Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 221.

• Redmi Note 3 - Kate - Wifi ?

PetranEVO - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “To πρώτο λινκ Βαγγέλη ειναι για Mtk κινητα οπότε δεν.... Στο δευτερο κάτι μπορεί να κάνει με hex editor. Το ότι έχει 02:00:00*** δεν σημαίνει απαραίτητα ότι την έχασε αλλά ότι μπορει να μην έχει συνδεθεί ποτέ σε wifi . Κάποια snapdragon note 3 εβγαλαν αυτό το θέμα(εχω ενα μπροστα μου) που πλεον δεν δουλευει το wifi. Τσεκαρε αν ειναι οκ το bluetooth.. ” Γειά σου geoanto555! Ναι, δοκίμασα να μπεί σε wifi αλλά τίποτα. Όπως εξήγησα έγινε ένα Update σε Global ,όταν μου ήρθε …

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ποιες ρομ έχεις κατεβάσει ? Μήπως είναι για το Kenzo ? ” Πολλές, όχι καμία δεν ήταν για το Kenzo όλες ήταν για το Kate,αν πάς να περάσεις για το Kenzo σου πετάει error και δεν σε αφήνει ότι Missmatching device. Παράθεση από vanni: “για δες εδώ και εδώ μήπως βρεις λύση ” Σ'ευχαριστώ αλλά αυτά είναι για ΜΤΚ και όχι για Snapdragon 650.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλύτερα να βάλεις μία παλιά fastboot rom, όλα δείχνουν ΟΚ αλλά έχει χάσει την MAC ” Δοκίμασα και παλιά fastboot rom ,αλλά τίποτα. Μπορεί μέσα σε 1 μέρα να δοκίμασα τουλάχιστον 20 διαφορετικές! Ναι ,ότι έχασε MAC το γνωρίζω,και είναι συχνό φαινόμενο σε αυτά από ότι είδα στο web που έψαχνα στο google. Το θέμα είναι πως το φτιάχνω το ρημάδι! Εφόσων δεν έχει χάσει ΙΜΕΙ, αλλά μόνο Wifiκαι στο bluetooth απλά δεν βρίσκει συσκευές.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο ? Να φαίνονται όλα όμως, μέχρι κάτω... ” Πολύ ευχαρίστως,εχθές έως της 04:00 το πρωί το πάλευα.Αλλά δεν βρήκα κάτι ,τελικά κατέληξα να βάλω MIUI 10 Beta Global Dev μέσω fastboot μπας και ...αλλά κουράστηκα τόσο που κοιμήθηκα ! Screenshot_2018-09-27-11-19-03-066_com.android.settings.png Screenshot_2018-09-27-11-19-10-141_com.android.settings.png

• Μόλις έφτιαξα νέο θέμα, περί του προβλήματος αυτού.Αν μπορεί κάποιος να το ρίξει μια ματιά ;

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Έκανε πριν 1 εβδομάδα update στο τελευταίο global stable μόνο του ,και μετά από 1-2 restart λόγω μπαταρίας κτλ. έβγαζε error ότι κάτι crashare και μετά αμέσως σταμάτησε να λειτουργεί το wifi. Δοκίμασα , Καθαρό install fastboot , με edl κτλ , γενικά τα πέρασα όλα από το μηδέν διάφορες rom ,κτλ κτλ .τα ίδια. Διάβασα τριγύρω ότι έχει κλειδώσει την MAC 2:00:00:00 και την έχει κλειδώσει εκεί , και έτσι δεν ανοίγει το wifi. Αυτό , φτιάχνεται ή πάει για πέταμα ; Να πω ότι είναι Lock…

• Παράθεση από makis1024: “Το ότι γράφει από έξω global , δεν σημαίνει ότι έχει και global π.χ έχω δει πολλά redmi pro να γράφουν global , μα αφού global δεν βγήκε ποτέ για Omega , οι κωδικοί έχουν σημασία και οι αριθμοί , και επαλήθευση αυτών για ύπαρξη official rom είναι μόνο η αναβάθμιση που θα σε αφήσει να του κάνεις. ” Ευχαριστώ,τώρα εγώ του πέρασα μια καθαρή ROM , ΑΡΩΜΑ . Αλλά τις μισές και βάλε εφαρμογές , δεν τις υποστηρίζει στο Playstore. Την mido δεν κατεβάζω . rom ?

• Παράθεση από NasDriver: “Μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο θα μας βοηθούσε περισσότερο ” Μόλις γυρίσω

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από PetranEVO: “είναι λες και είναι πειραγμένη ” Τι εννοείς πειραγμένη ? ” έχει κινέζικες εφαρμογές, και μέσα στα about rom ,τα νούμερα έχουν αυτά τα "un-official"που λέμε rom 7.1.1.1.1 κατάλαβες; Περίεργο μου φαίνεται ενώ από έξω γράφει global rom..

• Παράθεση από NasDriver: “Κάθε νέα συσκευή πάει ξεχωριστά... Σωστά, κάνεις τις οδηγίες που σου βγάζει ” άντε να σε χαρώ εγώ! Ντάξει νιώθω λιγότερο χαζός! Από εδώ και πέρα θα το ξέρω! Να'σε καλά! Υ.Γ : Πάντως μου φαίνεται περίεργο ότι μέσα η rom είναι λες και είναι πειραγμένη παρότι global rom ,δεν ξέρω τι φάση για αυτό θέλω να περάσω την Ελληνική να είμαι σίγουρος...

• Παράθεση από NasDriver: “Σωστά, πρέπει να περιμένεις 3 μέρες ” Ωραία,ας κάνω και 2 ακόμα χαζές ερώτησεις ,αν και θα προσπαθήσω να τις εξηγήσω όσο περισσότερο μπορώ. 1.Εφόσων μια φορά το account μου έχει ξεκλειδώσει 1 τυχαίο κινητό το bootloader του,αυτό σημαίνει ότι το account αυτό μπορεί να ξεκλειδώσει έπειτα όποιο κινητό θέλω, ή κάθε συσκευή θέλει ξανά "χωριστά" και αναμονή 72 ωρών; 2.Μέσα στις ρυθμίσεις μου λέει από το Mi unlock Να πάω στο Developer Options > OEM Unlocking (Enable) & Mi Unloc…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader του κινητού! ” Παλαιότερα είχα ένα Redmi Note 2 ,και είχα κάνει και ένα ακόμα με τον ίδιο λογαριασμό (Unlock το bootloader Με βάση το mi-unlock). Τώρα έβαλα τον λογαριασμό μου αυτόν ,που ξέρω ότι έχει γίνει Unlock bootloader κτλ. σε αυτό το κινητό το Note 4 που έχω στα χέρια μου ,έφτασα στο Mi-unlock κια μου λέει 72hours. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες,για να μπορέσω να ξανά δοκιμάσω να το κάνει Unlock τον…

• εμένα που μου βγάζει αυτό; image.jpg Ενώ έχω κάνει USB debugging και τα αναγνωρίζει και drivers και όλα ... Redmi Note 4

• έχω ερώτηση αν μπορεί να με βοηθήσει κανείς . * Mi Router 3 * MiWiFi Stable 2.10.35 * * ήρθε σήμερα και θέλω να το βάλω πάνω στο router που έχω. Όλα ωραία όλα καλά μπήκαν πήρε ίντερνετ κτλ. όλα τρένο. ΑΛΛΑ! Με τη καμία δεν μου ανοίγει Port. Ναι έχω κάνει εκατοντάδες φορές port forward κτλ. και δεν ανοίγει με τίποτα. Στο router το κανονικό ανοίγει. Έχω δοκιμάσει reset τα πάντα,και πάλι δεν .... Μόνο αν το ρυθμίσω ως network repeater Που τότε απλά χάνω πάρα πολλές επιλογές από QoS μέχρι file shari…

• Παράθεση από greek_gene_70: “τι ρομ φορας; εγω που ειχα προβλημα καποια στιγμη, απο μιουι 8 γυρισα στην 7.5.3 stable που ηταν καλη στην διαχειρηση μπαταριας κι αφου το δουλεψα καμμια δεκαρια μερες κι εστρωσε η μπαταρια, ξαναπερασα μιουι 8.Απο τοτε το εχω ετσι και παει μια χαρα. Δοκιμασες να γυρισεις σε καποια παλιοτερη ρομ με καλη διαχειριση (ειτε dev ειτε stable) να δεις πως συμπεριφερεται; ” Ναι, το δοκίμασα.Τίποτα.

• Παράθεση από Bodai: “Με όλα αυτά που αναφέρεις το πιο πιθανό είναι να έχεις hardware προβλημα. ” Ναι,τα έχω κάνει πραγματικά όλα. Με την ίδια χρήση σε ένα άλλο κινητό βγάζω πολύ παραπάνω. Να μου πείς θα παίζει ρόλο τα GB RAM/CPU/ κτλ κτλ.αλλά ντάξει είναι τραγικό. Σε άλλου ατόμου το Redmi Note 2 ,αντέχει τα διπλάσια από εμένα. Μίλησα με Selina,με είπε για αποστολή πίσω , χρεώνομαι εγώ κανονικά και η επισκευή επειδή είναι εκτός εγγύησης είναι 88$. Ντάξει δεν παίζει αυτό, θα το πουλήσω αναγκαστικά…

• Καλησπέρα σε όλους, ας πω κάποια πράγματα πρώτα. Έχω κάνει με βοήθεια φυσικά μελών από εδώ μέσα, καθαρή εγκατάσταση ακόμα και με fastboot και ένα κάρο οδηγίες και αλλαγές. Από Miui ελληνική μέχρι CM ,έχω αλλάξει ΚΑΙ μπαταρία, το κινητό πραγματικά το αφήνω ανοιχτό με 3G( ούτε καν LTE) έχω μόνο viber / messenger / facebook και ούτε 1 εφαρμογή εξτρά. Αγόρασα 2η μπαταρία γνήσια φυσικά, και πάλι τίποτα τα ίδια. Ακριβώς τα ίδια. Μέχρι και calibrate είχα δοκιμάσει, από την αρχή που το είχα πάρει ήταν κ…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PetranEVO: “Αλλά αυτό με τον κωδικό τι φάση ;πρώτη φορά το βλέπω,δεν έχει συμβεί σε κανέναν με το wipe να σου λέει Unable decrypt data μέσα στο twrp ? ” Γίνεται σε όλους όσους πάνε σε android 6... ” δεν το γνώριζα,πάλι αδιάβαστος. Σ'ευχαριστώ και πάλι

• Παράθεση από geoanto555: “Α!... αυτό εννοείς απλό... ” ναι ναι ,παιδιά άνοιξε το κινητό κανονικά. Έχει την rom ολα καλά. Αλλά αυτό με τον κωδικό τι φάση ;πρώτη φορά το βλέπω,δεν έχει συμβεί σε κανέναν με το wipe να σου λέει Unable decrypt data μέσα στο twrp ?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά το έκανα απλό wipe και όχι advanced Που πάλι κάνει data και το πήρε, ” Το απλό ποιο είναι? ” αν δεν πατήσεις advanced wipe σου λέει να σύρεις δεξιά για να κάνεις wipe