Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα (Τα συμπτώματα τα έχω γράψει σε προηγούμενο post) και θα σας πω πως λύθηκε! Άλλαξα την κάρτα SIM. Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό κτλ...δεν ξέρω...προφανώς απο ότι μπόρεσα να καταλάβω μέσα απο τις δοκιμές ξαφνική ασυμβατότητα/εμπλοκή των παλιών καρτων SIM. Να πω οτι είχα δοκιμάσει 2-3 κάρτες SIM (2 κοσμοτέ και 1 Wind) και δεν είχαν δουλέψει. Η κύρια κάρτα που είχα ήταν cosmote, και λέω δεν πάω σε ένα κατάστημα να την αλλάξω έτσι γιατί με έτρωγε...και τελικά η καινού…
-
Προβλημα στο μικροφωνο
Μήνυμα@FrankUnderwood έχω το ίδιο άκριβώς πρόβλημα! κανένα πρόβλημα με viber, whatsapp κτλ ... μόνο στις κλήσεις δεν με ακούν σχεδόν καθόλου όταν απομακρύνω το ηχείο απο το στόμα μου έστω και ελάχιστα. Αν κάνεις την αλλαγή μικροφώνου, ενημέρωσε με σε παρακαλώ αν φτιάχτηκε...!! Σε ευχαριστώ.
-
Ένας ακόμα σε αυτήν την δυσάρεστη παρέα...
-
Παράθεση από brougos: “Καλημερα..εχω παρατηρησει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το μικροφωνο της συσκευης...καποιες φορες δεν με ακουνε και μαλλον πρεπει να μιλαω πιο δυνατα....εχω παρατηρησει οτι με ακουνε πιο καθαρα οταν η συσκευη (εχοντας την στο αυτι)ειναι παραλληλα με το εδαφος και οχι σε καθετη θεση ως προς αυτο......τι παιζει ?συμβαινει σε καποιο αλλον αυτο?Ειναι απο την αρχη ετσι......το ιδιο σχεδον μου κανει και ενα redmi note 2.....και αυτο απο την αρχη..... Καποια παρατηρηση απο κανεν…
-
Παράθεση από geotzia: “@brandon γιά το 1ο όταν έχεις αθόρυβο ή δόνηση το ξυπνητήρι χτυπά κανονικά(με την ίδια ακριβώς ρομ είμαι καί εγώ) Γιά το 2ο δεν πιστεύω να γίνεται..αλλά μπορείς να ενεργοποιείς το τηλ. κάνοντας 2 tap την οθόνη, 3ο Δεν ξέρω καθόλου ” Σε ευχαριστώ πολύ. Πολύ χρήσιμη η βοήθεια σου. 1.έκανα απεγκατάσταση όλα τα 3rd party ξυπνητήρια και clear την cache του ρολογιού και δούλεψε, δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει. Νόμιζα ότι είναι bug της ROM. 2. Αυτό με το tap το είχα ήδη κάνει, αλλ…
-
Παράθεση από brandon: “Καλησπέρα σε όλους, Καινούργιος στην κοινότητα και στον κόσμο της Xiaomi. Καθόλου καινούργιος όμως στον χώρο του Modding. Το να περάσω την τελευταία ελληνική stable ήταν σχετικά εύκολο (Xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0). Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το MIUI. 1) Υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο του ξυπνητηριού? Όταν το κινητό είναι στην δόνηση/σιωπηλό τότε το ξυπνητήρι (είτε της μαμάς είτε 3rd party) δεν χτυπ…
-
Καλησπέρα σε όλους, Καινούργιος στην κοινότητα και στον κόσμο της Xiaomi. Καθόλου καινούργιος όμως στον χώρο του Modding. Το να περάσω την τελευταία ελληνική stable ήταν σχετικά εύκολο (Xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0). Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το MIUI. 1) Υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο του ξυπνητηριού? Όταν το κινητό είναι στην δόνηση/σιωπηλό τότε το ξυπνητήρι (είτε της μαμάς είτε 3rd party) δεν χτυπάει αλλά μόνο δονείται.…
-
Παράθεση από DiamantisAth: “Τελικά μετα απο 8 αποπειρες εγινε hard reset και ολα καλα!! Εξάλλου ΑΓΓΛΙΚα ηθελε μόνο εξ αρχής.. Μικρο το κακό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα σε όλους και από εμένα! Χαίρομαι που σας συναντώ όλους. Αγόρασα στον πατέρα μου το κινητό, έχω μεγάλη εμπειρία από Android οπότε δεν μου είναι θέμα οι διαδικασίες και τα flasharismata. DiamantisAth έχω ακριβώς το ίδιο setup με σένα και μου ζητάει και εμένα την ίδια αναβάθμιση. Λογικά όχι..…