Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 210.

• RE:

petran66 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έχεις την τελευταία official china rom, αυτό είναι καλό γιατί δεν θα έχεις σημαντικά προβλήματα αλλά δεν έχει google play store και services. Υπάρχει ελληνική ρομ με πλήρη ελληνική μετάφραση, απλά θέλει μία διαδικασία για να φτάσεις εκεί, δηλαδή Αίτηση για unlock bootloader Αναμονή έγκρισης Έγκριση και unlock bootloader Εγκατάσταση TWRP Εγκατάσταση Ελληνικής” Υπάρχει Ελληνική ρομ?? Που φίλε μου και δε πήρα χαμπάρι?? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nsxbass: “Παράθεση από NasDriver: “:shock: Ας ξεκινήσουμε με μία φώτο του "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι έχει μέσα τώρα. Επίσης δες αν έχει την Ελληνική γλώσσα ως επιλογή στις γλώσσες. ” Αυτά είναι τα screenshot. Τελικά ελληνικό πληκτρολόγιο πέρασα κατεβάζοντας το Google keyboard και ενεργοποιώντας τα ελληνικά από εκεί. Για μενού και τέτοια και γενικά για ελληνική ρομ υπάρχει τίποτα? Γενικότερα συγχωρέστε μου πιθανές ανοήτες ερωτήσεις που μπορεί να κάνω αλλά προσωπικά είμαι iP…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα παιδια μολις το ξεκλειδωσα και ειδα οτι βγηκε η Dev Version: 6.6.16 (MIUI8) την κατεβασα τωρα να την περασω κανονικα απο τον Updater απο πανω να μην κανω τιποτα αλλο?” Εγώ τη φλάσαρα με flashtool και όλα από την αρχή!! Δοκίμασε μέσω update και αν τα καταφέρεις, αφού τη περάσεις, κάνε επαναφορά όλων!! Αλλιώς κάνε ότι έκανα... Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά γιατί ο αισθητήρας του φωτός δεν δουλεύει ενώ στην αρχή δούλευε? Ξέρετε ποιον λέω όταν σε περνούν τηλ μου σβήνει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το κουμπί να ανοίξει γιατί???? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασες επανεκκίνηση?Κάτι τέτοια διορθώνονται συνήθως. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RadioactiveToy: “αυτό το ξέρω βρε συ αλλά δεν είναι πρακτικό γιατί κάνω συγχρονισμό σε πολλές συσκευές και θα χαθεί η μπάλα.” Λοιπόν επειδή κι εγώ παιδεύτηκα με αυτό, πήγαινε στις εγκατεστημένες εφαρμογές και κάνε καθάρισμα cashe & data στο contacts και μετά μέσα από τους άλλους λογαριασμούς διέγραψε το Google κάνε καλού κακού μια επανεκκίνηση και ξαναβάλτο. Τέλος μέσα από το security δώσε premision σε όλα μέσα στο Google contact. Εγώ αυτό έκανα και επιτέλους λειτουργεί κανονικά!! S…

• Ολα καλα τελικα χαρη στην πολιτιμη βοηθεια του φιλου @lallasgr,τον οποιο και ευχαριστω δημοσια!! Συμπερασμα:Μενω στην 7.3.15 την οποια ξαναεβαλα (με λιγο κοπο).Η miui 8 alpha εχει πολλα bugs!!

• SOS!! @lallasgr !!Λοιπον,ειχε αρκετα προβληματα η 8 και ειπα να γυρισω στην 7.3.15.AΛΛΑ δε μπορουσα με το updater κι ετσι κατεβασα την ιδια σε fastboot και τη φλασαρα επιτυχως.Ομως δε μου εκανε κανονικη επαναφορα,αλλα τη περασε πανω απο την 8!!Και το κακο ειναι οτι δε μπορω να κανω επαναφορα απο τις ρυθμισεις!!Και το χειροτερο ειναι οτι δε μου αναγνωριζει τη καρτα σιμ!!Τι κανω??

• Α μαλλον δεν ειδες που εγραψα απο κατω οτι τη περασα τελικα (μεσω upater)!!

• Παράθεση από lallasgr: “Δοκίμασες να κάνεις factory reset και μετά να πας να περάσεις την ρομ αφού την μετονομάσεις σε update.zip και την περάσεις σε φάκελο downloaded_rom στην internal της συσκευής?? ” Οχι,τη περασα στο φακελο downloded σκετο,χωρις να κανω πρωτα επαναφορα!!Ουτε μετανομασια ουτε τιποτα!!Τωρα θα κανω καλου-κακου επαναφορα (με την 8)...!!

• Παράθεση από lallasgr: “Δυστυχώς δεν κάνει κάποιο λάθος εσύ απλά αυτοί έχουν εκεί recovery rom και όχι fastboot...Δεν ξέρω γιατί δεν έχουν βάλει fastboot rom και δεν μπορώ να βρω και αλλού!! ” Αρα δε μπορει να δουλεψει ετσι!!!Καλα,τοσο χαζοι ειναι και δε φτιαχνουν και μια fastboot?Εν το μεταξυ,ενας φιλος απο εδω μου ειπε οτι τη περασε μεσα απο το updater της συσκευης!!Εγω ομως δε μπορω!!Λιγο πιο πισω γραφω το μνμ.σφαλματος που μου βγαζει...Τελικα,μαλλον πρεπει να περιμενω τη developer τη κινεζικ…

• Την εχω κατεβασει δυο φορες κι εχω δοκιμασει 2-3 τροπους αποσυμπιεσης!!7-zip,WinRar και φυσικα με την εξαγωγη που εχουν ενσωματωμενη τα windows (10) και δεν αποσυμπιεζεται σωστα με τιποτα!!Πχ.το αρχέιο "flash all except data storage" κλπ.δεν υπαρχουν στο φακελο οταν αποσυμπιεζω τη ρομ,με αποτελεσμα να μη μπορω να τη φλασαρω!!Τι κανω λαθος?

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από petran66: “Κι εγώ είχα το RN3 PRO και δε μετάνιωσα που που το έδωσα και πήρα αυτό ” Ναι, βάλε μας φωτιές τώρα εσύ... ” Γιατί όχι??Χαχαχαχα Πάρ' το κι εσύ!!!Μπορείς!!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dalamaidis: “Καλησπερα και απο εμενα παιδια. Κατοχος του note 3 pro σκεφτομαι αλλαγη μονο και μονο λογο καμερας. Απο αυτονομια και καμερα ειναι καλυτερο το mi max? Επισης σαν φορητοτητα εχει μεγαλη διαφορα ή τι συνιθιζεις ευκολα? Ευχαριστω προκαταβολικα” Κοίτα, από κάμερα πάνω κάτω τα ίδια!!Από μπαταρία ελαφρώς καλύτερο το mi max.Από φορητότητα, είναι λίγο μεγάλο, αλλά όχι σα το Sony Ultra Z πχ. Είναι πιο κομψό. Από την άλλη θα έλεγα, το το συνηθίζεις.Κι εγώ είχα το RN3 PRO και δε μ…

• Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα παιδια αξιζει το τηλεφωνο να το παρω? ειναι οντως γρηγορο? ελεγα να παρω το S6 και ενα ταμπλε για το drone και μολις βρηκα αυτο καπως μου εκατσε καλα για πειτε μου και εσεις? ” Αναλογως για τα λεφτα του,αξιζει με 1000!!!Και πολυ γρηγορο ειναι και με φοβερη μπαταρια!!Φαντασου ποσο θα βελτιωθει,μολις ασχοληθουν και τα παιδια εδω!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Για δοκιμασε να φτιάξεις εναν φάκελο μεσα στην εσωτερική και να τον ονομάσεις (dowloaded_rom) ,και βαλε εκει το αρχείο της 8 alpha και ονομασε την update .” Λοιπόν γίνονται κουφά πράγματα!! Ενώ πριν έβαλα κανονικά την 7.14 από το update, για να δοκιμάσω να βάλω την Άλφα, τώρα δε με αφήνει να ξαναβάλω την 7.14!!!Βλέπεις έκανε update την 7.15 πάλι. Μήπως τελικά να περίμενα να ασχοληθούν τα παιδιά εδώ και να βάλω την Ελληνική μια και καλή?? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Δεν θα σου περάσει με την 7.3.15.0 ,το ιδιο έβγαζε και σε εμενα , δεν ξανα δοκίμασες οπως σου είπα με την 7.3.14.0 ? Ρε συ Πετρο μην βαριεσαι , και κανε downgrade στην 7.3.14” Ξεγελαστηκες από τη φώτο!! Έβαλα την 7.3.14.0 και μου ξαναέβγαλε αυτό...!! Δε ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Αυτο σου γράφω βρε Πετρο , ξανα πέρασε την 7.14 να κανείς downgrade και χωρίς να στίσεις την συσκευή δοκίμασε παλι την miui 8 .” Μία από τα ίδια!! Δε μπαίνει με τίποτα. Μωρέ, μπας και θέλει ξεκλείδωμα? Μου βγάζει αυτό :bfadb9412029cd29b8681030fc429905.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Παράθεση από petran66: “@Ampelift πες μου και μένα αν θέλεις τι να κάνω σχετικά με την Άλφα που σε ρωτησα πιο πάνω Sent from my MI MAX using Tapatalk ” Καλημερα Πετρο... Η 7.15 δεν κανει θελει την 7.14 , κατεβασε την 7.14 - bigota.d.miui.com/V7.3.14.0.MB…BCCNDC_848450b6b0_6.0.zip ,βαλτην στην εσωτερικη και με το updater περασε την να φυγεις απ την 7.15 και μετα προσπαθησε παλι να περασεις την alpha 8 .” Καλησπέρα!! Μα και με την 7.14 δοκίμασα!!Με το can't verify κάτι παίζ…

• @Ampelift πες μου και μένα αν θέλεις τι να κάνω σχετικά με την Άλφα που σε ρωτησα πιο πάνω Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Απ την στιγμή που ειναι ενα μεγάλο update για εμένα ναι πρέπει να κάνεις Factory reset και να στίσεις την συσκευή σου απ την αρχή ,ούτε τα backup απο Mi Cloud μην περάσεις, κατευθείαν... setup as new. ” Τελικά δε μπορώ να τη περάσω!! Μου βγάζει cant/d verify και κάτι τέτοια. Ενώ έχω τη ρομ που λες.Tωρα μου εκανε μονο του update την 7.15.00 αλλα και παλι τιποτα.Επισης το ps suite δε το αναγνωριζει και μου βγαζει μνμ να κατεβασω τη τελευταια εκδοση.Αλλα το ωραιο ειναι οτι ε…