Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 210.

• Παράθεση από NasDriver: “έχεις διαγράψει την συσκευή που έδωσες από τον mi λογαριασμό σου ? ” Νομιζω!!Πες μου ομως καλου κακου που να κοιταξω?Σ' αυτο που εχω τωρα παντως,ειδα μεσα απο το λογαρισμο οτι ειχα ακομα μια ιδια και τη διεγραψα!Αλλα ο αριθμος πανω στο λογαρισμο,οταν ανοιγω το εργαλειο,ειναι διαφορετικος νομιζω απο αυτον που εχει ο λογαριαμος στη συσκευη μου τωρα!!Επισης εννοειτε πως μπαινω με τα στοιχεια του λογαριασμου μου στη Xiaomi και στο κιν.εχω την ιδια καρτα σιμ που ειχα απο το α…

• Παιδιά σος!!Έχω δώσει το δικό μου σ ένα φίλο και εγώ πήρα άλλο!!Όμως του το έδωσα κλειδωμένο. Θα το ξεκλείδωνε αυτός.Εν το μεταξύ ήρθε το μνμ ξεκλειδώματος στο δικό μου λογαριασμο και βάζω το κινητό με τον αριθμό που είχα και στο άλλο,όταν είχα κάνει την αίτηση,να το ξεκλειδώσω και προχωράει ελάχιστα και μου λέει: current account is different from the account info on the device! !!Όμως εγώ το αφαίρεσα το προηγούμενο από το λογαριασμό μου και έχω μόνο αυτο!!Τι στο καλό γίνεται??YΓ: Εννοειτε πως τ…

• Παράθεση από gegoul: “Παράθεση από petran66: “Βρε σεις (!!!),γιατί ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια??Μάθετε να ψάχνετε και λίγο. Έχει χιλιοειπωθεί ότι για να ξεκλειδωσει πρέπει να φοράει την επίσημη κινέζικη developer rom!!!Τώρα, αν το δικό σας φοράει αλλη, υπάρχουν οδηγοί εδώ με απλά λόγο που δείχνουν πως να τη βαλετε!! Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γράψε λάθος φίλε global dev ήθελα να γράψω!!! ” Οπως και να 'χει, ισχύει ότι έγραψα!!ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ OFFICIAL DEVELOPER ΚΙΝΕ…

• Βρε σεις (!!!),γιατί ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια??Μάθετε να ψάχνετε και λίγο. Έχει χιλιοειπωθεί ότι για να ξεκλειδωσει πρέπει να φοράει την επίσημη κινέζικη developer rom!!!Τώρα, αν το δικό σας φοράει αλλη, υπάρχουν οδηγοί εδώ με απλά λόγο που δείχνουν πως να τη βαλετε!! Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “@stefanos13 : σε redmi note 2 έχεις το ίδιο πρόβλημα ? ” Δε νομιζω να εχει το 2!!Γιατι το 2 ερχεται ξεκλειδωτο!!Εκτος κι αν του κολλησε για καποιο λογο!!Ας μας πει ο ιδιος αν θελει.

• RE:

petran66 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από stefanos13: “καλησπερα κι απο μενα απευθυνομαι στον φιλο pertan 66 πληρωσες τιποτα για να στο επισκευασει ο φιλος σου ο Κινεζος???? και που κοντα ειναι το μαγαζι του γιατι εχω το ιδιο προβλημα???? ευχαριστω ” Καλησπέρα φίλε μου.Όχι δε πλήρωσα τίποτα.Όμως το πήρα από αυτον.Ίσως γι αυτό...Σου εστειλα πμ. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

petran66 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@petran66 εσυ αν όχι αύριο, το Σαββατοκύριακο κάνε την προσπάθεια σου με το tool για ξεκλείδωμα. Οχι όμως πολλές επανλαμβανόμενες προσπάθειες και σου banάρουν το account!!” Ωχ!!Καλά που μου το είπες!!Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

petran66 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Εμένα με Wind δε μου ήρθε ποτέ.” Και τι έκανες?Το ξεκλείδωσες κανονικά στις 10 μέρες?Άσχετο αν δε σου ήρθε? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια,υπαρχει θεμα τελικα με το σμς επιβεβαιωσης στη wind η οχι?Παντως,τη περασμενη Τριτη (τη προηγουμενη εβδομαδα),το σμς με τον κωδικο που στελνουμε και μετα μας λεει για 10 μερες κλπ.,μου ηρθε κανονικα!Ρωταω γιατι αυριο κλεινω 10 μερες αν μετραω σωστα,απο τη μερα που εστειλα το αιτημα!Τεσπα,αν δε μου ερθει και αυριο,λετε παρολα αυτα να κατεφερω να το ξεκλειδωσω,οπως λενε μερικοι??Δηλ.δεχτηκανε το αιτημα κι απλως εμενα δε μου ερχετε το σμς!

• Παράθεση από lallasgr: “@petran66 πολύ ευχάριστα νέα αυτά. Βέβαια αν μιλήσεις μαζί του θα ήταν καλό να σου έλεγε πως ακριβώς το έφτιαξε. Δεν το λέω να σου πει 100% τι έκανε αλλά αν το έφτιαξε μέσω adb ή το άνοιξε και έκανε τον MacGyver τρόπο. Το ξέρω ότι τώρα εσύ πετάς σε πελάγη ευτυχίας αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν και άλλα άτομα που έπαθαν την ίδια ζημιά. Ίσως ο μικρός οδηγός που έχω ποστάρει εδώ να δουλεύει κομπλέ και να στο έφτιαξε έτσι (δηλαδή με το adb sideload mode) αλλά καλό είναι να το ξέ…

• Παιδια!!!!Εγινε το θαυμα και ειμαι πολυ χαρουμενος!!Τελικα ο γνωστος μου ο Κινεζος,απο τον οποιο το πηρα σφραγισμενο,το εφτιαξε!!!Δε ξερω με τι τροπο,αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα,ουτε που με νοιαζει!! Μονο ν'αναφερω οτι μου περασε τη multi Miui Global 7.1.1 Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) με Ελληνικα,αλλα δε με πειραζει!!Οταν κι αν ερθει ο η εγκριση ξεκλειδωματος,του περναω την επισημη Κινεζικη developer,το ξεκλειδωνω και μετα την Ελληνικη GTV τη δικια μας!!!Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τη βο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Εάν έχεις υπομονή στην συνάντηση μπορούν να λυθούν όλα!!!” Οκ φίλε μου.Αν δε μπορέσει να το κάνει αυτός που του το έδωσα θα.σου πω.Σ ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Σε ποια περιοχή είσαι;;” Θεσσαλονίκη Καλαμαριά Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “@petran66 όπως σου είπα και στο chat θα δοκιμάσουμε αύριο (αν δεν το φτιάξει ο γνωστός σου) την παρακάτω μέθοδο όπου κάποιοι λένε ότι επανέφεραν το κινητό σε ζωή. Παράθεση: “1. Enter fastboot by holding vol down + power 2. Plug your RN3Pro to PC 2. Flash original bootloader from official fastboot firmware fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn fastboot flash abootbak emmc_appsboot.mbn 3. Type again : fastboot reboot and quickly hold volume up untuk it enter "sideload" mod…

• Λοιπομ,θελω να ευχαριστησω τους δυο φιλους και ιδιαιτερα τον lallasgr που προσπαθεισε μεσω τσατ να με βοηθεισει κανα 2ωρο,αλλα τελικα δε τα καταφεραμε δυστυχως.Το κιν.ειναι κατα 90% hard brick,δεδομενου οτι δε μπαινει με τιποτα σε edl mode για να μπορεσω να φλασαρω τη καταληλη ρομ!!Κανει fastboot και μεχρι εκει!!Οποτε το εδωσα στον γνωστο μου απο τον οποιο το πηρα,μηπως καταφερει και το κανει...Αλλιως πισω Κινα οπου το καλο ειναι οτι θα το κανουν δωρεαν.Θα πει ο γνωστος μου οτι κολλησε μονο του!…

• Παράθεση από Souits: “Αυτό μου το έβγαζε κι εμένα στο miflash όταν προσπαθούσα να το φλασαρο και ήταν κλειδωμένο το κινητό όταν το έκλεισα.. Με μοτίβο δλδ.... Όταν το άνοιξα το ξεκλείδωσα το έκλεισα και μετά δούλεψε το miflash. Στην παρούσα φάση όμως δεν ξέρω.... Προσπάθησε με Mi PC suite να κάνεις κάποιο install ή update; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo. ” Παράθεση από Souits: “Ερώτηση.... Κατέβασε το αγγλικό miunlock και προσπάθησε ντεμεκ να το ξεκλειδώσεις να δούμε τι θα σου γράψ…

• Ασε φιλε μου,παλευω τοσες ωρες και τιποτα!!Τα χω παιξει!!Μου βγαζει μνμ: "Ακαθοριστο σφαλμα(0x80004005:FAILED(remote device is locked.Cannot flash images"!!Τι κανω?Θα σκασω!Ουτε σε recovery mode μπαινει για να "παιξω" με τα "adb" μπας και το δει το κιν,το λαπτοπ (win 10 64 bit)

• Παιδια καλημερα!Μια βοηθεια γιατι καιγομαι!Ειχα,γιατι δε ξερω αν εχω ακομα(!!!)ξεκλειδωτο το note 3 pro και προσπαθησα να κανω τη διαδικασια του οδηγου της πρωτης σελιδας,για να περασω την Ελληνικη dev!Ολα πηγαιναν καλα μεχρι που μπηκε το twrp και ξεκινησε στα κινεζικα το twrp!!!Nα πω σ αυτο το σημειο οτι το ξεκλειδωσα με τον τροπο που λενε κατι παιδια κι εδω και αλλου,χωρις να χρειαζεται να περιμενω την εγκριση!Ειμαι σιγουρος 100% οτι το ξεκλειδωμα πετυχε,γιατι 1)το τσεκαρα ξανα μεσα το cmd,αλλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geornirv: “Παράθεση από petran66: “Παιδια,εγινε κατι κουφο!Ενω περασα τη τελευταια επισημη Κινεζικη Developer 6.3.24 τη τελευταια τεσπα)η οποια κανει για ξεκλειδωμα,οταν με το καλο παρω τον κωδικο,απο το update του κινητου,απο stable 7.20(επισης τελευταια Αγγλοκινεζικη επισημη),δε μπορω τωρα να κανω το αναποδο!!!Μηπως ξερει κανεις γιατι?Εδω ειναι και οι δυο ρομ που αναφερομαι: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Με το miflash θα το κάνεις” Και ό…

• Παιδια,εγινε κατι κουφο!Ενω περασα τη τελευταια επισημη Κινεζικη Developer 6.3.24 τη τελευταια τεσπα)η οποια κανει για ξεκλειδωμα,οταν με το καλο παρω τον κωδικο,απο το update του κινητου,απο stable 7.20(επισης τελευταια Αγγλοκινεζικη επισημη),δε μπορω τωρα να κανω το αναποδο!!!Μηπως ξερει κανεις γιατι?Εδω ειναι και οι δυο ρομ που αναφερομαι: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum