Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο geoanto555, λύθηκε το πρόβλημα,χρησιμοποιώ το chompSms και ήταν στο off η επιλογή led ειδοποίησης, να είσαι καλά.
-
Στο Redmi Note 3, στην τελευταία αλλά και στην προηγούμενη rom δεν λειτουργεί το led μηνυμάτων,υπάρχει κάποια λύση ή να περιμένω στην επόμενη rom;Ευχαριστώ.
-
Και στην νέα ROM παραμένει το πρόβλημα της μη λειτουργίας του Led ειδοποιήσεων,για το Redmi Note 3.
-
Παράθεση από ktsiaras: “Σε redmi note 2 δεν δουλεύουν τα led ειδοποίησεων και η εφαρμογή της Αναφωνίσης (διαβάζει τις επαφές,δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα ) Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό με τα led? ” Και στο Redmi Note 3 υπάρχει το πρόβλημα με τα Led
-
Με την νεα rom στο Redmi Note 3 δεν λειτουργούν τα Led (π.χ. στις αναπάντητες κλήσεις,εισερχόμενα sms κ.λ.π.),ας το έχουν υπ'όψιν τους τα παιδιά για τις επόμενες αναβαθμίσεις. Μπράβο για την δουλειά σας και ευχαριστούμε.
-
Φίλε maddoctor έχεις δίκιο όσον αφορά την οργάνωση διακοπτών,πράγματι μέσα από τις ρυθμίσεις αλλάει η θέση τους. Ευχαριστώ Παράθεση από manospr: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από adrae: “Στο Redmi Note 3 μετά το πέρασμα της rom διαπίστωσα τα εξής: Το λειτουργικό του τηλεφώνου παραμένει στο android 5.0.2 Λείπει η αριθμομηχανή (μικρό το κακό,υπάρχουν πολές για κατέβασμα απ'ο το store). Η φωτεινότητα πρέπει να έχει πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες rom. Δεν μπορεί να αλλάξει η θέση των διακοπ…
-
Στο Redmi Note 3 μετά το πέρασμα της rom διαπίστωσα τα εξής: Το λειτουργικό του τηλεφώνου παραμένει στο android 5.0.2 Λείπει η αριθμομηχανή (μικρό το κακό,υπάρχουν πολές για κατέβασμα απ'ο το store). Η φωτεινότητα πρέπει να έχει πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες rom. Δεν μπορεί να αλλάξει η θέση των διακοπτών (bt,wifi κ.λ.π.). Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι καλύτερη. Η εφαρμογή διαγραφής των εφαρμογών είναι στα αγγλικά. Μετά την εγκατάσταση πατώντας το κουμπί power δεν βγαίνουν οι επιλογές επ…
-
Λοιπόν, το θέμα ήταν ότι μιλουσα με hands free κατά την διάρκεια της κλήσης ενώ είχα και την συσκευή κοντά στο στόμα μου (ποντιακή χρήση hands free...) με αποτέλεσμα να λαμβάνει ήχο και το μικρόφωνο της συσκευής.Αφού απομάκρινα την συσκευή από το στόμα μου δεν έχω καμιά επιστροφή της φωνής μου στα ακουστικά. Απλά πραγματάκια που όταν κάνεις πειραματισμούς ξεχνάς να τα ακολουθείς.
-
Απενεργοποίησα το Digital Driver Signing των win 10 και εγκατέστησα τη σουίτα της mui και όπως διαπίστωσα έγινε πλήρης εγκατάσταση των οδηγών του τηλεφώνου αλλά μέσω της σουίτας δεν μπορεί να γίνει σύνδεση του υπολογιστή με το τηλέφωνο (κολλάει στο 30%),η σύνδεση γίνεται κανονικά εκτός σουίτας (πάντα μέσω usb) και τώρα το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι εάν μεταφέρω ένα αρχείο (π.χ.μουσικό κομμάτι) και το τοποθετήσω χύμα στο τηλέφωνο δεν μπορώ στην συνέχεια να το μεταφέρω σε κάποιο φάκελο του τη…
-
Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας,αλλά δεν γίνεται τίποτε με τους προτεινόμενους τρόπους,πιστεύω ότι είναι κάποια ασυμβατότητα με τα win 10.Σκέφτομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση της rom(format και εκ νέου εγκατάσταση) ,υπάρχει αυτή η δυνατότητα; και εάν υπάρχει που μπορώ να βρω τις απαραίτητες οδηγίες;
-
Καλημέρα.Κατά την αρχική σύνδεση με τον υπολογιστή είδα ότι αυτόματα εγκαταστάθηκαν κάποιοι drivers εκτός του Redmi,τα win 10 βλέπουν κανονικά τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου,έκανα εγκατάσταση και του ''MiPhone2015731'' αλλά δεν έγινε τίποτε,μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για εγκατάσταση των drivers του συγκεκριμένου τηλεφώνου;
-
Συνδέω το Redmi Note 3 μέσω usb με τον υπολογιστή μου με λειτουργικό win 10 ,με σκοπό να μεταφέρω κάποια αρχεία.Ο υπολογιστής βλέπει το τηλέφωνο και η μεταφορά αρχείων είναι δυνατή μόνο όταν τα βάζω χύμα,εάν θελήσω να τα μεταφέρω ή να τα μετακινήσω σε προυπάρχον φάκελο του τηλεφώνου η μεταφορά είναι αδύνατη βγάζοντας το εξής μήνυμα ο υπολογιστής "η συσκευή Redmi Note 3 είναι απασχολημένη".Δοκίμασα και σε υπολογιστή με win 7 όπου εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και τα δυό λειτουργικά στη διαχείριση…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την αποδοχή και το καλωσόρισμα.Εύχομαι σε όλους μια δημιοργική χρονιά και προ πάντων υγεία.