οκ αυτο το ηξερα ..εννοουσα οταν εισαι στο μενου με το πατημα αν κανει κατι αλλο.Ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις μου απλα ειχα ενα samsumg note 1και με το κουμπι αυτο ανοιγε μενου με ρυθμισεις και αλλα. Οπως και να εχει ευχαριστω αν και ειναι σιγουρο οτι θα σας "ζαλισω" και αλλο.Για louncher τι προτεινεις?
να ρωτησω και κατι αλλο.. το αριστερο κουμπι ειναι μονο για να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν??ααα και κατι ακομα.εβαλα την sim και δεν μπορω να βρω τις επαφες που ειχα αποθηκευμενες.
οκ την πηρα την ρομ.. ευχαριστω για ολα ..τελικα δεν εφτιαξε το key button..μια ζωη γκαντεμης ειμαι..anyway ελπιζω να μην το μετανιωσω για το xiaomi που πηρα και ενας λογος ππυ το πηρα ηταν και η φοβερη υποστηρηξη που εχει απο εσας.. ευχαριστω και παλι
developer ειναι.. ευχαριστω πολυ για ολα.. το μονο που με προβληματιζει ειναι το back key button που δεν αναβει καθολου.. ελπιζω να φτιαξει με την ελληνικη ρομ αν και πολυ φοβαμαι οτι ειναι ελατωματικο..
θελω να περασω την ελληνικη ρομ για αυτο το λογο γραφτηκα και στο φουρουμ απλα ειμαι ασχετος σε αυτον τον τομεα και δεν ξερω απο που να αρχισω.αν θα μπορουσατε να κανετε ενα βιντεο που να δειχνει τα βηματα ενα ενα για αρχαριους οπως εγω ισως θα βοηθουσε..η αν ηδη υπαρχει παρακαλω για το λινκ..
γενικα δεν κατεχω πολλα ..προσπαθησα να καταλαβω πως να βαλω την ελληνικη rom αλλα μου φαινετε δυσκολο.επισης δεν ξερω αν πρωτα πρεπει να σβησω την παλια.το κινητο τοηρα απο vickmall με το σετακι αυτο που προσφερουν για Ελλαδα.Μολος το ανοιξα εκανα αναβαθμιση με wifi σε miou 7 eu αλλα τιποτα..
Καλησπερα..Μολις παρελαβα το κινητο μου xiaomi redmio nore 2prime απο vickmall και προς απογοητευση μου ειδα οτι δεν δουλευει ο φωτισμος στο back key button.Ξερει κανεις αν ειναι καποιο bug η εχει καποις το ιδιο προβλημα?