Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 184.

• μια ερωτηση... οταν ειστε σε EDL mode και βγαλετε το καλωδιο και το ξαναβαλετε τι κανει? πως φαινεται στον device manager? θα με βοηθησει πολυ!

• υπαρχει οδηγος μερικες σελιδες πιο πισω, παρολα αυτα ο original ειναι εδω αν σε ενδιαφερει Redmi Note 3 Pro Special Edition (kate) ROM Global Dev + Stable / Bootloader / TWRP + Root / CM - Androphones - Xiaomi - Xiaomi RedMi Note 3 Pro - Xiaomi RedMi Note 3 Pro - Développement, ROM & cie & Tutoriels - page 10 - Forum FrAndroid βαλε google translate. το θεμα μου τωρα ομως ειναι οτι μετα το QCN (IMEI) back-up εχω προβλημα με τους EDL drivers... δηλαδη το θεμα ειναι οτι απο τοτε μου εβγαζε θαυμαστι…

• μολις εβαλα twrp (alka συγκεκριμενα) αντικαθιστοντας το recovery στην τελευταια global dev fastboot rom! πηρα full back-up με το alka και μετα περασα το τελευταιο super su, υστερα ακολουθησα αυτον τον οδηγο για να παρω back-up το "IMEI" μου [GUIDE] QPST Tool - Backup IMEI and NVRAM c… | Xiaomi Redmi Note 3 πλέον εχω οτι χρειαζομαι για το αν γινει καποια στραβη και θα περασω λογικα offical cm13 αργοτερα.

• καλυτερα να δοκιμασεις του redmi note 2... ειναι πιο κοντα στο μεγεθος του κινητου.

• τελικα δεν μας κανει το tempered του note 2 δειτε εδω Redmi Note 3 pro international Edition : Σελίδα 39 :: myphone forum

• μην τρελενεστε θα βγουν στο ebay/ali συντομα...

• τυχαια ειδα τις διαστασεις του redmi note 2 οπως και το πως ειναι βαλμενοι οι αισθητήρες στην οθονη, και μαντεψτε! ειναι ολα ΟΛΟΙΔΙΑ! οποτε το tempered glass του note 2 λογικα θα μας ταιριαζει γαντι! (η θηκη οχι γιατι ειναι πιο παχυ και θα χαναμε και το δακτυλικο). κανοντας search με αυτο " Nillkin 9H+ 2.5D 0.33mm Tempered Glass Screen Protector For XiaoMi RedMi NOTE2 " στο ebay θα σας βγαλει το tempered. μπορει να συνεισφέρει μηπως καποιος που εχει και τις 2 συσκευες?

• Παράθεση από GR_Macedon: “@wizwiz, ευχαριστώ για το λινκ. Τελικά ισχύει ο οδηγός που έδωσες. Στις 4 το ξημέρωμα εφαρμόζοντας παραπλήσιο οδηγό εφτιαξα το deep flash καλώδιο και τα κατάφερα να φλασαρω το Redmi Note 3 pro Special Edition (Kate). Μάλλον η Xiaomi αρχίζει σε κάποια μοντέλα να μην επιτρέπει το EDL , χωρίς αυτό το καλώδιο. ” εχω flash-αρει μεσω EDL χωρις προβλημα το kate.

• αρα μια χαρα! όρμα

• για την 2η ερωτηση: αν εχεις εμπειρια και κανεις τα παντα σωστα τοτε 100%, αν εισαι πρωταρης καλυτερα μην ασχοληθεις. βεβαια αν "ενωσεις" τον οδηγο αυτον Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με τον παραπανω (η μονη διαφορα ειναι η αντικατασταση του recovery image), τοτε και πρωταρης να εισαι ισως μπορεις να το κανεις (και παλι θελει απιστευτη προσοχή).

• η χρηση του καθενος διαφερει, τα bugs ειναι bugs ομως... επειδη εγω και εσυ μπορει να ειμαστε οκ με την devoloper δεν σημαινει οτι θελει να γινει και καποιος αλλος beta tester...

• εχει προβληματα με battery drain κλπ... για καποιους ειναι "οκ" για καποιους αλλους δεν ειναι! το σιγουρο ομως ειναι οτι μιλαμε για "beta" "developer" rom οπου εχει bugs, ειναι λιγα? ειναι πολλα? ειναι ασημαντα? ειναι σημαντικα? το θεμα ειναι ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

• Παράθεση από manageras: “Καλησπέρα παιδιά. Είχα καταλήξει αυτή να είναι η πρώτη μου ever κινέζικη συσκευή. Μετά από όσα διάβασα προβληματίστηκα γιατί θέλω να έχει ελληνικά(οπότε δε μας κάνει το Kate) και η 1 από τις 2 κάρτες μου θα είναι wind(οπότε δε μας κάνει το Kenzo αν κατάλαβα καλά). Τι μου προτείνετε να κάνω; Περιμένω 1-2 μήνες ή πάω σε κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ” σε λιγο καιρο θα βγει επισιμη ενημερωση και θα εχει ελληνικα στην σταθερη εκδοση (αυτη που ερχεται μαζι). αν δεν…

• Παράθεση από christtagarakis: “kate ειναι ναι.. είχα μπλέξει τα μπούτια μου εκεί....Εχω δοκιμάσει να περάσω και τις δυο special edition αλλα πάντα όταν το ανοίγω μου βγάζει τον πιγκουίνο.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος..... ” απο το ιδιο καταστημα το ιδιο κινητο πηραμε απλα σε αλλο χρωμα (εγω πηρα το gray, εσυ νομιζω το gold). πραγματικα δεν εχω ιδεα γιατι στον βγαζει αφου περνας τις σωστες fastboot rom. εισαι σιγουρος οτι το flash-αρισμα γινεται κανονικα? θελει περιπου ~200sec και περναει…

• nial αν παρεις το special edition (kate) απο σοβαρο μαγαζι τοτε θα ερθει με την global stable η οποια δεν εχει ελληνικα. μπορεις ομως αν θες να περασεις την global dev (μπορει να εχει προβληματακια ομως επειδη ειναι "developer" εκδοση) η οποια εχει σχεδον πληρης ελληνικα. εγω το εχω αγορασει απο το geekbuying και ηρθε οπως ειπα... edit: οντως nasdriver το kate δεν εχει china roms.

• επειδη το εκανα εγω πριν λιγες μερες μεσω updater χανεις ολες τις ρυθμισεις και εφαρμογες, για τα προσωπικα αρχεια δεν ξερω (αυτα ετσι κι αλλιως θα τα παρεις backup). στο kenzo πριν 1 μηνα μολις περασε σε MM η global dev, εχει μελλον ακομα φανταζομαι η stable...

• ελπιζω να εισαι σιγουρος πια συσκευη εχεις διοτι αλλα λες εδω... Bootloop αν ειναι οντως kate... (και θες να περασεις την stable που λεει ο nasdriver) τοτε απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum χρειαζεσαι την "Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version Fastboot File Download"

• Παράθεση από mixaliscy: “Όχι μιλάω για αρκετά ποστ Πχ. Ο Κώστας στο 294 ρωτάει κάτι συγκεκριμένο. Στο 298 με το όνομα του και μόνο νομίζω θα του απαντούσες το ίδιο καλά. Στο 278 η παράθεση του Δημάκη πάλι ήταν αχρείαστη Στο 286 απλά δεν το σχολιάζω. 12 quotes σε ένα ποστ Και το 288 θεωρώ πως μόνο με το τελευταίο quote θα μπορούσες να απαντήσεις Και όλα αυτά είναι απλά από χθες. Τέσπα, απλά πρόσεχε λίγο τα quotes σου να μην είναι τεράστια. Για τον σέρβερ και εμένα μου lagαρει αλλά επειδή είπες ότ…

• αν μπορεις να το βαλεις σε EDL τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα, απλα περνας την fastboot rom που λεω παραπανω και ολα καλα. ποια recovery εβαλες ομως?