Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 196.

• Μου γράφει done στο φλασαρισμα. Εγκατέστησα το superuser αλλά μου ζητάει πάλι ροοτ. Τι μπορεί να παίζει?

• RE:

kinezos69 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Πατάς με κλειστή συσκευή τα Volume Up και Power. Αλλιώς μπορείς και μέσω adb, σε παράθυρο εντολών => adb reboot recovery” Το φλασαρα αλλά δεν το βλέπω πουθενά το superuser.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι, δεν αλλάζει κάτι. Φλασάρεις το zip από twrp.” Πως κάνω επανεκκίνηση σε TWRP?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Εντάξει, η ίδια διαδικασία είναι.” Φαντάζομαι με το ίδιο αρχείο superuser?

• Αυτή είναι df0cbab5f8ca5e0acc34dd93bd1371b3.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Την ελληνική xtrv stable έχεις σωστά; Κατεβάζεις το supersu από εδώ => SuperSU-v2.79-201612051815.zip και το φλασάρεις μέσω TWRP.” Όχι έχω την stable 8.1.2 eu. Αλλάζει κάτι?

• Μπορώ να κάνω κρατώντας αυτή την ρομ? Διότι είμαι ευχαριστημένος και δεν θέλω να την αλλάξω.

• Το δικό μου όμως δεν είναι rooted. Μπορώ να κάνω κάτι?

• Έχω περασμένη την stable 8.1.2 και θέλω να δω τους αποθηκευμενους κωδικούς WiFi που έχω στο κινητό μου. Υπάρχει τρόπος?

• Έχω περασμένη στο κινητό την stable 8.1.2 και θέλω να δω τα passwords από τα αποθηκευμένα δίκτυα WiFi που έχω. Γίνεται χωρίς να είμαι root?

• NFC function στο Redmi pro?

kinezos69 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Προσπαθώ να δηλώσω ένα πλυντήριο μέσω της εφαρμογής της LG αλλά μου βγάζει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει NFC function. Όντως δεν υποστηρίζει?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billpat7: “Καλημερα παιδια.Θελω να αγορασω το redmi pro και θα ηθελα τη γνωμη σας.Με ενδιαφερει να κραταει πολυ η μπαταρια.Ποια ρομ να προτιμησω?Αν το παρω με την official αγγλοκινεζικη ειναι καλυτερα?” Εγώ έβαλα την stable της xiaomi.eu και είμαι ευχαριστημένος. Μου βγάζει οθόνη 6+ ώρες. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezos69: “Να κάνω χρήση του νήματος γιά νά ευχαριστήσω θερμά αρχικά τον @pechr και μετά τον @demakhs γιά τήν πολύτιμη και πολύωρη βοήθεια τους μέσω teamviewer ώστε να επιτευχθεί το φλασαρισμα του κινητού μου. ” Κινέζο.. Το μυαλό είναι ο @demakhs εγώ απλά ήμουν τα χέρια.. Αν δεν είχα την καθοδήγηση του αρχηγού... θα σου το είχα brickαρει το κινητό... ευτυχώς στις δύσκολες στιγμές το άγρυπνο σκουληκομάτι του προέβλεπε την αστοχία και με μεθοδικές κινήσεις μου έλ…

• Να κάνω χρήση του νήματος γιά νά ευχαριστήσω θερμά αρχικά τον @pechr και μετά τον @demakhs γιά τήν πολύτιμη και πολύωρη βοήθεια τους μέσω teamviewer ώστε να επιτευχθεί το φλασαρισμα του κινητού μου. Παρεμπιπτόντως η 8.1.2 stable της xiaomi.eu που περάσαμε δείχνει πολύ καλή με την διαχείριση μπαταρίας. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Atha Kappas: “Οχι μια χαρα θα ειναι και εγω απο τον εσωτερικό χώρο του κινητού την ειχα κάνει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” OK το έβαλα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Atha Kappas: “Install Dolby Atmos Audio on All Android Devices (4.3, 4.4, 5.0, 5.1) - NaldoTech Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό το είδα αλλά αναφέρει μέσα για εγκατάσταση από TWRP μέσα από την κάρτα sd. Εγώ κάρτα sd δεν έχω, αν το αποθηκεύσω στη μνήμη του κινητού και το κάνω από εκεί θα έχω θέμα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Dolby atmos ask? [SOLVED]

Μήνυμα

Έβαλα στο κινητό την 8.1.2 της xiaomi.eu και δε έχει μέσα το dolby atmos. Υπάρχει κάπου σε apk να το κατεβάσω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “flash official fastboot rom > unlock > TWRP > Ελληνική ” μετα την fastboot rom το unlock το κανω παλι με τον ιδιο τροπο? Το TWRP πως το περναω?

• Καλησπέρα, είμαι με την μαϊμού unofficial και κλειδωμένο bootloader. Πήρα μέσω μηνύματος έγκριση από το en.miui για ξεκλείδωμα. Αφού ξεκλειδώσω πρώτα με το unlock tool τι πρέπει να κάνω ακριβώς ώστε να καταλήξω με ελληνική rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από nickkon: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25911/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25912/ Αριστερά η πρώτη εικονα που θα δεις κ αφού πατήσεις unlock κ το γυρίσεις στα αγγλικά έχεις την διπλα εικόνα. =============== Δεκ 18th 2016, 1:56am =============== Δοκιμασε με άλλο browser κ αν και εκει δεν γινει κάτι, δοκίμασε και χωρίς να μπεις σε private mode. Αν δεν τα καταφέρεις με κανένα τρόπο μπες με τα στοιχεια σου στο i.mi.com να δεις αν σε αφήσει εκεί για να σιγουρευ…