Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Παράθεση από kyrtoner2: “ Το έβγαλε και σε εμένα αλλά προχώρησε η εγκατάσταση (περίμενα τουλάχιστον 5 λεπτά με αυτή την ένδειξη στην οθόνη). Σε εσένα διακόπηκε;” Όχι και σ εμένα προχώρησε, περίμενα κι εγώ αρκετή ώρα, 3-4 λεπτά για να γίνει το flash και καμιά 10αρια ακόμα για να εγκατασταθεί η ρομ και ν ανοίξει το κινητό.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από angmarakos: “Πρώτα wipe και μετά flash.” Διάβασε τον οδηγό του 1ου ποστ κατα γράμμα. Σε τι διαφέρει η δική σου συσκευή απο αυτά που περιγράφει ο οδηγός? πχ έχεις διαφορετικό recovery?” Τον οδηγό του 1ου post τον ακολούθησα κατα γράμμα μόλις έβγαλα το κινητό απ το κουτί του για να περάσω την ελληνική miui rom. Έπειτα ρώτησα πάλι σε αυτό το thread για το αν χρειάζεται να χρησιμοποιώ adb κάθε φορά που θέλω να περάσω νέα έκδοση ελληνικής MIUI rom, η απάντηση που πήρ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από angmarakos: “συμβαίνει και σε κανέναν άλλο; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω γι αυτό;” Αυτό σου συμβαίνει και όταν πηγαίνεις στο recovery με τον συνδυασμό Power & Vol + ??” Ναι, την 1η φορά που φλάσαρα rom το έκανα μέσω του updater και είδα το σφάλμα. Τη 2η φορά (εχθές), είπα να δοκιμάσω να μπω απευθείας recovery και να κάνω το flash χειροκίνητα, το σφάλμα ήταν ακριβώς το ίδιο.