Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 210.

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

petran66 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν θελεις να πας σε edl κοψε ένα καλώδιο, λογικά θα δουλέψει. ” Δοκιμασα μ ενα καλοδιο που ειχα,αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο.Πολυ λεπτοδουλεια και δε πιανουν και τοσο τα χερια μου!Μα καλα,τι χαζομαρα ειναι αυτη,να μη μπαινει με νορμαλ τροπο σε edl mode?Αρχιζω και εκνευριζομαι...Και δε μπορω να καταλαβω,απο χθες που τους εστειλα τα στοιχεια στη xiaomi,τι κανουν και δε μου απαντουν??Ελεος πια με τη τοση ασφαλεια της Xiaomi!!Ξεπερα και την apple μου φαινεται...

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Παιδιά έχω απογοητευτεί. Δε μπορώ να κάνω τίποτα!! Ούτε καν να φλασάρω με mi flash γιατί δε μπαίνει σε edl mode. Επαναφορά μέσα από τη συσκευή δε γίνεται γιατί ζητάει τον λογαριασμό κι έτσι το μόνο που μένει είναι να με βοηθήσει η Xiaomi, στην οποία ξαναέστειλα σήμερα, αλλά είναι εξαφανισμένη!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Δυστυχώς δε τα καταφέρνω. Μου βγάζει σφάλμα στο Mi flash στον υπολογιστή ενώ το έχω σε fastboot Mode. Όμως απ ότι είδα, πρέπει να είναι σε edl mod και δε μπορώ να το βάλω με τίποτα! Ξέρω ότι γίνεται με πατημένα ταυτόχρονα το +&- αλλά δε μπαίνει. Και η Xiaomi δεν απάντησε ακόμα!! Ενώ χθες που έστειλα για βοήθεια, σχεδόν αμέσως απάντησε και μου ζητούσε κάποια στοιχεία τα οποία τα έστειλα αμέσως!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από petran66: “Όχι γιατί φοβήθηκα μη δε μπορώ να μετά να ανοίξω τη συσκευή. ” Καλά κάνεις, υπάρχει και αυτό το σενάριο αν και μπορεί να λύσεις το πρόβλημα σου. Για μένα περίμενε λίγο να σου απαντήσουν. Στο είπα για το factory reset γτ κάποιες πληροφορίες του mi λογαρασμού τις κρατάει στο data.” Για πες μου όμως. Αν αποφασίσω να το κάνω, ποια διαδικασία ακολουθώ?? Γιατί μπερδεύτηκα με τη διαδικασία που λέει στους οδηγούς για τη συσκευή μας Στάλθηκε από το Redmi …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Ότι σου είπαν φίλε μου. Αν δεν σου απάντησαν ξέρω εγω........κάνε ένα διαδικτυακό τηλέφωνο στην Xiaomi. Skype out!” Δυστυχώς δε θα μπορούσα να μιλήσω μαζί τους γιατί δεν ξέρω καλά αγγλικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από petran66: “Να μη ζητήσει τον λογαριασμό που καταργήθηκε ” Έκανες factory reset εσυ μετά το σβήσιμο του λογαριασμού σου?” Όχι γιατί φοβήθηκα μη δε μπορώ να μετά να ανοίξω τη συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Ακόμα δε μου απάντησαν... Ας μου πει κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα αν κάνω αυτό που έκανε ο τύπος στους xda σε redmi note 3 που δείχνω πιο πάνω, να φλασάρω δηλ.με το Mi flash μια πιο παλιά ρομ, τη 8.2.2 πχ.,δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει?? Να μη ζητήσει τον λογαριασμό που καταργήθηκε και να του βάλω έναν που ισχύει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έστειλες τα στοιχεία που σου ζήτησαν ? Αν ναι, περίμενε λίγο να τα κοιτάξουν-ελέγξουν.” Ναι, εννοείται!! Αλλά ρίξε μια ματιά εκεί που έβαλα τον σύνδεσμο για recovery κλπ. και πες μου μπας και καταφέρω τίποτα μόνος μου...!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Δε ξανάεπικοινώνησαν μαζί μου ακόμα.Αλλά ας μου πει κάποιος αν μπορώ να καταφέρω κάτι με κάτι τέτοιο που δείχνει εδώ. How to recover from Deleted MI Account Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Εστειλα email στο support τους για global και ο Θεος βοηθος!!Για δες τε ομως κι αυτο που σας παραθετω στον συνδεσμο και πες τε μου αν θα βοηθουσε.Μη τα κανω χειροτερα!! How to recover from Deleted MI Account =============== Μαι 28th 2017, 5:40pm =============== Λοιπον,μου απαντησαν!Μου ζητησαν να τους στειλω το mi account id, το email id, το νουμερο τηλεφωνου και το imei-του λογαριασμου που διεγραψα-για να με βοηθησουν καλυτερα λενε!Για να δουμε...!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από NasDriver: “Ας δει εδώ ---> Mi Account - Deleting an account ” Στο ξανά βάζω, μίλα με το support της Xiaomi...μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν...” Ευχαριστώ πολύ Ανέστη!! Να δω πως θα το κάνω. Βλέπεις και τ αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από petran66: “Παιδιά έσβησα τον λογαριασμό μου στο Mi account από υπολογιστή ” Πως τον έσβησες? Ζητησες να στο διαγράψουν ή απλά έκανες reset τον κωδικό? Μπες ξανα απο pc και κάνε reset password με το τηλέφωνο σου, email ή το id που έχεις δηλώσει.” Μπήκα από το pc στο Mi account και τον έσβησα εντελώς!! Δε μπορώ λοιπόν να μπω πάλι!! Δεν υπάρχει ο λογαριασμός πια!! Έχω βέβαια τον βασικό μου, αλλά από κει δε μπορώ να κάνω κάτι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χ…

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Πω πω παιδιά!! Πως τη πάτησα έτσι!! Ούτε επαναφορά δε μπορώ να κάνω γιατί μου ζητάει τον κωδικό από το λογαριασμό και φυσικά δε τον αναγνωρίζει!! Φαντάζομαι ούτε να φλασάρω μπορώ με το Mi flash ξανά την official global version που έχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Τίποτα!! Κάθε φορά που ανοίγω το WiFi μου βγάζει μνμ σφάλμα λογαριασμού και δε μ αφήνει να αποσυνδεθώ! Περιμένω αύριο πια, μια συμβουλή τι να κάνω και αν μ ένα φορματ λυθεί το πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Δυστυχώς μετά από επανεκκίνηση μου ζητάει τον κωδικό του λογαριασμού που διέγραψα και φυσικά δεν τον αναγνωρίζει!! Κι έτσι δε μπορώ να κάνω αποσύνδεση!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πρέπει να αποδεσμεύτηκε η συσκευή σου από τον λογαριασμό. Καλού κακού πάρε ένα Backup των Πάντων από το TWRP Recovery όταν κάνεις το πρώτο Reboot της συσκευής - αποκλειστικά σε Recovery. Off-Topic | Καληνύχτα.... Ώρα για νανάκια μετά από μία κοπιαστική μέρα. :D” Ευχαριστώ πολύ!! Πιστεύω να τα καταφέρω. Α, είμαι με μαμά ρομ και δεν έχω το εργαλείο!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Επείγει [SOLVED]

Μήνυμα

Παιδιά έσβησα τον λογαριασμό μου στο Mi account από υπολογιστή αλλά ξέχασα να κάνω αποσύνδεση πρώτα από τη συσκευή και τώρα δε μπορώ να τη κάνω (από τη συσκευή)!! Τι κάνουμε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επανέρχομαι και θέλω να ρωτήσω, μήπως παίζει ρόλο το τηλέφωνο που δηλώνουμε να είναι το ίδιο μ αυτό της συσκευής? Τη σιμ που έχουμε μέσα δηλαδή.Γιατί δοκίμασα και με άλλο νούμερο η σιμ του οποίου δε μπορεί να μπει στη συσκευή! Εννοείται πως έκανα νέο λογαριασμό και αίτηση και μου ήρθε το μήνυμα για να ξεκλειδώσω. Εγώ όμως έχω τη σιμ από άλλο νούμερο μέσα!! Του δικού μου, το οποίο είναι στο λογαριασμό που δε μπορώ ακόμα να βάλω. Θέλει 1-3 μέρες ακόμα για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί... Στάλθηκε απ…

• RE:

petran66 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Διέγραψε το account που έχεις μέσα και πέρνα εκ νέου αυτό που δεν σου βγάζει μήνυμα για 20 μέρες” Το έχω δοκιμάσει αυτό!! Φαντάζομαι εννοείς μέσα από τις ρυθμίσεις να τον διαγράψω και να βάλω τον άλλο? Μήπως όμως πρέπει να βάλω την official Dev την Αγγλοκινέζικη? Αλλά απ όσο είδα είναι πολύ δύσκολο!! Μη μπρικάρει αν δε μπορεί να μπει μέσω του Updater!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα λέω φίλε μου ότι τσέκαρα πολλές φορές και είναι ο ίδιος!! Και λέω ότι έχω κι ακόμα έναν αλλά τον έχω χρησιμοποιήσει πριν 20-25 μέρες και γι αυτό μου βγάζει μήνυμα ότι δε πέρασαν 30 μέρες... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk