Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-210 από 210.

• Παιδια, εμενα στη τελευταια ρομ οταν μου στελνει καποιος απο τις επαφες μου μηνυμα,φαινεται μονο ο αριθμος του στις ειδοποιησεις.Αλλα,αν απαντησω φαινεται και τ ονομα του (στα μηνυματα).Ομως αν ξαναστειλει,παλι μονο ο αριθμος φαινεται (στις ειδοποιησεις)!Επισης,οταν με καλει καποιος που τον εχω με φωτο,ενω φαινεται κατα την ωρα που καλει,η καλω,μολις απαντησω/απαντησει,η φωτο χανεται!!Αυτο το τελευταιο το ειχα και στις προηγουμενες εκδοσεις!Κατα τ αλλα,η συσκευη-Xiaomi redmi noto 2-πεταει και η …

• Παράθεση από linuxovios: “Για redmi note 2, δεν κυκλοφόρησε κάτι; Sent from my Cube U65GT using Tapatalk ” Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω!!!Οποιος ξερει κατι ας μας πει!!Τωρα ειδα οτι για τη Κινα υπαρχει και το δικο μας!!!Αλλα οχι για Ευρωπη προς το παρον!!

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από petran66: “Σε redmi note 2 το απλο, οι προσθετες ρυθμισεις δε δουλευουν!!!Με το που παταω,με πεταει εξω και μου λεει να στειλω μνμ αν θελω!!Εκανα καθαρη εγκατασταση και παλι τα ιδια!! ” Διορθώθηκε σχεδόν αμέσως από τον admin με ανέβασμα ξανά της διορθωμένης ρομ. Μαλλον έχεις την αρχική ρομ πριν τη διόρθωση, αλλά δεν πειράζει κατέβασε το FIX για να μη ξανακατεβάζεις ολόκληρη τη ρομ. [GTV-5.10.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !” Τ…

• Σε redmi note 2 το απλο, οι προσθετες ρυθμισεις δε δουλευουν!!!Με το που παταω,με πεταει εξω και μου λεει να στειλω μνμ αν θελω!!Εκανα καθαρη εγκατασταση και παλι τα ιδια!!

• Που είναι παιδιά να τη κατεβάσω για το Redmi note 2 μου?Γιατί στo ling μου βγάζει not found!!Τώρα έχω τη GTV 5.10.8

• Redmi Note 2 ROMs

petran66 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από petran66: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από petran66: “Λοιπον παιδια,εκανα την αναβαθμηση σε 5.10.8 χωρις ολικη επαναφορα γιατι ειχα την αμεσως προηγουμενη (Ελληνικη παντα),αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια και τους ευχαριστω για τη φοβερη προσπαθεια που κανουν εδω!!Μηπως τελικα να εκανα ολικη επαναφορα?” Αφού είχες την προηγούμενη DEV και μάλιστα την GTV, δεν χρειάζεται. Μόνο όταν αλλάζεις απ…

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από petran66: “Λοιπον παιδια,εκανα την αναβαθμηση σε 5.10.8 χωρις ολικη επαναφορα γιατι ειχα την αμεσως προηγουμενη (Ελληνικη παντα),αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια και τους ευχαριστω για τη φοβερη προσπαθεια που κανουν εδω!!Μηπως τελικα να εκανα ολικη επαναφορα?” Αφού είχες την προηγούμενη DEV και μάλιστα την GTV, δεν χρειάζεται. Μόνο όταν αλλάζεις από Stable σε DEV και το ανάποδο ή αν αποφασίσεις …

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Λοιπον παιδια,εκανα την αναβαθμηση σε 5.10.8 χωρις ολικη επαναφορα γιατι ειχα την αμεσως προηγουμενη (Ελληνικη παντα),αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια και τους ευχαριστω για τη φοβερη προσπαθεια που κανουν εδω!!Μηπως τελικα να εκανα ολικη επαναφορα?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μόλις πήρατε τα μεταλιάκια σας... :thumbsup:” Ευχαριστω πολυ!!