Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Τετοια λεγε μου τετοια λεγε μου!!!!!!! Τα πηρα και γω απο ibuygou τελικα,και τωρα στην αναμονη για να...διαπιστωσω και γω τα τοσα θετικα π εχω ακουσει/διαβασει!!!!!

• Οκκ!!!Από vickmall τοτε κατα πάσα πιθανοτητα θα τα πάρω (και γω Πειραιώς έχω).Να σαι καλα!!

• Καλησπέρα.Μήπως γνωριζει κανείς που πήρε πρόσφατα,που μπορώ να βρω τα ακουστικα xiaomi piston 3?? Απο εξωτερικό δεν μπορώ να παραγγείλω απο κανενα απτα γνωστά σαιτ (geekbuying,tinydeal,minideal,ibuygou κλπ) καθως δεν δεχονται ακομα τις ελληνικες τραπεζικές κάρτες (λογικα).Τα έψαξα και στην αγορά αλλων χωρών Γερμανίας,Αγγλιας κλπ αλλα παλι τιποτα.Για ρίχτε καμιά ιδέα μπας και γίνει τίποτα...αα και απο Ελλάδα αν υπάρχει κάτι σαφώς και θα εκτιμηθεί περισσοτερο!!

• Τόσο ααπλό ηταν τελικά??? Να σαι καλα,ησύχασε το κεφαλι μου επιτελους

• Καλησπέρα.Εχω εγκατεστημενη την ελλινικη εκδοση της Rom (Mi4).Συχνα μου εμφανιζει την ειδοποιηση που επισυναπτω απο screenshot.Ξερουμε γιατι συμβαινει αυτο,εαν υπαρχει προβλημα και πως αντιμετωπιζεται? Ευχαριστω πολυ!

• Δεν εχει παρουσιαστει σε αλλον ε?? μαλιστα...ενταξει τοτε,θα περιμενω την οποια αναβαθμιση και το ξαναβλεπουμε..για τις φωτο ο διακοπτης στο Off ηταν..

• Το δοκιμασα τωρα και μετα το τριτο reboot ξαναεμφανιζονται κομμενες...για τις φωτογραφιες επαφων,εγω δεν βλεπω κατι μεσω της επαφης οπως μου αναφερεις,το κανω απτο αλμπουμ,διαλεγω τη φωτο-->περισσοτερα-->εικονα επαφης,διαλεγω την επαφη,με βαζει να κανω crop-->εφαρμογη Και μετα λευκη εικονα χωρις να κανει τπτ..απλα μετα βγαινω στην επιφανεια και δεν εχει αλλαξει τιποτα...και καλα ας πουμε οτι αυτο με τις φωτο το προσπερναμε,με τις κομμενες επαφες δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..σκεψου οτι τις ε…

• Καλως,θα τις κρατησω τοτε...Μου εμφανιστηκε ομως ενα αλλο προβλημα με τις επαφες,τις γραφω με ονοματεπωνυμο αποθηκευονται εμφανιζονται κανονικα,αλλα μολις κανω επανεκινηση τις κοβει στη μεση (πχ Βασιλης Ρω,Μαρια Στρα κλπ).Για ποιο λογο γινεται αυτο?Επισης δεν μπορω να βαλω φωτογραφια επαφης.Αυτα μου τα εκανε και με την προηγουμενη (κινεζικη) rom.

• Λοιπόν,έχω την εντύπωση πως όλα πήγαν καλά!!!Εγκατασταθηκε μια χαρά,το γύρισα στα ελληνικά (οι αποστάσεις μεταξύ γραμμάτων ήταν οκ,οχι οπως πριν),το πρόβλημα που ειχα με τις επαφές που δεν άνοιγαν λύθηκε,μένει μόνο να τσεκάρω αν θα συνεχίσει να πετάει διφημίσεις για Install εφαρμογών που δεν εχω ζητησει Ερώτηση: Εχει τωρα προεγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές (swiftkey,τηλεχειρισμος,καιρος,mi fit tweaked,cm transfer,number filter κλπ). Ειναι υποχρεωτικές στην συσκευή,εξυπηρετούν/βοηθούν κάπου ή μπ…

• Εγινε,ευχαριστω πολυ!!θα δοκιμασω να το κανω και ..ο θεος βοηθος!!!

• δεν ξερω αν ειναι ακομα ανοικτο το θεμα,αλλα εχω μια ερωτηση,οντας ασχετος απο τετοιες διαδικασιες.Το κινητο μου (Mi4) εχει εγκατεστημενη την κινεζικη ρομ λογικα (με αγγλικο μενου) που ειχε οταν το παρελαβα.Τωρα που θελω να περασω την ελληνικη,εχοντας καποια λειτουργικα προβληματα με τη δικια του,ακολουθω τον οδηγο α) xiaomi recovery mode που αναφερεις?

• κλήσεις/επαφες

nick31 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Έχω την 16.5.3.0 stable,αυτή που είχε όταν το παραγγειλα.όχι δεν έχω βάλει την ελληνικη

• κλήσεις/επαφες

nick31 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούριος εδώ, οπότε οποίο λάθος σε θέμα ή τοποθετηση ενημέρωσε με.για το πρόβλημα τώρα,δεν μπορώ να επιλεξω καμία επαφή μου.υπάρχουν κανονικά αλλά όταν πας να πατήσεις πάνω σε οποιαδήποτε για να κανείς κλήση απλά σε πετάει στην αρχική οθόνη..ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό και πως διορθώνεται γιατί μπορώ και κάλω μόνο όσους με έχουν ήδη πάρει ή αυτούς που πληκτρολογω εγώ.ευχαριστώ!!