Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 210.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από periklis542: “καλησπερα και καλη χρονια. εχω εγκατεστημενη την κινεζικη official stable 8.1.3.0 . πως μπορω να εγκαταστησω αυτην?” Αχ, αδιάβαστο σε ψάχνω!! Οκ αστειεύομαι!! Λοιπόν, ψάξε εδώ στους οδηγούς πως ξεκλειδώνεις πρώτα τη συσκευή, γιατί απ ότι κατάλαβα μάλλον είναι κλειδωμένη. Μετά πάλι με τη βοήθεια των οδηγών εδώ, κοίτα πως περνάμε την Ελληνική!! Εύκολο είναι αρκεί να ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη κατεβαζω τωρα και τη δοκιμαζω για το mi max 32gb μου!Να στε ολοι καλα και Καλη χρονια!!
-
Και σε μένα τα ίδια με τον καιρό από χθες!!Μπορεί και από πιο μπροστά και να μη το πρόσεξα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη πέρασα στο mi Max μου και πετάει!!! Για τη μπαταρία δε, δεν έχω λόγια!!! Απο την αρχή είχα σούπερ μπαταρία, αλλά τώρα έσπασε κάθε ρεκόρ!!! Με 7 ώρες και 50 λεπτά οθόνη, έπεσε στο 40%!!!Με μέτρια προς αρκετή χρήση. Ίντερνετ κλπ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έβαλα κι εγώ τη νεότερη Xtrv stable κι όλα δείχνουν οκ!! Ευχαριστούμε!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlosGr: “Ποιο πάτημα εννοείς φίλε μου?? Πως γίνεται?? καλημερα εννοω αυτο εδω που φενεται στην φωτο 5dca33629311f8c0e01fa057ba3e33d2.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μάλιστα!! Δε το είχα προσέξει ότι οι άλλες ρομ δε το είχαν!! Χαχαχα. Αρκετά χρήσιμο. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlosGr: “Παράθεση από petran66: “Αν θελεις πες μετα εντυπωσεις!!Κι εγω αυτο εχω (το 32αρι)! Με αυτη τη ρομ.Δοκιμασα και την xtrv/gtv beta1 αλλα εδω μου φαινεται λιγο καλυτερη η μπαταρια,οπως και στη προηγουμενη stable.Κατα τα αλλα δε μπορεσα να καταλαβω διαφορες.Ουτε με τη προηγουμενη stable,ουτε με την xtrv... ” ναι φυσικα και θα γραψω, ειχα δοκιμασει και εγω την xrtv beta 1 και την 8.0.3 stable,αλλα πιστευω η stable ειχε καλυτερη αυτονομια,γιαυτο ειπα και να δοκιμασω και την 8.1…
-
Παράθεση από pavlosGr: “ευχαριστω πολυ την εχω εγκαταστησει και τη δοκιμαζω ” Αν θελεις πες μετα εντυπωσεις!!Κι εγω αυτο εχω (το 32αρι)! Με αυτη τη ρομ.Δοκιμασα και την xtrv/gtv beta1 αλλα εδω μου φαινεται λιγο καλυτερη η μπαταρια,οπως και στη προηγουμενη stable.Κατα τα αλλα δε μπορεσα να καταλαβω διαφορες.Ουτε με τη προηγουμενη stable,ουτε με την xtrv...
-
Μετά από αρκετό καιρό με την τελευταία stable, έβαλα την xtrv να τη δοκιμάσω στο mi Max μου. Μέχρι σ όλα καλά. Για τη μπαταρία δε ξέρω ακόμα. Θα δείξει ☺️ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από petran66: “Εγώ το έχω ρυθμίσει σε 16:9 ” To 16:9 δεν είναι μικρότερη ανάλυση; Γιατί το βαλες εκεί;” Κάπου είδα ότι είναι καλύτερα!! Δοκίμασα όμως και 4:3 αλλά δεν είδα καμία διαφορά!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Ευχαριστούμε τα παιδιά για τη καταπληκτική δουλειά που κάνουν!! Την έβαλα κι εγώ στο Mi Max 32αρι μου από τις 2 τη νύχτα και όλα φαίνονται οκ!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη περασα μολις στο mi max 32gb μου!Απ'το λιγο που τη δουλεψα,νομιζω τρωει ελαχιστα μπαταρια παραπανω σε σχεση με τη τελευταια Ελληνικη stable
-
Καλησπέρα στη παρέα. Λοιπόν έβαλα για δοκιμή τη global beta τη τελευταία. Είχα την τελευταία Ελληνική stable πριν. Ξέρω βέβαια ότι τώρα κλείδωσε πάλι, αλλά δε με πειράζει. Το ξαναξεκλειδώνω αν είναι. Απλά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει. Δηλ. ποια από τις δυο αξίζει περισσότερο? Επίσης στη γκλόμπαλ πως κάνουμε τα τηλέφωνα στις επαφές να έχουν και το πρόθεμα +30 μπροστά? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
petran66 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπιτελους!!!Αφου το παλεψα τοσες ωρες-ευτυχως δεν ειχα αλλη δουλεια χαχαχα-τα καταφερα!Περασα πρωτα τη beta χωρις το su & dolby atmos,που εγραψε ο @MIUI_ART,χωρις να κλειδωσει ο bootloader αυτη τη φορα(!!!) και απο πανω τη κανονικη και ανοιξε!!Kαλο ξημερωμα σε ολους!!
-
Κι εγω ξαναπροσπαθησα και περιμενω ηδη κανα 20λεπτο και ειναι κολλημενο στο mi,χωρις να βγαινει απο κατω το android!!Νομιζω οτι και αυτη η διορθωμενη ρομ,εχει προβλημα!!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από petran66: “Ναι,ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο σου!!Στο τελος κλειδωσε,οπως και σε σενα,αλλα το ξεκλειδωσα και μετα το reboot κολλησε στο mi και δε προχωραει!!Και τωρα ξαναδοκιμασα και παλι μενει εκει!! ” Κατέβασε να περάσεις την πρώτη ρομ που δεν έχει το ροοτ και το dolby atmos να δεις αν θα ανοίξει! ” Τελικα εκνευριστηκα και γυρισα στην 5.1 v8.1.0 stable...Οταν βγει την επομενη φορα μια οκ,θα τη βαλω! Ευχαριστω για τη βοηθεια
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Έκανες τελείως καθαρή εγκατάσταση και την internal?? ” Ναι,ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο σου!!Στο τελος κλειδωσε,οπως και σε σενα,αλλα το ξεκλειδωσα και μετα το reboot κολλησε στο mi και δε προχωραει!!Και τωρα ξαναδοκιμασα και παλι μενει εκει!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από petran66: “!Τι κανω? ” Καταρχήν έπρεπε να δεις στο install τι σφάλμα σου έβγαλε..Αν δεν έχει βγάλει android από κάτω, κράτα το power μέχρι να μαυρίσει η οθόνη και μετά αμέσως το vol + να μπει σε twrp. ” Παράθεση από lallasgr: “Μπες πάλι μία fastboot και τσέκαρε ότι όντως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader! Μετά δες αν μπαίνει στο twrp με volume+ και Power και αν είναι κάνε ένα factory reset πάλι από το twrp να δεις αν φορτώσει σωστά!!! ” @lallasgr ξεκλειδωτος ε…