Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 196.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “System/priv.app Το διαγράφεις ή αντικατάσταση εγω το αντικατεστησα” Που το βρίσκουμε για να το κάνουμε αντικατάσταση? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαβάζω ότι πολλοί από εδώ μιλάτε την εφαρμογή yellow pages. Να ρωτήσω για ποια χρήση την έχετε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα την xtrv. Η Google camera δεν υπάρχει μέσα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το Redmi Pro την 9.5.3 θα την έχουμε σύντομα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Σε αυτό το σενάριο θέλει factory reset όπως σου ανέφερε και ο @MIUI_ART πάνω.” Τι να τσεκάρω εκτός από davlik και cache? Θέλω το κινητό να καθαρίσει καλά και να ξανά κατεβάσω τις εφαρμογές.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Απ άρωμα τι; Σε stable τι;” Από την 8.3.15 άρωμα στην stable 9.5.3. της xiaomi.eu (εκτός και αν βγει σύντομα η αντίστοιχη του ελληνικού φόρουμ) Ποια διαδικασία να ακολουθήσω?
-
Από άρωμα για να πάω σε stable κάνω factory reset και μετά φλασαρω μέσω TWRP? Η συσκευή είναι redmi pro.
-
Για το Redmi Pro κυκλοφόρησε στο xiaomi. eu η 9.5.2. Πότε να την περιμένουμε από εσάς?
-
Για το Redmi Pro δεν υπάρχει αρχείο.
-
Με την 8.3.8. Arwma μου δούλευαν κανονικά και όταν έβαλα την xtrv σταμάτησαν.
-
Υπάρχει κάποιο fix για τις εξωτερικές εφαρμογές που δεν τις δέχεται? Redmi pro με xtrv 8.3.8. Όπως επίσης δεν δέχεται το mifit.
-
Θα το κάνω callibration αλλά νομίζω ότι την ρύθμιση την άλλαξε η ρομ. Πριν το λαμπάκι συνέχιζε να είναι αναμμένο και μετά το 100 % και τώρα σβήνει μόλις πάει εκεί και φεύγει και ο κεραυνός της φόρτισης, άρα με την δική μου λογική σταματάει να δίνει ρεύμα στο κινητό. Επίσης την διαφορά της παρατεταμένης φόρτισης την παρατήρησα από τότε που είναι καινούργιο το κινητό, γι αυτό βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν είναι θέμα callibration. Της κόρης μου το mi4c που το φοράω ακόμη μια παλιά ρομ του φόρουμ, συν…
-
Το ξανά ρώτησα αλλά δεν πήρα απάντηση. Στην stable που είχα πριν η φόρτιση συνεχιζόταν και όταν το ποσοστό πήγαινε στο 100%, δλδ το λαμπάκι της φόρτισης συνέχιζε να ανάβει. Τότε είχα παρατηρήσει ότι η μπαταρία κρατούσε σημαντικά περισσότερο όταν το άφηνα στη φόρτιση 1-2 ώρες μετά το 100%. Τώρα το λαμπάκι σβήνει μόλις πάει στο 100%. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αλλάξω αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή ROM μετά από καιρό.
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “H ρομ που έχεις είναι αρκετά πίσω. Η πιο "ασφαλής" διαδικασία είναι να περάσεις στην τελευταία έκδοση μέσω fastboot rom (καλό να έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα, αν χρειαστεί και φυσικά backup όλα όσα σε ενδιαφέρουν) και κατόπιν να περάσεις το τελευταίο twrp και την ελληνική rom που προτιμάς. Twrp και fastboot rom στα 2 τελευταία link της υπογραφής μου, αν δεν τα βλέπεις πες μου να τα βάλω σε μήνυμα ” Στην υπογραφή σου βγάζει δύο fastboot, dev και stable. Ποια να περάσω και …
-
Αλλαγή ROM μετά από καιρό.
ΜήνυμαΣτο κινητό φοράω την 6.7.7. dev και θέλω να περάσω καινούργια μετά από καιρό. Ποια να επιλέξω και με ποιο τρόπο να την βάλω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 27th 2017, 11:18am =============== Παράθεση από kinezos69: “Στο κινητό φοράω την 6.7.7. dev και θέλω να περάσω καινούργια μετά από καιρό. Ποια να επιλέξω και με ποιο τρόπο να την βάλω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάποια βοήθεια?????
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΔύο ερωτήσεις: 1) σε φορτιστή usb (αυτό των κινητών), κουμπώνει πάνω ώστε να το έχω μόνιμα στην πρίζα? 2) μπορώ μέσω εφαρμογής να έχω πάνω του δύο δίκτυα wifi ώστε να τα αλλάζω όποτε θέλω?