Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 105.
-
Παράθεση από derveni: “@gatos814 Λοιπόν για να σοβαρευτούμε λίγο Καρντάση το κινητό είναι με αγορά ή κλεμμένο ανέβασε φωτογραφία από το κουτί του κινητού χωρίς να φαίνεται το ΙΜΕΙ γιατί η υπόθεση άρχισε να κάνει νερά μου φαίνεται. ” Και πιστεύεις ρε φιλε μου @derveni οτι αν ηταν κλεμμενο θα ζητουσα βοηθεια! Ωραιος! Παντως αυριο θα πω τον φιλο μου να παρει μια φωτο το κουτι (ελπιζω να το εχει) για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας! Να σε καλα παντως... Σε ευχαριστω!
-
Παράθεση από makisfz: “Με νέο λογαριασμό δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδωσεις γιατί θα χρειαστείς να τον περάσεις στο κινητό και στο miunlock status και λόγου ότι το κινητό δεν ανοίγει πως θα τα περάσεις; Το μόνο που μένει είναι να το γυρίσεις σε edl και να φλασαρεις ρομ Και πάλι δύσκολα γιατί θα σε ζητήσει μόλις ανοίξει το παλιό mi account Redmi n3pro ” Δεν εχω χρησιμοποιησει αυτην την μεθοδο (edl) αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι με εντολες σε fastboot;
-
Εχω ενα kenzo στα χερια μου που αφου με factory reset το καθαρησα πηγα να περασω την τελευταια ''xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V9_XTRV_8.4.12.zip'' Δυστυχως ομως το τηλ δεν ανοιξε ποτε! Δεν θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια version που φορουσε αλλα ηταν σιγουρα XTRV miui 8 και φυσικα android 6 Το τηλ εδειξε να την φορτωνει γρηγορα και απο εκει και μετα τιποτα! Παντως σε fastboot μπενει αλλα δειχνει αυτο: Ακαθοριστο σφαλμα(0x80004005: FAILED (remote: Critical partition flashing is not allowed) Προφανω…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣας ευχαριστω παρα πολυ!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gatos814: “Τωρα ειναι πιο γρηγοροι η οχι; ” Το πολύ μία ώρα η έγκριση, αλλά έχει προστεθεί μία αναμονή 72 ωρών για να γίνει το πρώτο unlock ” Την οποια θα την επιβεβαίωση καποιο δευτερο μηνυμα ισως η απλα δεν θα ξεκλειδωνει η σησκευη και μετα απο 3 μερες θα ειναι ολα ενταξει; Ευχαριστω!
-
ΜήνυμαΝα κανω και εγω μια ερωτηση για τον χρονο που χρειαζεται μεχρι να παρουμε το μηνυμα με την εγκριση απο την XIAOMI; Παλια ειχα περιμενει απο 1 ωρα εως 7 ημερες(για ''ξεκλειδωματα'' φιλων)! Τωρα ειναι πιο γρηγοροι η οχι; Ευχαριστω!
-
Παράθεση από gatos814: “Παράθεση από drillerkiller: “Φίλε πάνω από ποια ROM πέρασες την καινούργια και ποια έβαλες;; Παράθεση από gatos814: “Σε Mi3 όλα καλά και χωρίς factory reset ! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά !!! ” ” xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V8_XTRV_7.6.14 -------------------> xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V9_XTRV_7.9.7 ” Παράθεση από blackm76: “Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο για τα ερωτήματα μου; ”
-
Παράθεση από apo.stam: “Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω; ” Αν εχεις ενα usb stick και ενα otg καλωδιο προσπάθησε να δεις αν μπενεις σε TWRP recovery και περασε την τελευταια που σου λειτουργουσε! ΑΝ οχι ,φτου απο την αρχη με fastboot rom ! Καλη τυχη....!
-
Παράθεση από drillerkiller: “Φίλε πάνω από ποια ROM πέρασες την καινούργια και ποια έβαλες;; Παράθεση από gatos814: “Σε Mi3 όλα καλά και χωρίς factory reset ! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά !!! ” ” xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V8_XTRV_7.6.14 -------------------> xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V9_XTRV_7.9.7
-
Σε Mi3 όλα καλά και χωρίς factory reset ! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά !!!
-
Καλή μας ............... τύχη !
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤΙ να πω.... οτι και να πω ειναι λιγα...... mi3 και ξερο ψωμι.....! ολα τα ευσημα στην φανταστικη ομαδα του φορουμ! χωρις αυτους η xiaomi θα ηταν απλα μια "καλη λυση" ενω τωρα ειναι "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ"τηλεφωνα !!! με μια φραση μεταξυ αλλων ειναι και αυτο που λεει ο σοφος λαος μας : "ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΟΟ"!!!
-
Σημερα εγινε αναβαθμιση της εφαρμογης revolut(έιχα μερες να την χρησιμοποιησω) και με πεταει συνεχεια εξω (οι αδειεις παντως ειναι κανονικα) τωρα φταιει η νεα version της εφαρμογης φταιει η beta2 θα δειξει... εχει καποις αλλος το ιδιο προβλημα;
-
Περαστηκε κανονικα χωρις fr και ολα με εναν προχειρο ελεγχο δουλευουν καλα κατι μικρο λεπτομεριες οπως στο απλο μεγαλο ρολοι (widget) η γλωσσα ειναι στα κινεζικα αλλα..... για να δουμε με την beta2!...
-
Καταρχας καλη χρονια σε ολους! εχω ενα tv box Amlogic s912 (ειδα οτι και ο @MIUI_ART εχει ενα παρομοιο) και δοκιμαζοντας διαφορες παρεμφερεις roms βρηκα μια που ταιριαζει 99% με το tv box μου και λεω 99% γιατι λειτουργει αναποδα το led ! στο κοκκινο ειναι on και στο μπλε off με αποτελεσμα να μην μπορω να εκκινησω την συσκευη με το κοντρολ της (εχω αλλαξει το remote.conf και δουλευουν ολα εκτος απο το power on! μου ειπαν οτι ειναι θεμα bootloader και πως θα λειτουργήσουν ολα ΚΑΝΟΝΙΚΑ αν φλασαρω τ…
-
Εχει καποιος αλλος θεμα με τα δεδομενα στην XTRV/GTV-6.12.22 ; να επανεκινησεις , να wipe , τιποτα ,τα δεδομενα δεν δουλευουνε σε μενα με την τελευταια αναβαθμιση !!!!