Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 146.
-
Pre-order Xiaomi MI 6
sifario - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕχω μια απορια μιας και περιμενω να ερθει το χiaomi mi6.Πιο πανω λεει ενα μελος οτι μεσα σε εναν μηνα εχεις περιθωριο να ξεκλειδωσεις η αλλιως ξανακανεις αιτηση.Εγω ξερω οτι εκανα αιτηση πριν ενα χρονο και βαλε και ξεκλειδωσα πολλα κινητα με τον ιδιο λογαριασμο.Απλως λεγανε οτι μεσα σε εναν μηνα ξεκλειδωνεις μια συσκευη οχι οτι θελεις ξανα αιτηση.Μπορει να με πει καποιος αν κανω λαθος η αλλαξε κατι που δεν ξερω?
-
Παράθεση από demakhs: “έχει συζητηθεί πολλάκις, είναι όντως πρόβλημα του xiaomi αυτό....βρήκες το ευαίσθητο σημείο του και αυτό είναι μείον του και αυτό είναι μείον του!!! ” έχει συζητηθεί πολλάκις, είναι όντως πρόβλημα του xiaomi αυτό....βρήκες το ευαίσθητο σημείο του και αυτό είναι μείον του και αυτό είναι μείον του!!! Παράθεση από demakhs: “ ” Aς ελπισουμε στην miui 9 να το φτιαξουνε.
-
Γεια σας θα ηθελα να κανω μια γενικη ερωτηση οσο αναφορα την καμερα των xiaomi.Οταν βαζουμε χειροκινητες ρυθμιζεις και παιζουμε με το iso και τον με τον χρονο του κλειστρου γιατι δε μας δειχνει εκεινη την στιγμη πως θα βγει η φωτογραφια?Πιστευω να καταλαβατε τι θελω να πω.Π.χ στα samsung lg huawei και σε αλλα μολις πειραξεις το iso και το κατεβαζεις εκεινη την στιγμη γινεται πιο σκοτεινη η οθονη και ξερεις πως ει αι πριν βγαλεις φωτογραφια.Για μενα αυτο ειναι πολυ σημαντικο.Νομιζω ειναι θεμα miu…
-
Δεν ξερω αν ειναι καθαρα τυχη αλλα μετα απο πολυ διαβασμα σε διαφορα φορουμ και απο προσωπικη εμπειρια αν ενα δεμα ειναι να μην σταματησει τελωνειο σιγουρα θα ειναι απο nederland post.Δεν λεω οτι δεν τα σταματανε αλλα υπαρχουν λιγες πιθανοτητες να περασει σε σχεση με signapore post η china η swiss κτλ. Θελω να σας κανω ενα ερωτημα ασχετο με την παραπανω απαντηση μου.Αυριο λενε παρουσιαζεται το xiaomi mi6.Για να το αγορασω χωρις να πληρωσω τελωνειο μεχρι τωρα ξερω eglobal και vickmall με τριγωνικ…
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “@sifario τρέχουν τόσο γρήγορα εξελίξεις που δεν τις προλαβαίνουμε. Δε ξέρεις τι θα ισχύει το καιρό που θα είναι διαθέσιμο το Mi6. Μπορεί και να αγοράσουν τα Τελωνεία οι Κινέζοι . ” Αν εξαιρεσουμε την αγορα του mi6 που θα γινει υστερα απο καιρο αυτην την στιγμη που μιλαμε υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για αποφυγη τελωνειου?
-
Ηθελα να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι για αγορα μαλλον το xiaomi mi6 οταν βγει τον απριλιο αν υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να μην περασει τελωνειο.Θελω να πω αν εκανε καποιος αγορα απο vickmall η καποιο αλλο site και επελεξε eu shipping method εννοω την τριγωνικη συναλλαγη.Θελω να μαθω αν οντως δεν περναει τελωνειο γιατι σε ακριβα κινητα ειναι ρισκο
-
Eχω μια απορια αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο νημα αν και ειμαι κατοχος mi5s.Γιατι οταν περναω την miui απο mi globe οταν ανοιγω τον browser και πληκτρολογω μια σελιδα την ανοιγει πολυ γρηγορα εως αστραπιαια δηλαδη ειναι αισθητη η διαφορα σε σχεση με την official και την ελληνικη miui rom.Αυτο δεν συμβαινει μονο με mi5s αλλα και με αλλα xiaomi που ειχα.Και να επεκτεινω λιγο το θεμα αυτο δεν εχει να κανει με την miui θελω να πω ειχα και galaxy s7 και το ειχα custom rom αλλα σε λιγες rom συνεβαιν…
-
Να σε πω την αληθεια και εμενα δε μου αρεσει γιατι καλυπτει τα πλαινα bezels με μια ασπρη γραμμη.Αλλα για τα πανω κατω δεν το ειχα προσεξει οτι εναι μεγαλυτερο.Ισως παιζει ρολο και το tempered glass αυτο που ποσταρα φαινεται να ειναι καλο ειναι της ultimate shield.Αν σου ερθουν και τα περασεις πες αν θες για να ξερουμε.
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΕχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο mi5 με ξεκλειδωτο bootlader με official τροπο.Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης 1 :Σε περιπτωση που καποια μερα κλειδωσει μπορω να το ξεκλειδωσω βαζοντας τον δικο μου mi account στην εφαρμογη? 2Για να μην γινει τιποτα στο μελλον μπορω να ακολουθησω τον οδηγο δηλαδη να κλειδωσω και μετα να το ξεκλειδωσω με δικο μου λογαριασμο?Δηλαδη θελω να πω υπαρχει κανενα θεμα με την xiaomi που ενα κινητο θα ξεκλειδωθει με 2 διαφορετικους mi account?
-
Παράθεση από taksidiotis: “Από το mi5 εννοείται οτι εχει σαφέστατη διαφορά,προς το καλό εννοείται. Με το s7 τώρα. στην αυτονομία σχεδόν τα ίδια,με χρήση wifi,ίσως λίγο καλύτερό το s7,βέβαια σαφώς και θα βελτιωθεί κι άλλο το mi5s με αναβαθμίσεις. βέβαια,με χρήση δεδομένων,πολύ καλύτερή η διαχείριση μπαταρίας,στο mi5s. Στην κάμερα τώρα. Το mi5s εχει πολύ καλή κάμερα,θέλει βέβαια σταθερό χέρι. Στις νυχτερινές εχει γίνει το θαύμα όμως,σε σχέση με το mi5 βέβαια. Σε σχέση με το s7,είναι λίγο κατώτερό …
-
Τελικα το xiaomi mi5s εχει ois?Αν δεν εχει μηπως αυτο δεν πειραζει τοσο σε περιπτωση που βελτιωσαν την καμερα του κατα πολυ?Με ενδιαφερουν οι απαντησεις αν και πιστευω σε λιγο καιρο θα εχουμε καποια samples και συγκρισεις.Υ.Γ Τα xiaomi mi5 και mi5s για μενα ειναι κινηταρες αλλα χανουν κατα κρατος σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες s7 s6 iphone 6 στην καμερα.Αν δεν διορθωθει αυτο να εχεις ενα ολοκληρωμενο πακετο σε σχεση με τον ανταγωνισμο πιστευω οτι πρεπει να περιμενει καποιος να πεφτει η τιμη του πρ…
-
Παράθεση από pilot: “μόλις το παρέλαβα και εγώ....το playstore υπάρχει επάνω αλλα δεν κάνει ενημέρωση σε καμία εφαρμογή...πως θα περάσω από stable global σε developer ?που είναι το πρώτο βήμα που γράφει εδω ο οδηγός ” κατεβαζεις την developer apo εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi Pad 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και μετα την βαζεις στην συσκευη σου. Μεσω της εφαρμογης updater επιλεγεις πακετο αναβαθμισης και βρισκεις την rom που κατεβασες την κανεις εγκατασταση και μετα κανεις τα υπο…
-
Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα απανταω εδω.Κατοχος ενος xiaomi mi pad 2 και ειδα οτι πολλες εφαρμογες απο play store δεν ειναι συμβατες π.χ sport24 myq wind .Εγω κατεβασα τα apk απο το internet μιλαω για αυτες τις εφαρμογες και δουλευουν μια χαρα.Αυτο τι σημαινει οτι μπορει οποιαδηποτε στιγμη να κρασαρουν η δεν θα δεχομαι τα update απο το play store?