την τελευταία dev έχω.. γενικά το παρατηρώ.. χτες έβαλα το πατς που αναφέρετε ποιο πάνω για το deep sleep. Αν και ήδη έμπαινε εμένα... Αλλά το έχω παρατηρήσει καιρώ.
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Εμένα το κινητό μου μπαίνει κανονικά σε sleep , αλλά έχω παρατηρήσει μετά που το παίρνω στα χέρια μου μετά από ένα. Βράδυ.. τα πρώτα 2% πέφτουν πολύ γρήγορα.. σε εσάς ισχύει;
καλησπερα παιδιά... Είπα να δημιουργήσω αυτό το θέμα ώστε να λέμε τη γνώμη μας για τις ρομ ώστε να εχουμεια παραπάνω άποψη για τη μπαταρία π.χ ή αν μας κολλάει.. η οτιδήποτε.. σκέφτηκα θα βοηθήσει ώστε να μην πηγαίνουμε να περνάμε ρομ στα τυφλά..
παιδια να σας ρωτήσω κάτι;;; Στο πρόγραμμα του κινητού που μετράει τη χρήση μπαταρίας... Έχει εφαρμογές και υλικό.. έχω παρατήσει ότι αν δεν ανοίξω καθόλου τα δεδομένα δεν μου μετράει τη χρήση από εφαρμογές.... Σε εσάς ισχύει;; Έχω dev rom την τελευταία .. αλλά και με παλιότερες το ίδιο έκανε.
Παράθεση από HliasAvg: “Παράθεση από HliasAvg: “Για το redmi pro σαφώς ποιο μεγάλη κατανάλωση μπαταρία. Μέσα σε 2 μέρες έκανα 3 φωρτησεις που με 7.1.19 θα είχα κάνει μια και αν. ” Έχω 7.2.9 τώρα ” εμενα πάντως κατά 90% μου φαίνεται ίδια ξ κατανάλωση από 7.1.19 σε 7.2.9.. δλδ με την τελευταία έχω χάσει ένα 10% βαριά βαριά νομίζω.
Παράθεση από oceanus: “Παράθεση από anestisalm: “Καλησπερα παιδιά. Βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο και είπα να το δοκιμάσω είναι το παρακατω. Battery Improve | Deep Sleep Fix & More - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum έκανα τα πρώτα 3 βήματα και η αυτονομία του redmi pro μου άλλαξε εντελώς προς το καλύτερο. ” οντως φιλε μου το εκανα και εγω οντως μεγαλη διαφορα μπραβο για τι πληροφορια σε ευχαριστω ” εκανες όλα τα βήματα ;
Παράθεση από HliasAvg: “@koziris Dalvik/ART Cache και Cache έκανα μόνο πριν και μετά την εγκατάσταση. δεν έχω κάνει όμως φόρτιση ακόμα καμιά. ήμουνα με 90% ” κι εγω το ιδιο εκανα... αλλα το φορτισα ηδη μια φορα.. θα το τσεκαρω με τις μερες να δω πως παει.. δες κι εσυ και πετα ενα ποστ να μας πεις..
Παράθεση από HliasAvg: “την πέρασα εχθές το βράδυ και με το λίγο που το δούλεψα βλέπω ποιο μεγάλη κατανάλωση. άλλα είναι νωρίς ακόμα για να πούμε με σιγουριά. οι επόμενες μέρες θα δείξουν. =============== Φεβ 12th 2017, 5:25pm =============== Παράθεση από Bodai: “@verfot33 δες αυτό -> youtube.com/watch?v=Dk0XUJYqElk ” με αυτό μπορώ να ρυθμίσω και την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλίσης ? δηλαδή να το βάλω να μην ξεκινάει από χαμηλά άλλα κατευθείαν τέρμα? ” τσεκαρε αυτές τις μέρες και γράψε.. την π…