Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 221.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από PetranEVO: “ξανά μπήκα με twrp και με το που ανοίγει το twrp γράφει πάνω "Mount" decrypt data,και λέει βάλε κωδικό , cancel και select langage Μόνο αυτά έχει ” Κάνε αυτό που σου γράφει ο @geoanto555 Παράθεση από geoanto555: “CANCEL /WIPE/FORMAT DATA - YES.. OXI WIPE DATA ” ” Παράθεση από geoanto555: “΄Το κένζο με τα σημερινά δεδομένα ΔΕΝ βγάζει κάτι άλλο.. ” Λεπόν πάτησα cancel στο σημείο με τους κωδικούς, Πήγα στα wipe ,πάτησα advanced τίκαρα ότι έπρεπε, πάτησα…
-
επειδή είχα καιρό να περάσω νέα .rom Κτλ. παρέλαβα κινητό (από vickmall) redmi note 3 pro kenzo ,με ΜIUΙ 8 6.9.29 | Βeta, το έκανα Unlock Μπαμ μπαμ με την .rom που είχε. Πάω να ακολουθήσω τον οδηγό με το "Πέρασμα rom 1η φορά στο redmi note 3 " και στο σημείο που ανοίγει το twrp και πάω στα wipe μου λέει "unable to decrypt with default password" Τι φάση;
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμαπαρέλαβα Redmi Note 3 PRO Kenzo, με MIUI 8 6.9.29 | Beta, και το έκανα Unlock, κανονικά με επιτυχία. Μου φαίνεται ή μπορώ να βάλω direct το file,και να κάνω Update σε ελληνική .rom developer ?
-
Η λύση βρέθηκε και ήταν το καλώδιο. Άλλαξα το καλώδιο (εντομεταξύ ήταν το καινούργιο του κουτιού) , και έβαλα αυτό που έχω εγώ στο Redmi Note 2 Και όλα συνέχισαν κανονικά.
-
Παράθεση από geoanto555: “Μόνο το Power δοκίμασε και με το που κλεισει πάτα το vol +. Αν δεν μπες από fastboot.. ” Το έχω κάνει ήδη είμαι σε fastboot ,αλλά δεν τίποτα...
-
Παράθεση από geoanto555: “Σβήσε λογαριασμό και προσπάθησε με miflash χωρίς αυτόν.. ” Όλα πήγαν καλά τελικά,δεν έφταιγε τίποτα από όλα αυτά. Το φταίξιμο ήταν στο καλώδιο. (Καινούργιο κινητό - καλώδιο καινούργιο) ,και τελικά ήταν το πρόβλημα. Ερώτηση , είμαι σε bootloop ,έπειτα από το twrp boot ,πως μπορώ να ξανά μπώ σε recovery η οτιδήποτε ; Το κρατάω το power button Και το volume up μέχρι να κάνει reset αλλά δεν...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από PetranEVO: “Το κινητό ήρθε με Stable | ROM 7.2.3.0 ” Ειχες καθόλου ελληνικά στα μενου? Παράθεση από PetranEVO: “Αλλά όταν το συνδέω στα device manager Μου βγάζει 3 ερωτηματικά, ” Αυτο σε fastboot mode του κινητού?? ” Όχι ,μόνο ξένα και μάλιστα δε είχε επιλογή κλασσικά τίποτα σε σχέση με ευρώπη ήταν καθαρά μόνο άπω ανατολή κτλ. Ναι,στο fastboot. Παράθεση από geoanto555: “To κινητό είναι ανοιχτό; Έχει μέσα λογαριασμό mi; Εχει άδεια ο λογαριασμός αυτός; ” Ναι,είναι…
-
Όπως τα λέει παιδιά ο τίτλος. Τονίζω έχω ξανά κάνει και άλλες εγκαταστάσεις σε άλλα κινητά με ίδιο τρόπο ,και ακόμα και στο ίδιο κινητό στον ίδιο υπολογιστή πάντα μιλάμε. Έχω όλα τα προγράμματα εγκατεστημένα, δοκίμασα και σε άλλο φρεσκό φορμαρισμένο υπολογιστή και τα ίδια. Έχουμε και λέμε τα εξής: Το κινητό ήρθε με Stable | ROM 7.2.3.0 ,αλλά παρότι έκανα factory reset είχε προ-εγκατεστημένα χαζά προγράμματα (που το άλλο κινητό δεν τα είχε το ίδιο που είχα κάνει παλαιότερα) ,όπως beautify ,apus κ…
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμαλάθος θέμα γράφτηκε.
-
Παράθεση από geoanto555: “@PetranEVO η καλύτερη λύση είναι να ξεκινήσεις με αυτόν τον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση.. Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official ” εγώ θα το έκανα μα αυτό τον οδηγό : Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) Απλά βάζω την global dev σωστά; εφόσων έχει global stable.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PetranEVO: “Την developer , να την περάσω με Mi Flash όπως είχαμε κάνει ή να δοκιμάσω με , updater -> ... -> choose package κτλ ” Αν έχεις official Κινέζικη κατεβαζεις την china dev και μέσω updater.. Αν έχεις global ---global dev...Αν δεν πετύχεις κάτι με αυτά πας σε flash tool.. όχι miflash.. (μιλαμε για το hennessy) εε; ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από PetranEVO: “Χρειάζεται να περάσω dev rom πριν πάω για να κάνω Unlock ; Επίσης είναι ίδια διαδικασ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι ίδια διαδικασία είναι... Δοκίμασε μία με την ρομ που έχεις κ αν δεν.. τότε πας σε developer. ” Να χαρώ εγώ, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΆ! Την developer , να την περάσω με Mi Flash όπως είχαμε κάνει ή να δοκιμάσω με , updater -> ... -> choose package κτλ. ;