-
Παράθεση από banned79: “Ψάχνοντας για tempered είδα ότι ταιριάζει της Nillkin για το Redmi note 2 , σε κάποια site δίνει για μεγαλύτερες ποσότητες σχεδόν μισή τιμή ( από 10-12 δολλάρια στα 5,4 περίπου για 10+ τεμάχια ) . Μήπως να το σκεφτούμε για ακόμα μία ομαδική ? Στην τελική με τα ίδια χρήματα παίρνουμε 2 και κρατάμε το 1 καβάτζα . Ευχαριστώ , Παναγιώτης . ” δεν υπαρχει λογος... στο ebay εχει 6μιση ευρω η απλη εκδοση και 7 η "+" με τις στρογγυλεμενες ακρες.... τα 10-12 δολαρια δεν ξερω που τα…
-
χαιρομαι αλλα πειτε μας και τι κανατε να ξερουμε μελλοντικα και εμεις!
-
Παράθεση από mitsossimos: “παιδια εβαλα μια καρφιττσα και ψιλοεστρωσε, αλλα κατα πασα πιθανοτητα φταιει ο οφορτσιστης ο blitzwolf που πηρα και εβαλα, μετα την πρωτη φορτιση τα κανει αυτα και αν δεν βαλω καρφιτσα πριν βαλω τον φορτιστη η την συνδεση στο pc δεν αναγκωριζετε απο πουθενα, ” ποιος ειναι ο φορτιστης και με τι καλωδιο?
-
εγω στο "Gray" που εχω τους βλεπω παντως με φακο.. παρολα αυτα ευχαριστουμε, πιστευω και εγω οτι δεν τους καλυπτει...
-
μισο cm δεξια απο το ηχειο, με φακο φαινεται. πρεπει να μας πει ο diaton αν τα καλυπτει.
-
light και proximity συνηθως.
-
ωραιος, οι τρυπες ειναι για αισθητήρες και οχι για την καμερα, η καμερα δεν χρειαζεται τρυπα.
-
Παράθεση από diaton101: “Να ενημερωσω οτι παρελαβα tempered glass για Redmi Note 2 και το τοποθετησα σε Redmi Note 3 Pro Κate. Εφαρμοζει σχεδον τελεια χωρις να αφηνει κενα, ισως μονο 1 χιλιοστο στο κατω μερος. Το μονο που δεν ταιριαζει ειναι η τρυπουλα της μπροστινης καμερας την οποια προσωπικα χρησιμοποιω σπανια. ” μια φωτογραφια μπορεις να ανεβασεις?
-
μια χαρα ειναι.... φαντασου οτι οι θηκες για το απλο που ειναι 150mm ειναι 152.5mm...
-
για οσους θελουν να εχουν τις τελευταιες εκδοσεις των αρχειων του cm13firmware, βασισμενο σε global dev 6.10.13 6.0.1 του thestrix ειναι απο μια global dev του ιουλιου που ειναι 5.1 kate: Kate-CM13-firmware.zip - Google Drive kenzo: ΚΕΝΖΟ_CM13-firmware.zip - Google Drive ΜΟΝΟ για clean install (αλλιως δεν παιρνω ευθυνη).
-
για οσους εχουν θεματα η απλα θελουν να βελτιωσουν το σημα τους σε cm13 [ROM][OFFICIAL][kenzo][6.0.1] CyanogenMod 13.0 - Post #3404 (μονο για kenzo). ουσιαστικα στο kate το εχω κανει και εγω αυτο (αλλα ακομα καλυτερα) φτιάχνοντας δικο μου cm13firmware αρχειο με ολα τα αρχεια ενημερωμενα! ολα τα αρχεια μεσα απο το απο cm13firmwares μπορουν να αντικατασταθουν με τα πιο προσφατα απο την fastboot global dev του kenzo (εκτως απο το emmc που δεν το πειραζουμε και το devinfo που δεν υπαρχει μεσα στην f…
-
Παράθεση από Bodai: “Είναι επικίνδυνο, βεβαιώσου ότι έχεις backup από efs πριν το επιχειρήσεις. ” τα παντα ολα εχω, βασικα μηπως ειναι καλυτερα να περασω απλα το back-up που εχω παρει απο το alka recovery που εχει τα παντα ολα? Παράθεση από jefm: “@Iakoboss' Πως βρέθηκες με ξεκλείδωτο bootloader όμως; ” το cm13firmware αρχειο περναει δικο του bootloader, ειναι υποχρεωτικό!