ευχαριστω πολύ για τις οδηγίες και για τον χρόνο σου ..μια ακόμα απορία.. Όταν με καλεί ή γυναίκα μου (φαντάζεσαι δηλαδή ποσό συχνά) αν και έχω φτιάξει τους αριθμούς με το number fixer ,μου βγάζει μόνο τον αριθμό της και σαν εισερχόμενη.. Ούτε καν το όνομα της επαφής και ενοειτε χωρίς το+ 30 μπροστά
Τελικά οι δεύτερες επαφές που αποθηκεύτηκαν είναι οκ.στις παλιές γράφει επαφή κάρτα sim ενώ στις καινουργές όχι και εκεί οι φωτό επαφής που βάζω μένει κανονικά. Αν κάνω διαγραφή της sim φαντάζομαι δεν θα σβηστουνε όλες οι επαφές.
ενεργοποιημένο τον είχα το συγχρονισμό.το micloud έχει μόνο 12 επαφές περασμένες κύριος όσες έχουν να κάνει με mail.το μόνο που κατάφερα τώρα είναι να αποθηκεύει διπλές όλες τις επαφές.κάτι για εισαγωγή v card μου έγραψε και τις έκανε διπλές. Και με την συγχώνευση ομοίων επαφών δεν το έφτιαξε.
Ευχαριστώ για το λινκ του aliexpress.μάλλον θα το πάρω να κάνω μια δοκιμή μιας και το κόστος είναι σχετικά μικρό..Να ρωτησω και κάτι άλλο αν γνωρίζει κανείς.Όταν βάζω μια φωτό για εικόνα επαφής ,σε κάθε κλείσιμο το κινητού δεν την κρατάει και την σβήνει .θέλει κάποια ρύθμιση το κινητό??
καλημέρα.. Το πρόβλημα δεν είναι στη Ρομ. Αστοχία υλικού από όταν το αγορασα.ευχαριστώ για το λινκ στο ebay αλλά να ρωτησω για την γνησιότητα του αντλαλτικου αν ξέρεις.από ότι είδα είναι όλη ή πλακέτα και φοβάμαι μην έχω άλλου είδους προβλήματα αν δεν είναι ή γνήσια.
δεν κατεχω πολλα απο κινητα και πηγα να κανω μια αβαθμιση και κινητο τα επαιξε εχω το redmio note 2 kai μου γραφει οτι δεν αναγνωριζει το imei τις συσκευης.Ακομα δεν εχει καθολου σημα και μου βγαζει συνεχεια το μυνημα :δυστυχως η διαδικαδια com.android.phone διακοπηκε.. δεν ξερω τι να κανω..
Καλημέρα και πάλι...παρατηρησα ότι αρκετές φορές μου έρχονται μηνύματα από χαμένες κλήσεις ενώ είμαι σε σερβίρισμα. Όπως επίσης με φουλ σήμα και λέει ότι είμαι απενεργοποιημενος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η μήπως έχει κάποιο θέμα το κινητό??
Πρώτη φορά χρήστης xiaomi και μου φαίνεται λίγο περίεργο.πως κάνω κλήση ??μήπως έκανα κάτι λάθος όταν έβαλα την sim?Όταν παταω επαφές μου βγάζει αυτό..και αφού πατήσω την επαφή μου δείχνει την δεύτερη εικόνα αλλά χωρίς επιλογή για κλήση
Εστειλα mail στο μαγαζι που το αγορασα για το ελλατωμα του key button και μου ειπαν να τους στειλω βιντεο αν μπορω αφου πρωτα μου εδωσαν ενα tip να δοκιμασω αλλα δεν εγινε τιποτα. επισης μου ειπαν αν δεν με ενοχλει αυτο αν θελω να το κρατησω και να μου δωσουν πισω 10$ η αλλιως να το στειλω πισω και να στειλουν καινουριο οταν παραλαβουν γιατι ειναι και out of stock .φανταζομαι οτι για να γινουν ολα αυτα θα περασει κανα 2 μηνο οποτε λεω να μην μπω στον κοπο.κατι τελευταιο..Υπαρχει καποιο σερβις να…