Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
Παρολο που είχα ηδη την 23;
-
Γιατί ακόμη μου βγάζει 5-1-23;Την κατέβασα μια φορά,αλλά παλι αυτή την ένδειξη έχω...
-
Πώς μπορώ να παίξω το θέμα του maddoctor;Δεν μου το επιτρέπει από τρίτους λέει.
-
Μπράβο αστέρια! Ευχαριστούμε.
-
Εμένα την κατεβάζει, μετά λέει λάθος και όταν δοκιμάζω να περάσω το λάθος έχω την κανονική τελευταία έκδοση. Οπότε και να το λέει, περάστε την κανονικά...
-
Να κι ένα bug... Σε mi4 δεν δουλεύει η αναζήτηση Google.
-
Επιτέλους και το ρολογάκι στο status bar!
-
Καλή αρχή παιδιά.! Ευχαριστούμε πολύ.
-
Αυτό που από την αρχή δεν καταλαβαίνω,είναι γιατί δεν κατεβάζω δεδομένα (π.χ. ενημέρωση λεξικού λέει) με 3G και ζητάει wifi.Έχω ενεργοποιημένο το απεριόριστο όριο για κατέβασμα και κανέναν άλλο περιορισμό νομίζω.Ευχαριστώ.ΜΙ4 με την τελευταία ελληνική,αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο...
-
Πάρα πολύ καλή η 4.11.14!
-
Θα πάρει και το mi4 CWM recovery, όπως είπε ο μέγας admin ☺
-
Όλα καλά. Για κάποιο λόγο δεν είχα επιλεγμένο το myprofil στο προφίλ μπαταρίας. Συνεχίζουμε...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από eklipsi: “4.10.31,sorry.” H προηγούμενή σου ROM αν ήταν κάποια από αυτές που είχαν βάλει τα e-shops, θα πρέπει να κάνεις Factory Reset από το Recovery προτού περάσεις την Ελληνική. Παρ'όλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις και μία άλλη ROM από εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-4-GTV-4-10-31/#files” Η προηγούμενη ήταν η δικιά μας, σας rom. Σήμερα στο άσχετο τα παρατήρησα, ίσως έπαιξα χθες με τα προφίλ της μπαταρίας χωρίς να αλλάξω κάτι όμως... Ξαναφλασάρω τη…
-
4.10.31,sorry.
-
Άσχετο... Μου κλείνει τις εφαρμογές αυτόματα, χωρίς να έχω κάνει ανάλογη ρύθμιση. Σαν να πατάω το χ δηλαδή. Επίσης, τα capacitive πλήκτρα δεν είχαν ποτέ ήχο στο άγγιγμα;;; Πω,σαν να μην το είχα εγώ το τηλέφωνο...
-
Μάλλον τότε θα το ρισκάρω το ΣΚ, εκτός αν βρει κάποιος άλλος νωρίτερα χρόνο.Ευχαριστώ παίδες!
-
Σε Mi4,την κάνουμε ή περιμένουμε κάτι;Ποιον τρόπο συστήνετε;
-
Τι να πω... εξαφανίστηκε... Πολύ καλή δουλειά παιδιά.. Όπως πάντα!