Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 196.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Γιατί; ?(” Γιατί στο Redmi pro παρατηρησα ότι όταν το άφηνα αρκετά μετά το 100% η διάρκεια της μπαταρίας ήταν σαφώς μεγαλύτερη.
-
Σε redmi pro μου βγάζει "η εφαρμογή ταπετσαρίες αντιμετώπισε πρόβλημα". Τι να κάνω?
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαTWRP φοράω μια παλιά έκδοση. Να βάλω κάποια καινούρια?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kinezos69: “Έχω την 8.2 stable απο xiaomi.eu. Πρέπει να κάνω factory reset λογικά, ε? ” Αυτό που θα κάνεις είναι πρώτα ένα Factory Reset και μετά απλά Flash της Ελληνικής ROM. Ο κίνδυνος να κλειδώσει ο Bootloader και να χρειαστεί να κάνει πάλι Unlock είναι πολύ μικρός. :D” Backup από mi cloud να πάρω?
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΈχω την 8.2 stable απο xiaomi.eu. Πρέπει να κάνω factory reset λογικά, ε? Μετά θα χρειαστεί να ξεκλειδώσω πάλι τον bootloadert? Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία χρονικά που πρέπει να ακολουθήσω?
-
Νεκρώθηκε το κινητό
ΜήνυμαΤελικά το πήγα σε service (irepair) και όταν το έβαλε σε δυνατό φορτιστή άνοιξε. Πιθανόν να φταίνε και τα καλώδια μου διότι είναι παλιά και φθαρμενα. Να ρωτήσω δύο πράγματα : 1) το κινητό παίρνει κάρτα sd διότι δεν βλέπω να χωράει. 2) ποια ρομ να του περάσω (και με ποιο τρόπο) διότι έχω μια ρομ εδώ και 1,5 χρόνο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει εγγύηση μετά από τόσο καιρό, κάτι πολύ απλό που μπορεί να βοηθήσει είναι να ανοίξεις την πλάτη και να αποσυνδέσεις την μπαταρία για 30 λεπτά περίπου και μετά να την συνδέσεις ξανά. Επίσης εάν τελικά το ανοίξεις, δες μήπως κάποιο βύσμα έχει ξεκουμπώσει :)” Η μπαταρία αποσυνδέεται με βύσμα? Είναι εύκολο?
-
Νεκρώθηκε το κινητό
ΜήνυμαΤο δοκιμάσαμε με μετρητή και τραβάει ρεύμα. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το πήρα από Κίνα πριν 1,5 χρόνο. Υπάρχει περίπτωση να το καλύπτει η εγγύηση?
-
Νεκρώθηκε το κινητό
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μάλλο νθα πρέπει να το στείλεις σε κάποιο κατάστημα επισκευής κινητών για έλεγχο ” Επειδή είμαι επαρχία και θα το δώσω κάπου εδώ , τι πιθανή ζημιά πιστεύετε ότι έχει και τι πιθανό κόστος κατασκευής (υποθετικά πάντα)?
-
Νεκρώθηκε το κινητό
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Έχεις τη δυνατότητα (εργαλεία και θάρρος) να ανοίξεις τη συσκευή σου; Έχεις επίσης πολύμετρο στη διάθεση σου να μετρήσουμε την μπαταρία εφόσον το ανοίξεις; ” Όχι δεν έχω τέτοια εργαλεία. Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες όσο το έχεις συνδεμένο στον υπολογιστή με τα κουμπιά να μπεις σε fastboot mode, recovery mode, με power να ανοίξει ? Να δεις εάν το αναγνωρίσει κάπως ? ” Το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ούτε ανοίγει , ούτε ο παραμικρός ήχος ζωής.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν το συνδέσεις στον υπολογιστή το αναγνωρίζει ως συσκευή ?” Όχι δεν το βλέπει
-
Νεκρώθηκε το κινητό
ΜήνυμαΚαμία βοήθεια.....
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άφησέ το για 5-6 ώρες σε φορτιστή τοίχου, χωρίς να το πειράζεται...αν δεν ανοίξει το βλέπουμε ξανά :)” Το έχω όλη την μέρα σε φορτιστή και δεν γίνεται τίποτα.
-
Νεκρώθηκε το κινητό
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Πρέπει να δεις αρχικά εάν έχει πέσει σε deep sleep. Αυτό μπορείς να το δεις με έναν μετρητή usb εάν έχεις. Στον υπολογιστή όταν το συνδέσεις ακούς κάποιον ήχο; Με κρατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα βλέπεις κάποια αλλαγή στην κατάσταση του; (Πχ ακούγεται ήχος στο pc; ) ” Δεν έχω μετρητή usb. Δεν ακούγεται κανένας ήχος. Ούτε όταν το βάζω στο πισι ,ούτε όταν κρατάω πατημένο το power button για πολλά δευτερόλεπτα. Κανένα λαμπάκι, κανένας απολύτως ήχος. Εντελώς νεκ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από kinezos69: “Ενώ το κινητό δούλευε μέχρι χθές μια χαρά , τελείωσε η μπαταρία και έκτοτε ούτε φορτίζει καθόλου και φυσικά δεν ανοίγει. Τι μπορεί να συμβαίνει? ” Για αρχή, δοκίμασε με άλλο φορτιστή ή σύνδεσε το usb καλώδιο σε ένα laptop. Αν έχεις δεύτερο καλώδιο usb Type-C, δοκίμασε με αυτό κ βλέπουμε, οκ?” Δοκιμάζω από το πρωί με διάφορα καλώδια και φορτιστές και στο λαπτοπ δοκίμασα αλλά δεν γίνεται τίποτα. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω?
-
Νεκρώθηκε το κινητό
ΜήνυμαΕνώ το κινητό δούλευε μέχρι χθές μια χαρά , τελείωσε η μπαταρία και έκτοτε ούτε φορτίζει καθόλου και φυσικά δεν ανοίγει. Τι μπορεί να συμβαίνει?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δεν σου έβγαλε τίποτα σφάλματα κατά το φλασάρισμα του zip έτσι; =============== Μαι 10th 2017, 1:50pm =============== Δοκίμασε να φλασάρεις αυτό => supersu.zip - Google Drive” Τελικά ξανά κατέβασα το αρχείο και έγινε. Ευχαριστώ πολύ!!!