Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΚαταρχήν πρώτα θα πρέπει να συνδεθείς με την τηλεόρασή σου επειδή δεν ξέρω το μενού της ένας εύκολος τρόπος είναι να δεις το manual η κάποιο βίντεο στο youtube πως μπαίνεις στο wifi direct, κιαν το υποστηρίζει, μπορεί απλως να έχει wifi. Αν το βρεις το wifi direct ενεργοποιείς τον εντοπισμό στο κινητό σου και είτε συνδέεσε με κωδικό που σου βγάζει η lg, χειροκίνητα δηλαδή βλέπεις τον κωδικό στην lg και συνδέεσε από το κινητό σου όπως σε ένα router, ή μέσω wps πατάς από την lg αν το υποστηρίζει w…
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΗ τηλεόραση σου υποστηρίζει wifi direct? Τι ακριβώς θέλεις να συνδέσεις?
-
Android TV Box
AELHTHS - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΨάξε για το xiaomi box 2 το παρήγγειλα και εγώ και το περιμένω λέει ότι έχει αγγλικά υπαρχει περιπτωση μονο κινεζικα αν περιμενεις 15 -20 μερες ακομα θα ξαναγραψω αν οντως υποστηριζει βασικά το πήρα για το miracast το θεμα ειναι τι θελεις να κανεις ακριβως. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Miracast
ΜήνυμαΈχει κάποιος dongle miracast που να δουλεύει με το mi2s? Έχω δει σε βιντεάκια με ένα tekxon dongle αλλά με ενδιαφέρει κάποιο σαν το asus miracast dongle όπου μπορείς να κάνεις mirroring αλλά να μπορείς και συγχρόνως να ανοίξεις και διαφορετική εφαρμογή στο κινητό σου, παίζει όμως κάτι με συμβατότητα γνωρίζετε κάτι; Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Πέρασα και εγώ εδώ και δύο μέρες την 3.11.22 στο mi2s, αρχάριος με φλασάρισμα και τα σχετικά δυσκολεύτικα θέλω να πω αν και με βοήθησε ο οδηγός, δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά τη rom την πέρασα μέσα από τον updater αφού σιγουρεύτικα και από το αγγλικό forum. Δέν πέρασα τα gapps δεν ξέρω αν το πρόγραμμα που φλασάρουμε rom και gapps δούλεψε. Απλά μετά από αποτυχία την έβαλα στον φάκελο downloader_rom και την μετονόμασα σε update.zip καλού κακού, το playstore το είχα από την stable rom. Απλά θα πρότεινα κ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
AELHTHS - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΣήμερα παρέλαβα το δικό μου mi2s 32gb από minideal έκανε 16 ημέρες με δώρο δύο θήκες μαύρη και λευκή και δύο φιλμ προστασίας οθόνης θα το δουλέψω λίγες μέρες όπως είναι. Κάτοχος iphone από το 2007 εώς και πριν 3 μήνες θα έλεγα ότι με εντυπωσίασε όπως το πρώτο μου iPhone, εξαιρετική οθόνη και πολύ καλή κάμερα το μενού με τις πολλές ρυθμίσεις και ακόμα δεν του έχω βάλει τίποτα, βέβαια τώρα γράφω από το mls το έχω και φορτίζει. Παρακαλώ οποιος μπορεί ας μου στείλει διευθύνσεις με καλούδια και αν έχ…
-
Αδιαβροχη θηκη
AELHTHS - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαιδια γνωριζει κανεις για αδιαβροχη θηκη για το mi2s η καποια που να το καλυπτει ολο απο προστασια απο σκονη; Στάλθηκε από το iQTalk Crystal μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Iqtalk crystal dual sim
Μήνυματελικά το έκανα με οδηγό που βρήκα σε άλλο forum και δοκίμασα και κάτι launcher και theme με miui ευχαριστώ πάντως.
-
Iqtalk crystal dual sim
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια ηδη περιμενω το mi2s 32gb με ανυπομονησια αλλα ανοιξα το θεμα για το mls iqtalk crystal dual sim καταρχην αν γνωριζεται καποιο οδηγο για root και αν παιρνει rom miui ευχαριστω. Στάλθηκε από το iQTalk Crystal μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
xiaomi-miui hellas και e-shop ?
ΜήνυμαΣτο eshop του forum που δεν εχουμε μια ξεκαθαρη απάντηση ακομα τι ακριβως ειναι εχει το 16αρι εσυ ξερεις ηδη οτι πουλαει και το 64αρι διαβασε λιγο το θεμα που απαντάς και ευχαριστω για το καλοσωρισμα.
-
xiaomi-miui hellas και e-shop ?
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλώς σας βρήκα, με ενδιαφερει και εμενα η αγορα ενός mi-3 ισως και με μεγαλύτερη χωρητικότητα.