Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 184.
-
οι διαφορες στην εφαρμογη ειναι ο τροπος αποθηκευσης (συμπιεσης ουσιαστικα γιατι αλλιως θα κατεληγες με ενα "raw" αρχειο) αλλα και οι ρυθμισεις (ειδικα οι προεπιλεγμενες αν δεν το πειραζεις) φιλτρων exposure κλπ κλπ... η google camera λογικα οτι ποιοτητα εβγαζε πριν θα βγαζει και μετα αν μιλαμε για την ιδια ρομ με μονη διαφορα την android εκδοση (εκτως και αν εγιναν update οι drivers οποτε οποιαδηποτε διαφορα θα οφείλεται εκει). 100 εφαρμογες υπαρχουν... στο lg optimus g μου (με android 6, καθαρ…
-
ακριβως... και ο driver ειναι μεσα στην ρομ (τον ενημερωνουν απο το source της xiaomi λογικα). βεβαια περα απο τον driver υπαρχουν και αλλα πραγματακια μεσα στην ρομ που κανουν την διαφορα. το θεμα ειναι ομως οτι ο κερνελ δεν εχει σημασια... γιαυτο οσοι ψαχνουν την καλυτερη καμερα πρεπει να βρουν την καλυτερη ρομ... και φυσικα την καλυτερη εφαρμογη!
-
Παράθεση από Angelo.: “CM που συζηταγαμε νωρίτερα, την έβαλα και χώρια του ότι δεν είδα καμιά διαφορά στο θέμα "ελαφρια" που ισχυρίζονται πολλοί ένιωθα ότι κραταω στα χέρια μου κινητό των 50€. Καθόλου όμορφη, ούτε "elegant". Ή παλέτα των χρωμάτων σε μενού εικονίδια κτλ παίζει να αποτελείται από ούτε δέκα χρώματα, όσο για το σχεδιασμό των εικονιδίων ήταν επιπέδου νηπιαγωγείου... Αφού λοιπόν κανένα παράπονο από την miui δεν είχα και αφού απο χρήση ram και ταχύτητα έπαιζαν στα ίσια γυρισα μετά από …
-
Παράθεση από ovelikios: “Πλήρες συγκριτικό δεν μπορώ να κάνω αφού είχα διάφορες εκδόσεις MIUI (7.3, 7.5, 8.0.1.0 και ενδιάμεσες, άλλοτε stable και άλλοτε dev, ακόμα και του gkalen) για δύο μήνες, αλλά ουσιαστικά δεν δούλεψε ποτέ το τηλέφωνο «ήσυχο» για αρκετές μέρες ώστε να βγάλω συμπέρασμα από καθημερινή χρήση. Συνεχώς έπρεπε κάτι να διορθώνω, κάτι να φλασάρω, κάτι να σετάρω. Τη CM 13 την έχω σχεδόν μία εβδομάδα και ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Από τη μέχρι τώρα χρήση φαίνονται όλα να δο…
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
Μήνυμαασχολουμαι εδω και λιγο καιρο με μαγαζια απο κινα κλπ... αυτο το yeso δεν το εχω ξαναδει, ειναι αξιοπιστο?
-
εγω πηρα αυτη την θηκη S Line Soft Gel TPU Silicone Case Skin Cover for Xiaomi Redmi Note 3 Note 3 Pro | eBay διοτι προτιμω κατι πιο μαλακο για τις πτωσεις (καλυπτει και την οθονη μπροστα λιγο), κυριως την προτιμω γιατι ειναι TPU (δεν ξεχειλωνει ΠΟΤΕ) και γιατι εχει κατι "σχεδια" αριστερα/δεξια για να μην γλειστραει το κινητο και οντως δεν γλυστραει με τιποτα (δοκιμασμενη 3 χρονια σε lg optimus g) και φυσικα nillkin tempered glass μετα απο τα καλα λογια που διαβασα εδω!
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
Μήνυματα 196 δολαρια το λες προσφορα? Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone
-
Παράθεση από filosofos77: “@iakoboss7 αν σε νοιάζει κυρίως η b20 πας καρφί για Kate. Αφού τα εχεις δει πως γίνεται η αλλάγη και δεν είναι ενα πείραμα που το έκανε μονο ένας ,ακόμα και στην σελιδα της official cm ο dev το πιστοποιεί οτι δουλεύει αψογα η Ρομ και στο Kate. ” δεν το εχω δει αυτο που λες... που το λεει? με προβληματιζει που ακομα δεν υπαρχει καποιος επίσημος τροπος και ειναι σου πα μου πες σκορπια σε 7 σελιδες...
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από iakoboss7: “μεταβαση στην 800αρα και γιαυτο το φοβαμαι το θεμα... ” Προς το παρών έχεις 2 επιλογές.port τη ρομ του Kenzo στο kate port το modem του Kate στο Kenzo Καποιοι το προσπαθησαν δεν ξερω αν τα κατάφερε κανεις. ” φαινεται να το πετυχαν (εχω δωσει ενα λινκ απο συζητηση στο xda πιο πισω) αλλα ειναι μπερδεμενα τα πραγματα λιγο... παντως οποιος θελει να παρει backup (για μενα ΟΛΟΙ θα επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που κανουν...) τα "EFS" (imei & baseband),…