Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
3g problem
Μήνυμαxiaomi.eu 8.1 stable 8.1.2.0
-
3g problem
ΜήνυμαΚαλησπερα, Οταν κλεινω το wifi και ανοιγω τα δεδομενα αργει παρα πολυ να συνδεθει στο ιντερνετ και μερικες φορες χρειαζεται να τα κλεισω και να τα ξανα ανοιξω για να συνδεθει μηπως ξερει κανεις το λογο??
-
Καποιες Αποριες
ΜήνυμαΞεκλειδωτος ειναι o bootloader εκανα παλι flash την rom και ανοιξε κανονικα. Υπαρχει πιθανοτητα να μου το ξανακανει δηλαδη να κανω επανακκινηση το κινητο και να μην ανοιξει ποτε? ή εκανα κατι λαθος εγω και εγινε αυτο??
-
Καποιες Αποριες
Μήνυμασε ευχαριστω ολα οκ μεχρι που ειπα να κανω μια επανεκκινηση το κινητο και κολησε στο boot (logo της Mi) μιση ωρα και αναγκαστηκα να το κλεισω ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο??? =============== Δεκ 20th 2016, 7:51pm =============== καποιος να με βοηθησει δεν ξερω τι να κανω να ξαναπερασω την stable rom?
-
Καποιες Αποριες
ΜήνυμαΚαλησπερα, παρελαβα το κινητο (redmi pro) πριν μια εβδομαδα και ειχε μια xiaomi.eu rom περασα την fastboot rom chinese απο το επισημο σιτε της xiaomi μετα δεν ηξερα ποια ελληνικη να περασω και περασα την [Stable-V8.1.2.0] Xiaomi RdMi PRO (Omega) πρεπει να περασω καποια αλλη η ειμαι ενταξει με αυτην δεν θα εχω προβλημα??? και κατι ακομα γιατι οταν μου στελνουν στο viber και δεν το εχω δει το μηνυμα δεν αναβει το led notification??? ευχαριστω.
-
redmi pro ακουστικο
ΜήνυμαΧθες παρέλαβα το redmi pro x25 μετά από 4 ώρες άλλαξα τελικά ρομ έβαλα την ελληνική και παρατήρησα σήμερα ότι το ακουστικό τρίζει στις περισσότερες κλήσεις γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω στο θέμα??
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 16MP 4000mAh Android Smartphone Καλη τυχη παιδες!!!
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 16MP 4000mAh Android Smartphone Καλη τυχη παιδες!!!