Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 184.
-
απο οτι φαινεται τεριαζει τελεια κι ας το εχει βαλει λιγο στραβα ο ανθρωπος List Accessories (Case,...) for Kate Version (Redmi Note 3 Pro Special Edition) - Post #149
-
Παράθεση από Bodai: “Χρειάζεται και ρώτημα για το αν είναι Unofficial? Οσο μένεις σε cm θα είσαι μια χαρά.. ” αν περασω miui μεσω edl δεν θα ειμαι μια χαρα? με κλειδωμενο δηλαδη bootloader και λειτουργικοτατη miui? Παράθεση από jefm: “Δοκίμασα και εγω πριν μερικές μέρες, αλλά twrp δεν μπήκε, δοκίμασα 2 twrp και σε dev και stable, όλα πήγαν καλά αλλά χωρίς twrp.Μήπως ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader σου και για αυτό πήρε και την twrp γιατί όπως έχω ξαναγράψει δεν έχω καταλάβει τι λάθος έκανα. Το κιν…
-
ασχετο αλλα εγω πηγα σε cm13 με κλειδωμενο bootloader... (περασα twrp μεσω edl) και ειπα να τσεκαρω μια μεσω fastboot και βλεπω οτι ειναι ξεκλειδωτος... θεωρειται unofficial unlock? θα εχω καποιο προβλημα στο μελλον?
-
το θεμα δεν ειναι ποσο καλα το εβαλε αυτος... αλλα οτι τεριαζει χωρις προβλημα τελικα!
-
μετρια εφαρμογη γιατι? τι εχει?
-
εδω καποιος εβαλε το tempered glass του redmi note 2 List Accessories (Case,...) for Kate Version⦠- Pg. 15 | Xiaomi Redmi Note 3
-
αυτο μια χαρα μπορει να περαστει μεσω twrp...
-
Παράθεση από efkolo: “θα το ανεβάσεις κάπου να το δοκιμάσουμε; ” να πω καταρχας οτι δεν ειναι σωστο να το περασεις ενω εχεις ηδη περασει την rom, κανονικα ειναι ΜΟΝΟ για "Clean" flash και ΜΟΝΟ πριν flash-αρεις την rom, δεν ξερω τι προβληματα μπορει να δημιουργήσει με "dirty" flash. ουσιαστικα για να εισαι οκ πρεπει να εχεις κανει ΟΛΑ τα wipe (εγω κανω και format data πριν, δικια μου συνηθεια) εκτός της καρτας μνημης... οποτε ξεκινας "καθαρος"... το αρχειο αυτο κανει και για το cm14 αν μεσα απο α…
-
οπως ειπα και στο θεμα του kenzo, περασα cm13 (με δικο μου cm13firmwrare.zip με τις τελευταιες εκδοσεις των αρχειων) και ολα πανε ρολοι!
-
κανονικα παντως επρεπε να παρεις σφραγισμενο κουτι και φυσικα μη πειραγμενο κινητο.... το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να ζητησεις γενναιο partial refund.
-
πιθανοτατα σου συγχρόνισε φωτογραφίες κλπ...
-
αυτο ισως βοηθησει στο μελλον να ξεχωρισει καποιος τις 2 συσκευες Guys, how can i tell I have kate or kenzo? - Post #4
-
τελεια σε ευχαριστω... τελικα ολα οκ! ειχα την εντυπωση οτι μου το αναγνωριζε και τελικα θυμόμουν λαθος! εκανα rollback το system restore που ειχα δοκιμασει και ειναι οκ τελικα (εννοειται οτι εκανα οτι ειπα ομως με τους drivers κλπ αλλιως ειχε οντως αλλο θεμα). οποιος θελει συμβουλες πως να παρει back-up το imei του ευχαριστως, οταν παθαινεις μαθαινεις οποτε οποιος θελει να παρει IMEI back-up μετα κανει καθαρισμα και τα ξαναπερναει. οτι εγραψα παραπανω δηλαδη!