Ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σας πω οτι ακολουθησα τον οδηγο κατα βημα μεχρι το flashαρισμα. Τη 1η φορα μου εβγαλε "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" Ακολουθως κατεβασα την αλλη ROM και τη περασα στο φακελο KENZO και δοκιμασα να κανω flash οποτε μου εβγαλε"Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet)" Εκανα ακολουθως restart τον υπολογιστη και ηρθε και brickαρε το κινητο σε edl mode.......τωρα;
Καλησπέρα σε όλους σας.Εχω μία ερώτηση.25/05 είχα πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα και σήμερα που το προσπάθησα δε ξεκλειδώνει.Μπαινω να ξανακάνω αίτηση αλλά δε μου βγάζει τη φόρμα..τι παίζει;Παράθεση: “”
Καλημερα σε ολους σας.Θα ηθελα τα φωτα σας. Παθων και γω καθως αργησα να δω αυτο το σωτηριο thread παρηγγειλα μια φωτογραφικη απο Gearbest αι επελεξα αποστολη με DHL.Αρχικα με πληροφορησαν απο το site oτι η διευθυνση μου ειναι απομακρυσμενη και με ρωτησαν τι να κανουν προσφεροντας μου 3 επιλογες. 1) αποστολη ξανα, 2) αποστολη σε αλλη διευθυνση και 3) αποστολη με απλο δεμα. Αφου τους ενημερωσα οτι δεν μενω στου διαολου τη μανα τους εδωσα και αλλη διευθυνση αποστολης και τους ειπα διαφορετικα να τ…
Εξ αρχής.Κανενα 8μηνο... =============== Μαι 8th 2017, 4:52pm =============== Ελπιζω να φτιάξουνε όλες οι δυσλειτουργίες με τη νέα ΡΟΜ.Ποση ώρα χρειάζεται περίπου η διαδικασία;
Καλησπερα σας φιλοι μου.. Υπαρχει καποιος γνωστης να με βοηθησει μεσω teamviewer να περασουμε νεα ROM στο κινητο μου γιατι φοβαμαι να το επιχειρησω μοναχος; Ευκαιρω σημερα το μεσημερι-απογευμα