Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.

• mi5 με την 7.2.8.0.0...

johnmlrs - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Λοιπον ενταξει..με λιγο καλυτερο διαβασμα και με τον παραπανω οδηγο που εβαλε ο demakhs το κινητο ανοιξε κανονικα!!!!!!!! εχω τωρα την MIUI Version Miui 8.1 stable 8.1.6.0. MAANCDI λογικα ειναι η official κινεζικη ε? θα μπορουσατε να με βοηθησετε για το επομενο βημα? ευχαριστω και παλι!!!

Μήνυμα

βασικα εχω αρχισει και πελαγωνω... εχω μπει σε recovery και τωρα ουσιαστικα πρεπει να κατεβασω το κινεζικο mipcsuite για να ξεκλειδωσω τον bootloader??? =============== Ιαν 23rd 2017, 9:31pm =============== ξεχασα να πω πως συμφωνα με τον οδηγο αυτον..Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader (σελ 1) μου βγαζει μηνυμα στο mipcsuite:Your system is up to date Version v8.1.6.0. MAANCDI

Μήνυμα

ναι συγνωμη...πως αποσυνδεω το κινητο?πως το επαναφερω?ειναι με το λογοτυπο mi και απο κατω το λογοτυπο android με τις τελιτσες..

Μήνυμα

νομιζω εχει περασει 1-2 ωρες και ακομα τα ιδια.πιθανον να κολησε...δεν ξερω μπορω να κανω κατι αλλο?? =============== Ιαν 23rd 2017, 8:42pm =============== αυτη τη στιγμη εχω το τηλεφωνο συνδεδεμενο με usb.να το βγαλω?

Μήνυμα

μια επανεκινηση απλα δεν εχει ανοιξει..οι τελιτσες συνεχως πηγαινοερχονται...και μερικες φορες φορτωνει και μια μπαρα απο κατω.. δειχνει οτι ειναι εν ζωη αλλα δεν εχει ανοιξει ακομα.. =============== Ιαν 23rd 2017, 8:16pm =============== πολυ ωρα κανει να ανοιξει...ακομα τιποτα...

Μήνυμα

100% complete...! ειναι σε σταδιο επανεκινησης αλλα αργει να ανοιξει...εχει πανω απο 20 λεπτα..συνεχως αναβοσβηνει,φορτωνει μπαρες κτλ.Να ανυσηχω ή να περιμενω???

Μήνυμα

εχω εγκριση για ξεκλειδωμα εδω και καιρο...οποτε μετα αρχιζουν τα δυσκολα ε?? μετα πιον οδηγο θα ακολουθησω? και ποια ελληνικη ρομ πρεπει να βαλω ? η μηπως βιαζομαι...

Μήνυμα

ωχ!δεν ειχα δει το μηνυμα σου και εχω ξεκινησει μεσω αγγλικου MiPCsuite,ουσιαστικα την περιπτωση 1. Κανει upload κανονικα και περιμενω...τωρα δηλαδη θα κατεβασει την τελευταια china stable rom και μετα εγω θα βαλω την ελληνικη? συγνωμη για τις συνεχεις ερωτησεις αλλα ειναι πρωτη φορα και εχω λιγο αγχος..

• παρελαβα σημερα απο ελτα το mi5 3/32 απο gearbest..ειχε κρατηθει στο τελωνειο απο 23-12-2016 και οι δασμοι που πληρωσα κατα την παραλαβη ηταν 24+12=36 ευρω!νομιζω καλα σε σχεση με αλλες περιπτωσεις που εχω ακουσει..

Μήνυμα

Δηλαδη με αυτο που μου εγραψες?Κινέζικο mi pcsuite & Xiaomi Drivers

Μήνυμα

ευχαριστω φιλε demakhs!! αρχιζει να με κυριευει το αγχος,σαν ασχετος που ειμαι.. πρωτα εκανα τον ελεγχο για να δω αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader και μου εβγαλε αυτο.. ειναι κλειδωμενος σωστα?

Μήνυμα

Σημερα παρελαβα επιτελους και ξεκινω τις εργασιες αμεσα... εχει fake rom(7.2.8.0.0) συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει απο εδω σωστα? εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader και εχει εγκριθει... θα μπορουσε καποιος να με κατευθυνει σχετικα για το τι πρεπει να κανω?? εχω windows 10..

• και εμενα τελευταια αγορα το xiaomi miband 2 με sw...περιπου 50 μερες εκανε αλλα περιοδο χριστουγεννων..

• Επιτελους!!!Ξεκολησε σημερα απο τελωνειο και τωρα αναμενουμε την λυπητερη με την παραλαβη!αν οχι αυριο απο Δευτερα θα παραλαβω..Απο την παραγγελια μεχρι σημερα..43 μερες!

• καλεσα σημερα το τελωνειο αεροδρομιου να ενημερωσω οτι απο 23-12-16 κρατειται δεμα μου και μου ειπε ο υπαληλος "υπομονη''!!!μεγαλο ξενερωμα...!

• Απο gearbest μεσω sg post.12 μερες εκανε να ερθει Ελλαδα...ειναι και εσενα φιλε kot τελωνειο?

• Παράθεση από giwrgosalim: “ααα νομιζα το φεσι του τελωνιου 211..υπολογιζω γυρω στα 60-70 για τη συγκεκριμενη παραγγελια αν το ανοιξουν...παιζει μεγαλο ρολο ο τελωνιακος που θα πεσεις...παντως τις τελευταιες μερες δεν εχω δει εδω μεσα κανεναν να αναφερει οτι πληρωσε τελωνειο...εγω ομως ειμαι τοσο μητσοτακης που θα πληρωσθα σας ” θα σας πω εγω ποσα θα πληρωσω αφου το mi5 3/32 βρισκεται τελωνειο απο 23/12/16... το θεμα ειναι ποτε θα ξεκολησει απο το τελωνειο...εχω ξενερωσει απιστευτα!!

• περιμενω το mi5 οπου θα ασχοληθω εκτενεστερα.τωρα εχω ενα cubot με μισοσπασμενη οθονη και δεν λειτουργει καλα το touch...Γενικως εχω καποια θεματα αυτη τη στιγμη με το κινητο μου.. μια ματια που εριξα στην πρωτη σελιδα του νηματος(λιγο βιαστικα μεν γιατι δεν ειχα χρονο σημερα) αυτο καταλαβα για τα ελληνικα.δεν ξερω αν κανω λαθος βεβαια. το κινητο το συνδεω με usb στον υπολογιστη και δεν το βλεπει.μονο για μεταφορα φωτογραφιων συνδεεται..

• φιλε kalvar κατεβασα απο playstore το mi fit και αυτοματα μου εκανε αναβαθμιση και εχω την εκδοση 2.2.9.Την 2.2.10 με ελληνικα μαλλον πρεπει να την περασω εγω στο κινητο αλλα δεν μου το διαβαζει το pc. πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες..καλο γκαντζετακι!στα βηματα πρεπει να χανει λιγο.δοκιμασα 10 βηματα και μου εβγαλε 13...αλλα ενταξει υποθετικα ειναι ολα.για τα λεφτα του και σαν ρολοι γενικα ειναι καλο!

• Σημερα παρελαβα απο ταχυδρομειο το mi band 2 μετα απο 50 μερες περιπου απο bangood με swisspost.. ρωτησα σημερα για παραλαβη δεματος απο τριτο ατομο και μου ειπαν στο ταχυδρομειο μονο με τις ταυτοτητες και των δυο γινεται..