Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 146.

• Θα βάλω και νυχτερινες με την πρώτη ευκαιρία.Με το που το άνοιξα πήρε update για την κάμερα.Γενικα σαν συσκευη με έχει ενθουσιάσει είναι οι πρώτες εντυπώσεις.Απλως θα το έχω στο σπίτι μέχρι να έρθει μια θήκη και tempered glass που περιμένω γιατί η θήκη που έχει η συσκευασία δεν προστατεύει την καμερα προεξέχει

• Καλησπερα μόλις παρέλαβα από amazon es.Βαζω κάποια πρώτα δείγματα έτσι για το καλό 40281197513_32668f6806_n.jpgIMG_20090101_000951 by Kostas Sifis, on Flickr 32304052537_2023073254_n.jpgIMG_20090101_000231 by Kostas Sifis, on Flickr 32304050887_742643d71c_n.jpgIMG_20090101_000236 by Kostas Sifis, on Flickr 32304049517_966d119085_n.jpgIMG_20090101_000635 by Kostas Sifis, on Flickr

• Καλησπερα νέος κάτοχος του mi band 3 και έχω κάποιες απορίες απλώς μην με παρεξηγήσετε τώρα μαθαίνω με το smart band. Ακολούθησα τον οδηγό και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι που βλέπω τι firmw και res έχω έτσι ώστε να ξέρω αν έχω τα ενημερωμένα και τι είναι το res?Kαι μια άλλη ερώτηση είναι γίνεται να μπει το band 3 αθόρυβο δηλαδή χωρίς δόνηση αλλά να έρχονται οι ειδοποίησεις?Στην λειτουργια μην ενοχλείτε που ορίζω ναι μεν είναι αθόρυβο αλλά δεν έρχονται ειδοποιησεις

• Ωραιο wallpaper που το βρήκες φίλε μου?

• Γεια σαςθα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την καμερα του mi 8 για να δω αν εχει προβλημα η αν ειναι το software ετσι.Καταρχην εχω το mi 8 και οταν παω να βγαλω φωτογραφια το βραδυ πριν βγαλω βλεπω οτι σε φωτεινες πηγες ειτε ειναι φεγγαρι ειτε λαμπα ειτε ενα οποιοδηποτε μακρινο φως η φωτα δημιουργειται αντανακλαση ενας μεγαλος κυκλος και πιανει ολη την οθονη και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να φαινεται στην φωτογραφια δηλαδη οπως θα δειτε στις η φωτο ειναι σκοτεινη.Αυτο το ειναι θεμα συσκευης η…

• Google camera.night.mode το στήριξα στο τραπέζι το κινητό 30941712317_9771138f58_z.jpgIMG_20181114_204304 by Kostas Sifis, on Flickr Stock night mode 44064221670_1af21513cc_n.jpgIMG_20181114_204347 by Kostas Sifis, on Flickr

• Γεια σας παιδιά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ βρήκα ένα προϊόν στο gearbest kαι στο ,bangood.Το θέμα είναι τι επιλέγω για να μην πληρώσει τελωνείο.Στο gearbest ξέρω βάζουμε priority line eu αλλά τώρα με βγάζει μια καινούργια επιλογη european railway express. την ίδια μέθοδο βγάζει και στο bangood χωρίς να βγάζει priority direct.Δειτε και τις φωτό από gearbest και bangood 32008877598_0a1709f02f_c.jpgScreenshot_2018-11-14-19-56-19-001_com.android.chrome by Kostas Sifis, on Flickr 32008876008_43277b…

• Πριν λίγα post έγραψα ότι έχω ένα θέμα με την κάμερα η ίσως να είναι έτσι όλα τα mi 8.Oταν έχει πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό όταν ανοίγω την κάμερα φαίνονται στην οθόνη σαν θολούρα γύρω γύρω μαυρίζει η οθόνη ένα περίεργο πράγμα.Προσπαθηα με ένα βίντεο και 2 φωτό να σας.δειξω στο περίπου τι εννοώ.Μπορει έτσι να είναι όλες οι κάμερες δεν ξέρω 44062347150_a6e579567a_n.jpgScreenrecorder-2018-11-14-18-05-54-101 by Kostas Sifis, on Flickr 45829386052_dd082148f2_n.jpgIMG_20181114_172310 by Kostas Sifis, on…

• Εχω ενα θέμα με την κάμερα και δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι.Οταν βγάζω το βράδυ και με φώτα πώς να το πω σαν μαυρίζει η οθόνη σαν να κάνει αντανάκλαση δεν ξέρω πως να το περιγράψω περιμετρικά σαν να μαυρίζει η οθονη.Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτο.Φοραω την 8.11.8

• Γεια σας παιδιά νέος κάτοχος του mi 8 ύστερα από mix 2s και s9 plus.Προς το παρόν μόνο τα καλύτερα έχω να πω σαν γενική εικόνα.Θα ήθελα να κάνω 2 με 3 ερωτήσεις για να τα θυμηθω καλύτερα.Το mi 8 είναι global version και είχε miui 10 stable.Περασα την developer 8.11.8 pie.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω λογικά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω λογω anti rrollback η μπορώ?Και 2 ερώτηση γενικα με locked bootloader που είμαι μπορώ να φτάσω με mi flash fastboot rom η πρέπει να ξεκλειδώσω;

• Οταν αγοράστηκε το κινητό είχε εγγύηση 2 χρόνια και έγινε επέκταση ακόμα 1 ένα χρόνο από τον Γερμανό.Το θεμα νομίζω είναι ο ίδιος ο Γερμανός απ' ότι καταλαβα γιατί πρώτα το βλέπει αυτός στο δικό του service και μετά το στέλνει στην infoquest.Για να μην λέω μεγάλα λόγια δεν ξέρω στα σίγουρα αν το πήγε στην infoquest ίσως να το πήγε.Ενας τρόπος υπάρχει να πάρω το κινητό πίσω φυσικά να δουλεύει όπως δούλευε και να το σε άλλο μαγαζί για δεύτερη γνώμη.Το θέμα είναι το μετα.Πες ότι πάνε καλά και το κι…

• Για να καταλαβετε τι γινεται πηρα το πρωι τηλ στην infoquest και εκανε το παγονι.Μου ελεγε δεν ξερουμε τις διαδικασιεσ που εχει ο γερμανος στο service η μπορει ο γερμανος να το εστειλε οντως στην infoquest και αυτοι να εβγαλαν το πορισμα.Παντως δεν δεχοταν να δωσω serial number να το τσεκαρει.Eγω θα το παω σε κατι γατονια στην θεσσαλονικη που ξερω να το δουν το κινητο.Αν ομως αυτοι με πουν οτι δεν ειναι πλακετα φιλε και εναι κατι αλλο π.χ ακουστικο εγω μετα τι κανω με τον γερμανο?Α ρε απο κινα κ…

• Εχω ενα θεμα και θελω την βοηθεια σας.Ενα φιλοσ μου εχει το note 3 pro αγορασμενο απο γερμανο πριν ενα χρονο.Το κινητο εχει το γνωστο προβλημα οταν το παιρνουν τηλ δεν το ακουνε λογικα θα θελει ακουστικο γιατι και ενα αλλο redmi που ειχα τελικα με το ιδιο προβλημα ηθελε ακουστικο.Τον συμβουλεψα να μην το πειραξει και να το παει στον γερμανο εφοσων εχει εγγυηση.Το αποτελεσμα ειναι αφου το κρατησε 3 εβδομαδες το κινητο ο γερμανος δεν ξερω αν το πηγε στην infoquest τον ειπαν οτι εχει θεμα η πλακετα…

• Μπορείτε να με πείτε τι ρυθμίσεις να κάνω στην στοκ κάμερα στο mix mix 2s?Δεν λέω βγάζει ρεαλιστικά χρώματα αλλά μερικές φορές θα τα ήθελα πιο έντονα.Να ανεβάσω τον κορεσμό η να κάνω κάποιο συνδυασμό με αντίθεση και οξυτητα?

• Σωστα δεν παίζουμε με αυτά.Απλως γύρισα πίσω γιατί μάλλον θα έχω πιο συχνά update σε σχέση με το android p

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

sifario - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

παντως παιδια για να μας φυγει η απορια ειχα περασμενη την global beta miui 10 android p και εκανα format data με το twpr και περασα την την global 8.8.4 oreo χωρις να γινει τιποτα

• Πιστεύω δεν είναι πανικός απλώς μας αρέσει να ασχολούμαστε λίγο παραπάνω από τον κοινό χρήστη και αλλάζουμε συνέχεια εκδόσεις.Οποτε αν π χ η 8.8.7 είχε σοβαρά bugs να μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε προηγούμενη έκδοση μέχρι να γίνει πιο stable.Προς το παρόν δεν βλέπω bugs σοβαρα

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε fastboot oem device-info ” C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Verity mode: true (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: false OKAY [ 0.005s] finished. total time: 0.006s

• Mε βαση αυτο το βιντεο δεν δεχεται την εντολη.Με γραφει C:\adb> fastboot getvar anti getvar:anti FAILED (remote: GetVar Variable Not found) finished. total time: 0.003s youtube.com/watch?v=G_Q5-xXWbxw

• z953rr την έβαλα.και εγώ μια χαρά προς το παρον.Η κάμερα μου φαίνεται χειρότερη η ιδέα μου είναι ?Βασικά βλέπω ότι είναι πιο σβέλτο όταν βγάζεις φωτό και πατάς να την δεις από την εφαρμογή της κάμερας και γενικά με φάνηκε ότι βγάζει πιο γρήγορα φωτό Εννοω το shutter lag.Μπορει να είναι και η ιδέα μου