Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 187.
-
Παράθεση από babis306: “@koziris πριν βάλεις το super SU έκανες uninstall με τον Uninstaller του το magisk? Αν όχι κάνε ξανά εγκατάσταση την rom αφού βγάλεις το super SU να μείνει μόνο το magisk το οποίο κανεις απεγκατασταση με τον Uninstaller του και μετά βάζεις τον super SU και είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου ” μα πρώτα απεγκατεστησα πλήρως το magisk.. έλεγξα ότι όντως δεν είναι ρουταρισμενο.. και μετά εγκατέστησα το σούπερ σου από την προηγούμενη Ρόμ μέσο recovery.. έλεγξα και είναι ρο…
-
Παράθεση από babis306: “Φίλε @koziris με το που ανοίξεις το πρόγραμμα πάνω πάνω έχει ένα διακόπτη που λέει enable και είναι στο on το κάνεις off και είναι εκτός root, το κάνεις on και έχεις root ξανά κανονικά. Σου βάζει και εικονίδιο αν θέλεις στην γραμμή ειδοποιήσεων για να το κάνεις από εκεί.... ” φιλε μπηκα στο σουπερ σου.. πηγα ρυθμισεις.. το εκανα disable.. αλλα το tv go παλι δεν παιζει..
-
Παράθεση από babis306: “Φίλε @koziris με το που ανοίξεις το πρόγραμμα πάνω πάνω έχει ένα διακόπτη που λέει enable και είναι στο on το κάνεις off και είναι εκτός root, το κάνεις on και έχεις root ξανά κανονικά. Σου βάζει και εικονίδιο αν θέλεις στην γραμμή ειδοποιήσεων για να το κάνεις από εκεί.... ” ενταξει φίλε..Θα το δοκιμάσω..Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από babis306: “Παράθεση από haris8: “καλησπερα .... εχω κανει εγκατασταση την εφαρμογη otetvgo και οταν παω να δω ενα καναλι δεν με αφηνει , γραφει οτι η συσκευη ειναι rooted. το SU το εχω κανει απεγκατασταση απο την προηγουμενη rom που ειχα (τωρα εχω την xtrv7.3.30). εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη του οτε και την ξανα εβαλα αλλα τιποτα. καμια λυση? ” Καλησπέρα, ειχα και εγω αυτο το θεμα απο το Nexus 5x που ειχα ακομα και ψαχνοντας τοτε στο xda βρηκα την λυση με το root switch το οποι…
-
Παράθεση από haris8: “καλησπερα .... εχω κανει εγκατασταση την εφαρμογη otetvgo και οταν παω να δω ενα καναλι δεν με αφηνει , γραφει οτι η συσκευη ειναι rooted. το SU το εχω κανει απεγκατασταση απο την προηγουμενη rom που ειχα (τωρα εχω την xtrv7.3.30). εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη του οτε και την ξανα εβαλα αλλα τιποτα. καμια λυση? ” φιλε μπες στο super sou και πάτα να κάνει ολική απεγκατασταση.. όχι απλή.. και θα παίξει.. κι εγώ το ίδιο θέμα είχα..
-
Παράθεση από dhmlaz: “DEV 7.3.30 απο Κίνα σας στέλνω την καλημέρα μου. Την έχω δυο μέρες με ολα ανοιχτά και κατανάλωση ελάχιστη. Τι έγινε ρε παιδιά εκει στο Ελλάδα ;. Τους τρέλανα εχτες βράδυ όταν είδαν χρόνο λειτουργίας με πληρη λειτουργία σχεδόν όλων και τηλέφωνο. ” για δώσε κανένα στοιχείο να δούμε.. κανένα σκριν σοτ..
-
Παράθεση από haris8: “εχω και εγω cosmte tv go ... το ειχα ξεχασει και τωρα που ειδα πιο πανω που αναφερθηκαν την εβαλα . οταν επελεξα να δω κατι μου εβγαλε εικονιδιο για αποστολη σε ενα πενταψηφιο και πιθανη χρεωση ? τι παιζει ξερει κανεις? ποσο ειναι ? και ειναι μονο για μια φορα? ” αν έχεις σιμ cosmote δεν χρεωνεσαι.. απλά σε ρωτάει για επιβεβαίωση.