Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαπαιδια εκανα λαθος ξανα, ξεκλειδωσα τον bootlaader περασα twrp εκανα wipe και reboot χωρις να φορτωσω ρομ.Τωρα αναβει περιπου 20' το mi οθονη και δε συμβαινει τιποτα,το μπρικαρα;
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαυπαρχει ενας φακαλος MIUI στην καρτα sd
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαbackup στη συσκευη
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμα1.ασχετο με το redmi 3s στην άλλη συσκευη mi4w εχω 2 λογαριασμούς θελω να διαγραψω τον ένα 2.ποιος είναι ο καλυτερος τροπος να εγκαταστήσω την twrp; 3.τα χαμενα αρχεια μπορω να τα επαναφέρω;
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαειχα κρατησει backup αλλα χαθηκε,υπαρχει περιπτωση να βρω αρχεια που χαθηκαν(φωτο,μουσικη) =============== Φεβ 7th 2018, 10:01am =============== πως κανω διαγραφη λογαριασμου στο mi acount
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαδε με αφηνει να το καταβασω μου ζηταει ονομα και αριθμο τηλ. μου εστειλαν sms με ένα κωδικο το εβαλα και δεν εγινε τιποτα όταν πατησα το next
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαπου το βρισκω στο λογαριασμο
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαδε θυμαμαι από που το κατεβασα
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμα2.3.803.10 για το δικαιωμα που το βλεπω
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαόταν μπαινω στο mi unlock και παταω agree μου βγαζει:your device isn't supported by mi unlock επισης καταβασα την ελληνικη rom και στσματησε 3-4 φορες ,μηπως πρεπει να τη ξανακατεβάσω και από ποιο mirror είναι καλυτερα;
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαπαιδια ευχαριστω πολύ ανοιξε η συσκευη σε κινεζικη dev τωρα τα επομενα βηματα είναι:1.ξεκλειδωμα bootloader,2.περσμα twrp,3.superuser,4.φλασαρισμα της ελληνικης rom.Σωστα είναι τα βηματα;
-
brick σε redmi 3s
Μήνυματο εκανα και ξαναγυρισε σε 900Ε =============== Φεβ 6th 2018, 9:31am =============== ενώ το ειχα συνδεμενο με το υπολογιστη πατησα το power και η συσκευη ανοιξε και μου εβγαλε το μηνυμα:enter current lock screen password tod decryrt device after redoot
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαη εδοση του miflash είναι 2016.08.030.0
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαπαιδια βοηθεια,το γυρισα σε 9008 (COM9)και ενώ φλασαριζε κανονικα στο τελος εβγαλε error ξαναδοκιμάζω και μου βγαζει τα εξης μυνηματα:1.read hello packet,2cannot receive hello packet.miflash is trying to reset status,3.cannot receive hello packet
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαπροσπαθησα αρκετη ωρα δε παιρνει 9008
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαμετα από πολλες προσπάθειες γυρναει σε 9008 με deep flash αλλα μολις γυριζω σε fastboot mode για να το βαλω σε edl mode ξαναγυρνάει σε 900Ε
-
brick σε redmi 3s
Μήνυματο εχω κανει δε τη παιρνει την εντολη το πρόβλημα πρεπει να είναι στη διαχειρηση συσκευών στις θυρες μου βγαζει Qualcomm hs-USB diagnosistics 900E .Δοκιμασα deep flash cable ενωσα πρασινο με μαυρο αλλα δεν εγινε τιποτα,μηπως να δοκιμασω λευκο πρασινο;
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαεχει φάκελο C: \fastboot_edl.στο cmd ποια εντολη δινω για να τρεξει το αρχείο edl.cmd
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαμε τον τροπο που λεει ο οδηγος για την συσκευη μου δεν γινεται υπαρχει άλλος τροπος
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαόταν φλασαρω μου βγαζει error;critical partition flashing is not allowed