Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 221.

• ωραία άρα κρατάμε Lenovo K80. Επόμενο;

• για σιγουριά να λέμε ρε παιδιά αν γίνεται........ευχαριστώ!!!!

• επανέρχομαι σε αυτό το θέμα,γιατί ξανά είμαστε υπό ψάξιμο... γνωρίζει κανείς κινητό με nfc καλύτερο από s60 έστω;

• έχω την απάντηση σε όλα τα προβλήματα, λοιπόν αυτό για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι και όσοι το διαβάσετε επίσης, μπορεί να είναι και χαζό επίσης αλλά εγώ θα το πώ και ας γελάτε 10 μέρες. Ο φίλτατος @geoanto555 με βοήθησε σήμερα μετά από ώρες να βρούμε τι συνέβη. Ας το εξήγησω λοιπόν... Το κινητό το πήρα με 7.3 Stable , ακολούθησα τον οδηγό που έβρισκα παντού ότι κατεβάζεις την Latest china rom dev και την περνάς μέσω Updater σου λέει να κάνει διαγραφή και μετά προχωράς με το ξεκλείδωμα. Ωραία.…

• Παράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ έχεις ακριβώς; ” latest china dev rom.

• Παράθεση από geoanto555: “Πριν 10 λεπτά ξεκλείδωσα ένα 3άρη οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει κάποιος σέρβερ. Νομίζω στα έχουμε πει όλα... κάνε προσπάθειες.... ” Θέλωνα κάνω factory reset ,και δεν με αφήνει καν , το ανοίγει και το κλείνει το παράθυρο της εντολής,δοκίμασα restart το κινητό κτλ. πάλι δεν με αφήνει. Ο λόγος που το κάνω είναι γιατί προσπαθήσαμε με τον @NasDriver ,Να το ξεκλειδώσουμε και θα το "φέρω" σε εργοστασιακή κατάσταση ώστε να δοκιμάσω σε άλλο υπολογιστή αλλά έχει φάει σκ…

• Παράθεση από geoanto555: “Είσαι σίγουρος τα έχεις κάνει όλα σωστά; Ίδιο username και στα 2; Σβήσε(διαγραφή) λογαριασμό από κινητό και σύνδεσέ τον ξανα... κ δοκίμασε. ” είμαι 1000% σίγουρος το ξανά έκανα πόσες φορές....

• Παράθεση από NasDriver: “@PetranEVO, Σε ποιο από τα τρία ποστ που έχεις κάνει θέλεις απάντηση για το πρόβλημα σου Ξεκλείδωμα του Bootloader.. Redmi 3 ,still "your device isn't supported from mi unlock" ενώ έλαβα sms Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]. Κλείνεις το ίντερνετ από το redmi note 2 ή κλείνεις τελείως την συσκευή και τρέχεις ξανά το unlock tool Αν δεν δουλέψει, κάνεις διαγραφεί το mi account από το Redmi Note 2 και το προ…

• MI_20160804_020045.jpg Όριστε και η περασμένη rom μου , china dev full από Update όπως ζήτησε ο οδηγός. Αλλά πάλι τίποτα...

• Παράθεση από lallasgr: “Παίζει να έχει γίνει μπέρδεμα με την αίτηση. Κάνε εκ νέου αίτηση και θα εισαι οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έκανα με νέο λογαριασμό Mi account και νέο e-mail αλλά πάλι για το ίδιο κινητό (με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου,δηλαδή στου ιδίου που θα γίνει η δουλειά). λες να έχω θέμα ; Επίσης το έκανα remove το mi account το παλαιό , από το κινητό με delete όλα τα User κτλ. και θα περάσω το νεό MIUI ID ... Οπότε;

• εγώ που έχω πρόβλημα; Redmi 3 ,still "your device isn't supported from mi unlock" ενώ έλαβα sms

• και εγώ έχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα,το έκανα και θέμα : Redmi 3 ,still "your device isn't supported from mi unlock" ενώ έλαβα sms

• Παράθεση από GR_Macedon: “Καλωσήρθες στην παρέα μας φίλε μου. Από ότι φαίνεται πας να χαλάσεις το κινητό σου, γιατί προχωράς χωρίς νσ ξέρεις τι να κάνεις. Ποιος σου είπε ότι με το που παραλαμβανεις πας "κλασικά" και βάζεις την gtv rom; Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου όταν ακούς "τηλέφωνο XIAOMI", είναι ότι, δεν θα λειτουργήσει για πολύ, αν δεν του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom που του ταιριάζει, αμέσως μόλις το πιάσεις στα χέρια σου. Αυτό να το λες και σε όσους νέου…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από caeser: “To Redmi Note 2 ΔΕΝ έχει κλειδωμένο bootloader.... ” γράφω, για redmi 3 (και το ότι είμαι απλά κάτοχος και του redmi note 2 και ότι γνωρίζω 1-2 πράγματα) ,και ότι το πήρα για τον αδερφό μου.Πιστεύω είμαι ξεκάθαρος... ” Τώρα που διόρθωσες το μήνυμά σου, όντως έγινες πιο ξεκάθαρος... ” απλά περίμενα και έτσι όπως το έγραφα ότι ήταν ξεκάθαρο.Όπως και να έχει ,αναμένω νεοτέρας απάντησης μπας και βρώ τι φταίει....

• Παράθεση από caeser: “To Redmi Note 2 ΔΕΝ έχει κλειδωμένο bootloader.... ” γράφω, για redmi 3 (και το ότι είμαι απλά κάτοχος και του redmi note 2 και ότι γνωρίζω 1-2 πράγματα) ,και ότι το πήρα για τον αδερφό μου. Πιστεύω είμαι ξεκάθαρος...

• Καλησπέρα, Όπως έμαθα ότι τελικά έχω αυτό το κινητό γιατί είχα μπερδευτεί εν μέση 2 εκδόσεων. (ido και s) Ακολούθησα και διάβασα όλη την ιστορία το πως να το κάνεις αιτήσεις κτλ.για να ξεκλειδώσεις το Redmi 3,και πλέον πήρα αυτό για τον αδερφό μου (κάτοχος redmi note 2 οπότε γνωρίζω 1-2 πράγματα). Λοιπόν ζήτησα,αίτηση ήρθε στον λογαριασμό μου (sms)ότι μπορώ να το κάνω Un-lock 1 μέρα μετά μπήκα και έκανα τα εξής,άνοιξα το κινητό (αφού πέρασα την dev έκδοση κινέζικη) , όλα καλά.Έκανα Login στο acc…

• Παράθεση από geoanto555: “Αίτηση έκανες να φανταστώ.. απάντηση πήρες; Μήπως ξεκλείδωσες άλλο ;; ” αίτηση ; ώχ είναι αυτό που έκανα πριν λίγο τότε. Που σου ζητάει τον λόγο κτλ. και βάζεις έναν αριθμό; Αν ναι,τώρα το έκανα. Νόμιζα "αίτηση" θεωρείτε και καλά αυτό που κάνεις μέσω του MiUnlock κτλ. Θα πάρω απάντηση στο νούμερο που έβαλα ως λειτουργία σωστά;

• σήμερα παρέλαβα το Redmi 3,με Stable 7.5.2 ,bootloader locked το έκανα check. πέρασα την Latest dev china rom οπως δείχνει το αρχείο. Κατέβασα τα adb drivers,σύνδεθηκα σε έναν νέο λογαριασμό Miui στο κινητό και κατέβασα και το tool το οποίο συνδέθηκα και εκεί και μόλις το πατάω λέει. your device isn't supported by mi unlock τι φάση;

• Καλησπέρα, Μόλις παρέλαβα ένα κινητό από το vickmall ,το οποίο είναι το Redmi 3. Πάω κλασσικά στα Downloads για να περάσω το GTV αμέσως, αλλά δεν βρίσκω σε ποιο πρέπει να πάω δηλαδή : Έχει το Redmi 3S (land) και την Redmi 3 / PRO (IDO). Ποιο από τα 2 είναι ; Γιατί λογικά το δεύτερο είναι για το PRO ,σαν έκδοση.

• Παράθεση από lallasgr: “Ρίξε μια ματιά εδώ -> Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” ακόμα δεν μου έχει έρθει το κινητό όποτε μπήκα στην διαδικασία να τα έχω έτοιμα για όταν έρθει . Αλλά μου βγάζει μήνυμα "your device isn't supported" ,αφού δεν έχω συνδέσει καμία τι φάση...;