Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.
-
brick σε redmi 3s
ΜήνυμαEνταξει το εκανα επιτελους unzip αλλα δε φλασαρει με τη miflash μου βγαζει error κατι για partition λεει
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαπως γινεται με δεξι κλικ δε μου βγαζει να κανω unzip
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαυπαρχει καποιο μελος από Καβαλα για βοηθεια =============== Φεβ 4th 2018, 8:23am =============== δεν δημιουργείται φακελος =============== Φεβ 4th 2018, 8:36am =============== δεν δημιουργείται φακελοσ =============== Φεβ 4th 2018, 8:44am =============== πριν την αποσυμπιεση εχει καταληξη tar μετα είναι όπως φαινεται =============== Φεβ 4th 2018, 8:52am =============== το εβαλα για φορτιση και πλεον δε μπαινει ουτε σε fastboot mode να το ξεχασω =============== Φεβ 4th 2018, 8:58am ==============…
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαναι ολες αυτές εννοω ,τις εχω κατεβασει ολες και δεν είναι σε μορφη για φλασαρισμα, μετα την αποσυμπιεση είναι ένα αρχειο χωρις καταληξη, στο τελος της ονομασιας
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαδεν μπορω να βρω rom που να είναι σεταρισμενη για flash me miflash help!!
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαkavala
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαδοκιμασα deep flash cable τιποτα και ολες οι rom που κατεβασα και οι fastboot δεν είναι σεταρισμενες για flash με το miflash
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαο botloader είναι κλειδωμένος δε μπαινει σε edl mode και στη διαχειρηση συσκευών μου βγαζει κατάσταση 900Ε στη θυρα port
-
brick σε redmi 3s
Μήνυματο redmi 3s ανηκει σε άλλο μελος της οικογενειας
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαπου θα βρω fastboot rom που να είναι οκ για φλασαρισμα με miflash αυτές που κατεβασα δεν εχουν αρχεια σε φακελο μονο ένα αρχειο ειναι
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαδεν ηταν Official rom
-
brick σε redmi 3s
Μήνυμαη ρομ ηταν stable miui 8 ο bootloader ηταν ξεκλείδωτος τωρα είναι κλειδωμένος
-
brick σε redmi 3s
ΜήνυμαΕχω μπρικαρει το redmi 3s μπαινει μονο σε fastboot mode οσες rom κατεβασα δεν εχουν σετρισμενο φακελο μετα το exrtact για να της φλασαρω στο καταλογο του site δεν εχει fastboot rom για redmi 3s
-
Ξεκλειδωμα mi4
apalapo - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαρατσεκαρισμενο σιγουρα είναι κλειδωμένος ο bootloader
-
Ξεκλειδωμα mi4
apalapo - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα,εδώ και πολύ καιρο ταλαιπωρούμαι να ξεκλειδώσω τη συσκευή μου (mi4 me ROM MIUI 7.00.55.00stable) έχω πάρει οκ για να ξεκλειδώσω τον bootloader από ΧΙΑΟΜΙ,δεν μπορώ να φορτώσω τη DEV ROM τη κινέζικη.Διάβασα όλα με πολύ προσοχή,δοκίμασα όλους τους τρόπους (και από το κινητο και από τη mi recovery και από mipc suite και Αγγλική και Κινεζικη να φορτώσω τη rom) μάταια,τί να κάνω;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone