Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από tasospap1986: “Παράθεση από The_Kostas: “Καλησπερα κι απο μενα! Εκανα αναβαθμιση μετα απο καιρο με Global Dev απο 6.12.15 σε 7.7.6 και υπαρχουν τα εξης θεματα: 1. Όταν τελειώσει η φόρτιση σβήνει το λαμπάκι. 2. Δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες των επαφών όταν με παίρνουν τηλέφωνο. Ούτε μικρή ούτε μεγάλη. 3. Στην ειδοποίηση της οθόνης για κλήσεις δεν έχει ελληνικά (missed calls). 5. Όταν φορτιζεις με άλλο φορτιστή δεν ανάβει λαμπάκι αλλά φορτίζει. Εχει προβληματα η ρομ; Τι μου συστηνετ…
-
Επιτέλους φύγαμε από τη κινέζικη Ρομ που η αλλαγή της με ταλαιπωρησε και brickαρε το κινητό και περάσαμε σε official.. Όλα χάρη στον απίστευτα συνεργασιμο και εξυπηρετικο @George Kaggelaris ο οποίος αν και δε με γνώριζε καθολου και είχε φορτωμένο πρόγραμμα και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο με δέχτηκε σπίτι του και ασχολήθηκε πάνω από 2 ώρες μαζί μου.. Θέλω λοιπόν να τον ευχαριστήσω δημοσίως και να πω πως είναι τιμή μας να υπάρχουν τέτοια μέλη στη κοινότητα μας.Παράθεση: “”
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
emvo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαι γω πως θα εκτονωθω που ειμαι τοσες ωρες με τα καλωδιακια και παιζω;;
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθα κατεβασω απο το πιο προσφατο στο παλαιοτερο Miflash και θα δοκιμασω. Το κινητο ειναι συνεχως σε edl mode οταν ειναι συνδεδεμενο =============== Ιουν 28th 2017, 2:46pm =============== ενταξει αυτο ηταν.εσπασαν τα νευρα μου με τα καλωδιακια και με τα προγραμματακια!!!!μου ερχεται να το σπασω
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματο laptop εχει μονο μια θυρα usb2 και το Miflash beta μου εμφανισε το ιδιο προβλημα.εχουμε λινκ για αλλη εκδοση MIflash?
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαλοιπον ακολουθησα κατα γραμμα ολα τα βηματα του Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) αλλα οταν φλασαρα εβγαλε αρχικα "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" οποτε και κατεβασα τη ρομ που εχει απο κατω και αφου διεγραψα τα προηγουμενα αρχεια στο φακελο KENZO φλασαρα ξανα και εβγαλε"Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet)" Εκανα επανεκινηση το λαπτοπκαι απο κει και μετα το "εχασ…
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν δεν τα καταφερω μπορει να στο στειλω το ΣΚ =============== Ιουν 28th 2017, 1:32pm =============== Μπορει να μου πει καποιος γιατι δε φλασαρει σε edl mode?
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθα το κοιταξω το μεσημερι που θα ξυπνησω... =============== Ιουν 28th 2017, 7:06am =============== το διακοπτακι απο τι συσκευη το παιρνεις;
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοκ αν δεν εχουμε καμια προταση απο συμπρωτευουσα...ειναι κατι που μπορω να κανω εγω;
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤετοια περιπτωση οχι...Μονο το κινητο αν ερθει.Εκτος λεω ξανα αν υπαρχει καποιος μεχρι Θεσ/νικη να μας βοηθησει =============== Ιουν 28th 2017, 5:40am =============== Για Λαρισσα ισως...Εσυ ποσες μερες θα χρειαστεις;
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα φανταστεις ηρθα πριν απο 8 ωρες απο Αθηνα και εκατσα να φτιαξω το κινητο!!Στειλε μου σε πμ τα στοιχεια σου, εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος εθελοντης πιο κοντα και κερδισουμε χρονο πανε-ελα...
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαχαχαχαχα τωρα κατι μας ειπες!!!! Δεν εχει καποιος να μας εξυπηρετησει καθως δε σκαμπαζουμε απο αυτα;
-
emvo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημερα αλλα μπορεις να φανταστεις την απογοητευση που πηρα μετα τη χαρα της διαδικασιας αλλαγης ΡΟΜ. Οταν συνδεεται το κινητο στο laptop το βλεπει ως HS USB 900E και ειναι σε EDL MODE. Οταν το αποσυνδεω απλα ειναι νεκρο. =============== Ιουν 28th 2017, 5:25am =============== και το screenshot