demakhs είσαι μεγάλο πειραχτήρι η αλήθεια είναι οτι με παραξένεψε λιγάκι αλλά.... καλοδεχουμενο λοιπόν το πειραγματάκι μιας και δεν μπορώ να σας βοηθήσω κάπως αλλιώς ας σας κάνω να γελάσετε
Καλησπέρα επανήλθα για να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρων και για την βοήθεια όλων σας. Τώρα το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Special thanks σε @Thracia και @demakhs .Και μια τελευταία ερώτηση το laptop δεν πρέπει να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση? (Λειτουργεια δοκιμης Windows 10 Entrepr........)
οκ φιλε εχει αρχισει το κατεβασμα. μολις κατεβει κανω αυτο δηλαδη μεσω του usb την πεταω μεσα στο κινητοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21096/
παιδια στειλτε μου παρακαλω ενα ling για να κατεβασω την ελληνικη εκδοση μιας ROM δεν μπορω αλλο.Δεν εχω τις απαραίτητες γνωσεις και πολυ φοβαμαι οτι θα μεινω με το τουβλο στο χερι.
Μπαίνω στο cmd και το τρεχω ως διαχειρηστης κανω τις απαρετητες ενεργειες και μου βγεζει αυτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21079/ που δεν συμβαδιζει με τις εικονες του οδηγου. Τι λαθος κανω αγανακτησα