Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 221.

• ναι από αυτό τα γράφω ... Χαχα ! Όπως και να έχει τώρα το φορτίσα φουλ δεν έχω βάλει ούτε μια εφαρμογή χρησιμοποιώ μόνο λίγο Wi-Fi και κάνω τις δουλειές μου , θέλω να δω ποσό καλύτερα θα είναι και αν είναι .

• Παράθεση από makis1024: “Εγώ όμως το χαϊδεύω κάθε πρωί, το φιλάω και του φέρομαι καλά και αυτό μου το ανταποδίδει. Και δεν το συγκρίνω ούτε με samsung ούτε lenovo. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ε δεν γίνεται αυτό ! Πως στο καλό γίνεται αυτό;

• Παράθεση από MANVLIS: “ Από τις 9 το πρωί με αρκετή ομιλία και δεδομένα και ρυθμίσεις και φωτεινότητα πάνω από τη μέση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν γίνεται και εσύ έχεις +30 % από εμένα και πολλά παραπάνω πράγματα... ή το κινητό μου έχει πρόβλημα, ή δεν ξέρω και εγώ τι . Τώρα περιμένω να φορτίσει ήδη ,και μετά θα περάσω ξανά καθαρή με wipe τα πάντα , την .17 dev

• κατέβασα το GSAM BATTERY MONITOR και γράφει: Used 84% in 9 hours 42 m phone : 15m screen : 2 hours 34 minutes Phone Radio 9 hours 42 minutes (3% ative) wifi active 15 minutes held awake 30 minutes app usage 29% όπως βλέπετε σύνολο μόνο μερικά λεπτά είναι η χρήση και το SOT (με τέρμα χαμηλή φωτεινότητα είναι 2 ώρες!)

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε παλαιότερη ρομ που είχε καλύτερη απόδοση μπαταρίας όπως 5.12.17-5.12.24 αφού θα πας σε καθαρή εγκατάσταση ” PetranEVO αν πας στην 5.12.17 πέρνα και το fix του καιρού. ” οκ την κατεβάζω πάντως και στο Miui europe βλέπω αρκετούς να έχουν παρόμοιο πρόβλημα με εμένα. Απορώ τι συμβαίνει...

• Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Ανέβασε screenshots και με τα stats της μπαταρίας. Sot κλπ... Αλλά αν είναι μικρό το sot τότε μάλλον υπάρχει θέμα στο κινητό(εφόσον εκανες καθαρή εγκατάσταση...) Επίσης απεγκατατέστησες τις εφαρμογές και πάλι εγκατάσταση όπως σου είπα? ” δεν κατάλαβα τι εννοείς stats της μπαταρία που να τα βρώ να τα δώσω ; τώρα έπεσε άλλα 10% για πλάκα! Ρε παιδιά ούτε 10 λεπτά. ΔΕΝ γίνεται κινητό να πέφτει έτσι η μπαταρία του ούτε και με νέα μπαταρία από ίδιο μοντέλο ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

• RE:

PetranEVO - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Εγώ θα έκανα πάλι μια καθαρή εγκατάσταση. Μακάρι να είχαμε να σου δώσουμε μια συμβουλή αλλά μάλλον δεν την γλιτώνης. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Βρε να κάνω καθαρή εγκατάσταση κανένα θέμα.και δεν θα βάλω και καμία εφαρμογή για να δω τι παίζει ... Δεν γίνεται τόσο μαύρα χαλιά αλλαγή σε 3_g και σε όλα περιορισμό και να είναι έτσι ...πρώτη φορά πιάνω τόσο χαλιά κινητο σοβαρά... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• acfeb7d91ff8cf362b2257c249b5bd73.jpg a83dd0c7864051bd4d7235eda9ca97c1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Εγώ μετά από 12 ώρες είμαι στο 84% και είχα και wifi και viber και κλήσεις και firefox και φωτισμό στο 90% Φυσικά με άλλο κινητό αλλά για να δεις πάνω κάτω Κάτι πάει Χ με το δικό σου όντως αν είναι όπως τα λες” Τι 12 ώρες πλάκα κανείς; Απιστευτος αριθμός και δεν παίζει και το messenger και Facebook μιλάμε για μαύρα χαλιά ... Τι μπορεί να παίζει ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει δεν παλευεται, ή κατάσταση φόρτισε όλο το βράδυ με την άλλη μπαταρία ολα κανονικά όπως ειπατε... Χαμηλό φωτισμό ελάχιστα τα δεδομένα και είμαστε στο απόγευμα και ήδη στο 25% ...αντιστοιχη χρήση σε Samsung s4 και lenovo s60 τώρα ούτε στο 60 δεν θα είχαν φτάσει με τίποτα ... Παρά παρά πολύ δυσαρεστημένος... Ορίστε και φωτό : 7d3a5a6c8be5cf3992767db4e3a7c87d.jpg 09492b56ae36f2c164ab70e8288b7aa0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

PetranEVO - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από PetranEVO: “Τι παίζει; ” Δώσε και στο facebook το permission του αναδυόμενου παραθύρου. Βάλε facebook και messenger στην αυτόματη έναρξη και βλέπουμε....” Το έκανα, τίποτα ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από flowin_through: “Ωραία είναι ίδια. Εσύ ωστόσο δε μπορείς να κάνεις clear cache της εφαρμογής, uninstall/install, clear cache/dalvik του τηλ, να βρεις κάποια αντίστοιχη εφαρμογή...? Να δεις τι συμβαίνει ” σε έχασα ,τι εννοείς να μπώ σε CWM και να κάνω wipe cache ?

• Δοκιμάστηκαν σε 1. dev .21 καθαρή εγκατάσταση @pechr 2. να δώσω δικαιώματα σε messenger από το permission όπως μου υπέδειξαν σε φωτογραφία 3. να ελέγξω το pop-head του ίδιου του messenger 4. να κλειδώσω την εφαρμογή messenger 5. Να βάλω default θέμα,ακόμα και factory reset Το κάνει αρκετές φορές και συνεχίζει ,όποτε θέλει μόνο του και βγάζει το σύννεφακι. Τι παίζει;

• Παράθεση από iAmLiakos: “@PetranEVO Για να είμαστε σίγουροι(μπορεί να το έχεις αναφέρει), αλλά εχεις περάσει ελληνική rom με ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;; ” Ακριβώς,developer .21 με βοήθεια του pechr αναλυτική μέχρι το κόκκαλο,και στα 2 κινητά.

• Παράθεση από flowin_through: “Το messenger facebook έχει πρόβλημα!! Μήπως είναι αόρατα τα post μου...; ” Όχι δεν είναι αλλά όταν λέω ότι 2 ίδια κινητά με τις ίδιες εφαρμογές και να καθόμαστε δίπλα δίπλα και να βλέπω το δικό μου να στραγγίζει την μπαταρία σαν νερό και το άλλο να είναι κομπλέ εσύ τι λες τότε; Μέχρι και ίδιες micro-sim έχουμε και εταιρίες.

• Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από makis1024: “Εγώ θα δοκίμαζα μια μπαταρία από τα άλλα δύο στα οποία έχεις πρόσβαση μπας και είναι αστοχία υλικού , της μπαταρίας σου δηλαδή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εχω λίγη ώρα που χρησιμοποιώ αλλη μπαταρία και δεν πέφτει με την καμια σε σχέση με την δική μου μπαταρία. στην μέση ή φωτεινότητα , δεδομένα fb καιessenger και τσατ και δεν πέφτει ... Ή δική μου μπήκε στο άλλο κινητό και έχει χάσει ήδη 2% ενώ είναι κλειστό ... Ενώ το δικό μου με …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Εγώ θα δοκίμαζα μια μπαταρία από τα άλλα δύο στα οποία έχεις πρόσβαση μπας και είναι αστοχία υλικού , της μπαταρίας σου δηλαδή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Εχω λίγη ώρα που χρησιμοποιώ αλλη μπαταρία και δεν πέφτει με την καμια σε σχέση με την δική μου μπαταρία. στην μέση ή φωτεινότητα , δεδομένα fb καιessenger και τσατ και δεν πέφτει ... Ή δική μου μπήκε στο άλλο κινητό και έχει χάσει ήδη 2% ενώ είναι κλειστό ... Ενώ το δικό μου με την μπαταρία του άλλου είν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από PetranEVO: “ Ούτε 5 λεπτά δεν είναι ανοιχτή η οθονη και έπεσε στο 97% Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βασικά τώρα που ξαναβλέπω το scrrenshot έχεις κάνει το εξής λάθος. Φόρτισέ το foul. Περίπου 3-4 ώρες(αφου φτάσει το 100% θέλει άλλη 1 ώρα περίπου ανάλογα το φορτιστή). Στη συνέχεια δούλεψέ το όπως πάντα. Μόλις πέσει η μπαταρία(φτάσει κάτω απο 20%) τότε άνοιξε το WLD πάτα πάνω δεξιά το refresh και ΤΟΤΕ τράβα screenshot και αν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από stefanos1985: “πρωτα απο ολα επιβεβαιωσε οτι ειναι οντως τα δεδομενα που κανουν "ζημια" κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιει ” Έβαλε screenshot δυο σελίδες πριν, το fb messenger κάνει τη ζημιά +τα δεδομένα φυσικα ” ναι αυτο ειναι το πιο πιθανο, αλλα ας το επιβεβαιωσει καλου κακου...” Ή φωτό μ…