Δεν εχω καποιο αλλο κιν δικο μου. Εστειλα σε αριθμο φιλου και περιμενω απαντηση. Μια χαρα ειμασταν με τα samsung. Οποτε ηθελες αλλαζες ρομ η οτι ηθελες. Ρουφιανα xiaomi
Στην 2η αιτηση που τους εστειλα και τους ειπα οτι εχω κανει την αιτηση πανω απο μηνα μου απαντησαν οτι δεν βρισκουν καμια αιτηση με τον κωδικο μου. Γιαυτο θελω να κανω και 2η. Οσο για official rom ξερω αν εχει. Η δικια μου ειναι MIUI 8 global 6.7.29 Beta
Φτανω εδω. Βαζω στο πανω επιθετο (δεν δεχεται 2 λεξεις), +30 που ειναι για Ελλαδα, πιο κατω το τηλ μου και στην περιγραφη I understand the risk of unlock bootloader.It is required for me to flash custom recovery for my native language. Thank you. Μετα με παει στη σελιδα που πρεπει να βαλω τον κωδικο που θα μου στειλουν με μνμ. Μεχρι εκει φτανω
Εστειλα χθες το βραδυ την αιτηση και ακομα περιμενω να μου ερθει μνμ στο κιν. Σημερα ξαναεκανα. Διαβασα οτι ερχετε αμεσα. Κανω κατι λαθος? Στο πρωτο κουτακι το δικο μου ονομα δεν βαζω? Ρωταω γιατι αν βαλω ονομα και επιθετο δεν το περνει. Μονο αν βαλω σκετο επιθετο παει παρακατω αλλα και παλι μνμ στο κιν δεν ερχεται
Ευχαριστω. Ξαναεστειλα μνμ για ξεκλειδωμα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αιτηση!!! Αλλα στα μνμ μου φαινετε οτι στο αλλο ποστ μου εκανε το approve. Εγραψα το κιν μου και περιμενω να ερθει το μνμ. Και παλι ευχαριστω
Καλησπερα. Εχω αγορασει 1 redmi note 3 εδω κανα μηνα απο το etotalk. Ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο το δακτυλικο αποτυπωμα. Δεν δεχεται το κλειδωμα/ξεκλειδωμα αλλα μπορω να το χρησιμοποιεισω για να κινηθω αριστερα δεξια. Δοκιμασα να βαλω Ελληνικη ρομ. Και εκει ξεκιναει το προβλημα. Εχω κλειδωμενο bootloader, εστειλα μνμ στη xiaomi για ξεκλειδωμα και ακομα δεν εχει ερθει απαντηση. Μεσα Σεπτεβρη το ειχα κανει. Τωρα προσπαθω να ξανακανω τη διαδικασια απο την αρχη. Εχω κατεβασει το MiFlashUnlock κ…