Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.
-
Δοκίμασα και εγώ την τελευταία ρομ για το Hennessy και μου φαίνεται καλύτερη στην διαχείριση της μπαταρίας, όπως και ότι εξαφανιστηκαν τα lagspikes που είχα με την ελληνική που είχα βάλει και την πέρασα μόνο με cache & davlik
-
Ευχαριστούμε πάλι! Αλλά έχω πρόβλημα με εφαρμογές που κρασαρουν
-
ξεκινάω και εγώ το κατέβασμα!!
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από greekboy: “Παράθεση από zer4w: “Παράθεση από greekboy: “Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ. Έχω στα χέρια μου ένα κινητό του ανηψιού μου, είναι Redmi Note 3 με Android 5.1.1 και MIUI 7.1 Stable. Με 3GB μνήμη Ram 32ΜΒ μνήμη. Έχει την αγγλοκινέζικη γλώσσα, και θέλω να βάλω την ελληνική rom dev. Έχω βρει τους οδηγούς, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο κινητό έχω δηλαδή είναι το απλό ή το PRO; Ποια Rom να κατεβάσω τη hennesy ή Kenzo; Το κινητό αγοράστηκε πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ευχαριστώ πολ…
-
RE:
ΜήνυμαΛάθος ποστ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από greekboy: “Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ. Έχω στα χέρια μου ένα κινητό του ανηψιού μου, είναι Redmi Note 3 με Android 5.1.1 και MIUI 7.1 Stable. Με 3GB μνήμη Ram 32ΜΒ μνήμη. Έχει την αγγλοκινέζικη γλώσσα, και θέλω να βάλω την ελληνική rom dev. Έχω βρει τους οδηγούς, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο κινητό έχω δηλαδή είναι το απλό ή το PRO; Ποια Rom να κατεβάσω τη hennesy ή Kenzo; Το κινητό αγοράστηκε πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ. Και συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά που…
-
Πρόβλημα με φορτιστή
ΜήνυμαΚάποιος που να ξέρει?
-
Πρόβλημα με φορτιστή
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Αγόρασα τον αντάπτορα της Samsung ep-ta20ewe και με το πρόγραμμα ampere μου δείχνει ότι περνει 520 ma d1a39425abecb5ee103541e0e3eee8ee.jpg Μπορώ να ελέγξω εάν έχει πρόβλημα? Ή τόσο πρέπει να δείχνει?
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμαεννοείτε ψήφος στην κοινότητα
-
ξεκινάω και εγώ!ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά!!!
-
Μου φαίνεται οτι η κατανάλωση της ραμ είναι πολύ μεγάλη
-
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα!!!
-
Φοβερή η καινούρια ρομ αλλά έχει θεματακια με το Bluetooth στο άνοιγμα και το κλείσιμο χάνει το δίκτυο
-
@MIUI_ART Στον πίνακα που υπάρχει για να κατεβάζουμε τις εκδόσεις υπάρχει ενα λάθος η έκδοση android για το redmi note 3 ειναι 5,0,1 και οχι 5,1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Παιδιά σε redmi note 3 πως τα πάει από θέμα μπαταρίας σχετικά με αυτη της προηγούμενης εβδομάδας? Έχει κανείς καμιά "εικόνα"? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα μου φαίνεται ότι είναι καλύτερη με φουλ χρήση έβγαλα 23,5 ώρες και είχα 49% μπαταρία ακόμα