Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Καλησπέρα εγώ έχω XTRV 8.5 stable 8.5.2.0(MHOCNED) το κάνω updated από twrp? Και αν ναι θα πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή εφαρμογές κτλπ?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαειχα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0 Είπα να αλλάξω και πέρασα μέσω twrt xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V8.5.2.0 αλλά δεν ανοίγαν οι ρυθμίσεις, οποτε ρωτησα και μου ειπαν να περασv μεσω miflash την τελευτεα Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version και αυτην εχω τωρα με κλειδωμενο bootloader και χωρις twrt
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλησπερα παιδια ,περασα με miflash την τελευταια Rom για fastboot stable. κανω τα παραπνω βηματα του οδηγου και εκει που ειναι να διαλεξω rom που περασα στην μνημη του κινητου develop rom της κινας μου λεει οτι δεν μπορει να κανει την αναβάθμιση , μπορω να προχωρισω με την διαδικασία οπως ειμαι ?
-
Καλημέρα έχω το redmi note 3 pro και είχα περασμένη την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0 Είπα να αλλάξω και πέρασα μέσω twrt την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V8.5.2.0 αλλά δεν ανοίγουν οι ρυθμίσεις, κατέβασα να περάσω με fastboot Rom αλλά εκεί όταν πατάω κάτω δεξιά στο miflash να μην διαγράψει τα πάντα μου λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο, πρέπει να κάνω clear all? Ευχαριστώ
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά επειδή θέλω να το πάρω το Ρουτερ έχω βρει 2 εκδόσεις στο gearbest μια Original Xiaomi Mi 802.11n 300Mbps WiFi Router 3C Και άλλη μια Original Chinese Version Xiaomi Mi WiFi Router 3 Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά τους γιατί έχουν 10 ευρώ διαφορά σε χρήματα.