Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Το είχα βρει στο section με τα downloads, αλλά πάλι τα ίδια! Πριν δοκιμασω εγκατάσταση εσβησα μάλιστα το υπάρχον mi fit και έκανα restart το κινητό. 84520c29ff2a4b3d8e6ef737cfe5e841.jpg Το mi band tools - το οποίο είναι αγορασμενο κανονικά - το χρησιμοποιώ παράλληλα εδώ και καιρό χωρίς προβλήματα. Δεν νομίζω να ευθύνεται...
-
Δεν με ενδιαφέρει το Google fit. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιο νήμα/link βρίσκω την δική σου; Ευχαριστώ
-
Με την αυθεντική. Από play store ξεκίνησα με την 2.0.0 και τώρα κόλλησε με την αναβάθμιση!
-
Είμαι στην έκδοση mi fit 2.1.1. μου βγάζει αναβάθμιση για 2.1.4 και μου κολλάει λόγω σφάλματος για την ανάλυση. Το ίδιο μου έβγαζε και στην αναβάθμιση 2.1.3. έχω προσπαθήσει αναβάθμιση και μέσω του mi fit αλλά και με ξεχωριστό κατέβασμα το .apk. καμία ιδέα; fe1536b44233444f8f88478b69ba2dd0.jpg ea6c0bcb61cfe0e6f9b9ac33c600407f.jpg
-
Μου αρέσει πολύ αυτό => Xiaomi Redmi 3 Pro Black
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “Είναι έτοιμη η νέα Stable V7.3.2.0 για το RedMi 3 / RedMi 3 PRO (Ido) Θα πρέπει να έχετε την Τελευταία Version του TWRP Recovery by @michael για να κάνετε Flash την ROM χωρίς προβλήματα... ” Υπάρχει και κάποιο λινκ γι' αυτο το twrp recovery?
-
RE:
periklik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit650: “Παράθεση από periklik: “To Redmi 3 Pro, το παρέλαβα από Vickmall με την official αγγλοκινέζικη. Του πέρασα με τον ενσωματωμένο Miui updater αυτήν την developer China: MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και το ξεκλείδωσα. Μετά του πέρασα stable ελληνική. Οι ρομ και για το απλό και για το pro λογικά θα είναι οι ίδιες από εδώ και πέρα. Απλά στο Pro θα δουλεύει και το fingerprint. ” εγω παρηγγειλα και περιμενω το απλο με αγγλοκινεζικη. φλασαρε…
-
To Redmi 3 Pro, το παρέλαβα από Vickmall με την official αγγλοκινέζικη. Του πέρασα με τον ενσωματωμένο Miui updater αυτήν την developer China: MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και το ξεκλείδωσα. Μετά του πέρασα stable ελληνική. Οι ρομ και για το απλό και για το pro λογικά θα είναι οι ίδιες από εδώ και πέρα. Απλά στο Pro θα δουλεύει και το fingerprint.