Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.

• ποια ειναι η πιο καλη και σταθερη ρομ μεχρι αυτη την στιγμη για το mi5? τωρα φοραω την 6.11.10 Developer..αξιζει να κανω αναβαθμιση σε καποια αλλη?

• mi5 με την 7.2.8.0.0...

johnmlrs - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ναι νομίζω οι επόμενες είναι nougat...Θα ρωτήσω και βλέπουμε...Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

ευρωπα'ι'κη...εσυ την ειχες βαλει ...δεν υπηρχε περιπτωση να την βαλω μονος μου.. =============== Μαρ 4th 2017, 7:32pm =============== αξιζει λες να βαλω κατι ή οχι?

Μήνυμα

εχω χασει την μπαλα τελευταια με τις ρομ,δεν ξερω τι παιζει να πω την αληθεια... εχω την 6.11.10 Developer...ειμαι ευχαριστημενος!Αξιζει να βαλω κατι αλλο?και αν ναι θα εχω καπου διαφορα προς το καλυτερο??

• θα το ψαξω και αυριο...κατατοπιστικος οδηγος φιλε demakhs!μπραβο! =============== Φεβ 4th 2017, 1:12am =============== ολα οκ τελικα,βρηκα το MTP αλλαγη χειροκινητα σε MTP device usb και το βλεπει κανονικα..!

• εμενα το mi band 2 πανω απο 5 μερες δεν κραταει..

• Παράθεση από dajannis: “Παράθεση από flxas: “Και εγω εχω το ιδιο θεμα οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη.Η λυση που έχω βρει και μου δουλευει ειναι οταν το συνδεω , πηγαινω στο πάνελ διαχειρισης συσκευων και βρισκω την συσκευη και της αλλαζω χειροκινητα το driver σε mtp usb.Επειτα δουλευει κανονικα...Τωρα γιατι τα windows διαλεγουν λαθος driver απο μονα τους ενας θεος το ξερειε ” Το ιδιο ακριβώς κάνω και εγω και δουλεύει μια χαρα youtu.be/Lv44mv1slIk ” το δοκιμασα και ετσι αλλα δεν μου βγαζ…

• Σας ευχαριστω πολυ!! Εβαλα τους drivers κτλ...και ολα δειχουν οκ!

• συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και δεν το βλεπει...παω στο κινητο,επιλεγω χρηση usb για μεταφορα αρχειων και παλι δεν το βρισκω...μονο οταν ειναι για μεταφορα φωτογραφιων το βλεπω στο Υπολογιστης μου... βασικα θελω να περασω μια εφαρμογη απο το pc στη μνημη του κινητου..πως μπορω να το κανω?

• και εμενα το κανει αυτο με το bluetooth συνεχεια..

• δεν ειναι σιγουρο...τυχερα ειναι αυτα!εμενα εκανε στο τελωνειο περιπου 25 μερες...περιοδο χριστουγεννων ομως.

• Magic WormHole

johnmlrs - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

με στρατολογησε και εμενα ο συνηθης υποπτος....

• Μαλλον εχουν τιγκαρει οι αποθηκες και εβαλαν μια ταριφα κατα μεσο ορο για να λασκαρουν λιγο...

• φιλε dejannis ευχομαι να σου ερθει με την χαμηλοτερη τιμη σε δασμους..εμενα αυτο που με χαλασε δεν ηταν τα 36 ευρω που πληρωσα αλλα η μεγαλη καθυστερηση που ειχε...ειμε με 2+ μηνες με κινητ με σπασμενη οθονη και τα κατω κουμπια (επιστροφη κτλ.)δεν λειτουργουν...ταλαιπωρια! εχω αρχισει και το συνηθιζω ομως

Μήνυμα

μαλλον δυσκολευομαι..δεν ξερω αν μπορεσω... ξεκινησα με αυτο τον οδηγο.. Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) κατεβασα το twrp,κανω extract και μου βγαζει ενα φακελο recovery... πως θα δει τους drivers το MiPhone??

Μήνυμα

stable ή developer??νομιζω η stable ειναι πιο δοκιμασμενη χωρις προβληματα σωστα?μπορει να με κατευθυνει καποιος πανω σε αυτο?

Μήνυμα

το κεφαλι μου ειναι καζανι τωρα,δεν τα πιανω ευκολα... οποτε τωρα συνεχιζω με κατεβασμα twrp και ελληνικης ρομ.ποια να κατεβασω?

Μήνυμα

χαχαχα,μπορει να ειχες παει για υπνο και να με βοηθουσε καποιο αλλο μελος... τον οδηγο που εβαλες δεν το επιασα...τι πρεπει να ακολουθησω δηλαδη?οπως βλεπεις με ρυθμους χελωνας παω... =============== Ιαν 23rd 2017, 11:06pm =============== ποια ελληνικη ρομ να κατεβασω?αξιοπιστη και χωρις προβληματα...?

Μήνυμα

κυριοι ξεκλειδωσα...

Μήνυμα

οκ,συνεχιζω τωρα που πηρα φορα!! παντως ενδιαφερον εχει η ολη διαδικασια...δοκιμαζεις τον εαυτο σου και κυριως το στομαχι σου ε?? ειναι λιγο ψυχοβγαλτικο το ολο θεμα.....