Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Viper κληση
ΜήνυμαΞαφνικα απο προχθες που εκανε αναβαθμηση το viber οταν μου κανουν κληση κουδουνιζει το κινητο και δουλευει η δονηση αλλα δεν εμφανιζεται στην οθονη κλειδωματος εχω την ελληνικη stable 8.1.2 γνωριζει κανεις??
-
Ενταση μεγαφωνο
Μήνυμα- Εκλεισα το dolby atmos και ολα οκ ευχαριστώ
-
Ενταση μεγαφωνο
ΜήνυμαΚαλησπερα μπορει να μου πει καποιος πωε γινεται να κατεβασω λιγο την ενταση του μεγαφωνου για και στο πιο σιγα ακουγεται δυνατα? Εχω stable greek 8.1.2
-
Αναζητηση στο google
ΜήνυμαΔεν ξερω πως μπορω να ανεβασω εικονα εδω. Παντως εχω την 8.1.2 stable xiaomi-miui.gr
-
Αναζητηση στο google
ΜήνυμαΚαλησπερα εχω βαλει οταν πατας πατημενο το κεντρικο κουμπι να κανει αναζητηση στο ιντερνετ απλα ηθελα να μαθω αν γινεται καπως να αλλαξει το προτεινομενο που κανει αναζητηση δηλαδη το beidoo σε google??
-
Update ελληνικη ρομ
ΜήνυμαΚαλησπερα μπορει να μου πει πως αλλαζεις απο ελληνικη ρομ σε πιο καινουργια εκδοση?? Υπαρχει καποιο λινκ ωστε να βαλω την καινουργια που βγηκε σημερα??
-
Αργη φορτιση [SOLVED]
Μήνυμααλλαξα ρομ και εφτιαξε τελικα!!
-
Δονηση στο ξεκλειδωμα
Μήνυμαstable ηταν η προηγουμενη!
-
Δονηση στο ξεκλειδωμα
Μήνυμαεβαλα εχθες την καινουργια ρομ ελληνικη 7.3.23 και ενω παλια οταν εβαζες το δακτυλικο αποτυπωμα εκανε δονηση τωρα δεν το κανει ειναι καποια ρυθμιση γνωριζει κανεις??
-
Πρόβλημα βίντεο
Μήνυματελικα αυτο ηθελε 90 μοιρες προς τα δεξια οχι αριστερα!
-
Αργη φορτιση [SOLVED]
Μήνυματο εβαλα παλι για φορτιση και εκανε 4 ωρες παλι τα ιδια δηλαδη!!
-
Αργη φορτιση [SOLVED]
Μήνυμαμε τον ιδιο φορτιστη βεβαια
-
Αργη φορτιση [SOLVED]
ΜήνυμαΕιχα την xiaomi.eu rom και εχθες περασα την 7.3.16 ελληνικη παλια μιυ φορτιζαι σε 1.5-2 ωρες και σημερα που το εβαλα για φορτιση εκανε 3:50-4 γιατι??
-
Πρόβλημα βίντεο
Μήνυμαgoogle chrome εχω!!
-
Πρόβλημα βίντεο
ΜήνυμαΔεν εχω προβλημα ουτε αμα το εχω τραβηξει εγω ουτε απο την εφαρμογη youtube το προβλημα γινεται αμα εχει ενα σιτε βιντεο και το βαλεις full screen ειναι μαυρο δεν βλεπεις κατι αλλα το βιντεο παιζει
-
Πρόβλημα βίντεο
Μήνυμαεβαλα την τελευταια ελληνικη ρομ και παλι δεν αλλαξε το προβλημα
-
Πρόβλημα βίντεο
Μήνυμαναι το εχω και εγω αυτο το προβλημα και εχω xiaomi.eu official =============== Μαρ 1st 2017, 12:01am =============== γνωριζει καποιος?? =============== Μαρ 16th 2017, 11:57pm =============== βρεθηκε λυση σε αυτο το προβλημα γιατι εγω το εχω ακομα?
-
Viber ειδοποιηση!
ΜήνυμαΚαλησπερα απο εχθες που εχει κανει ενημερωση το viber εχει μονιμα μια ειδοποιηση στην μπαρα ειδοποιησεων λευκη και δεν γραφει τιποτα εχει τυχει σε καποιον??