Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 150.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoneo: “Παράθεση από mastersakis: “Ακριβώς είναι όπως τα λές φίλε. Και εγώ τα ίδια , δεν είχα ούτε ένα κινέζικο app, playstore κανονικά και οι αναβαθήσεις πάνε σφαίρα. Μόνο το μενού είχα στα αγγλικά αλλά στην τρίτη αναβάθμηση ήρθαν και τα ελληνικά. Εχουμε την clobal με multilanguage γι αυτό. Δεν είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών και του ρουταρίσματος γενικά γιατί πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει με την ασφάλεια ακόμα..... ” Ούτε εγώ είμαι υπέρ των πειραγμένων λει…
-
+1 nikpoth Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
nikpoth - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από koulouras: “Παράθεση από nikpoth: “H κίνα θέλει υπομονή και σάλιο..Και από ότι φαίνεται και refund.. 17b379d48a25caaa6359c022bf53a4a4.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ρωτάω επειδή δεν ξέρω...! Αν κατάλαβα καλά σε 7 μέρες θα ζητήσεις refund, ασχέτως αν το παραλάβεις π.χ 18-1-2017 ?” Το κατάστημα με ενημέρωσε για επιστροφή χρημάτων 29 του μηνα.Τώρα άμα ξαφνικά μετά από κάποιους μήνες εμφανιστεί το πακέτο,δεν ξέρω τι θα γίνει.Θα τους ε…
-
RE:
nikpoth - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από nikpoth: “Άλλη συζήτηση αυτή βρε παιδιά και συμφωνώ με τα περισσότερα. Δεν έχει σχέση όμως με αυτο που λέει ο γιατρός. Δεν υπάρχει λόγος για ένα νήμα που ίσος δημιουργήσει πρόβλημα στην διαχείριση του forum. Πχ εγώ, αν γράψω πέντε αράδες με κόλπα για αποφυγή εφορίας σε πολλούς κλάδους, δεν θα έχω θέμα.Αυτός που μου έδωσε βήμα πιστεύω πως ίσος να έχει. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά Συμφωνούμε διαφωνώντας η διαφωνούμε συμφωνώντας;;; :l…
-
Άλλη συζήτηση αυτή βρε παιδιά και συμφωνώ με τα περισσότερα. Δεν έχει σχέση όμως με αυτο που λέει ο γιατρός. Δεν υπάρχει λόγος για ένα νήμα που ίσος δημιουργήσει πρόβλημα στην διαχείριση του forum. Πχ εγώ, αν γράψω πέντε αράδες με κόλπα για αποφυγή εφορίας σε πολλούς κλάδους, δεν θα έχω θέμα.Αυτός που μου έδωσε βήμα πιστεύω πως ίσος να έχει. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι παιδιά.Σε γνωστό Ελληνικό forum έγινε θέμα και επεσαν αγωγες. Καλά είμαστε και έτσι,δόξα το Θεό εμπειρία από αγορές εκτος ευρώπης έχουμε όλοι. Ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα πλέον. Εξάλλου σταματάνε λίγα πράγματα τελωνείο. Απλά έπαψε το καθόλου τελωνείο.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής ,σας αλλάζει το region από Ελλάδα σε κίνα? Το βάζω ξανά Ελλάδα και στην επανεκκίνηση γυρνάει μονο του Κίνα. Δεν θυμάμαι αν το έχω παρατηρήσει με άλλη rom βασικά.Παίζει να είναι κάποια ρύθμιση που πείραξα ίσος?