Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “Καλημερα παιδιά Έχω παρατηρήσει ότι τα πλαϊνά κουμπιά της εντάσεως έχουν κάνει μια μικρή κουρμπά στη μέση...σαν να έχει στραβωσει....έχει τύχει σε κανέναν άλλον;το ίδιο είχα πάθει καιgalaxy s4 αλλά το είχα 3 χρόνια Redmi note 4 mtk” Ακριβώς ότι έχει πάθει και το δικό μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν το έχεις πάρει από Ελλάδα, καλύτερα να μιλήσεις απευθείας με το κατάστημα :)” Ναι από εδώ το έχω πάρει...το χρυσοπλήρωσα στο "p" πριν κανά εξάμηνο.... Ήταν βιαστική κίνηση αλλά δεν είχα άλλη επιλογή στη παρούσα φάση.. Θα ήθελα snapdragon αλλά δεν είχε έρθει ακόμα και βιαζόμουν. Το κινητό το έχω λιώσει στη χρήση παιδιά.Μετά από 8 χρόνια με iphone πήγα σε xiaomi και δεν είμαι καθόλου δυσαρεστημένος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ παίδες για τις γρήγορες απαντήσεις. Να σου πω την αλήθεια είναι το μόνο κινητό που δεν μου έχει πέσει...εντελώς τυχαία. Θα το πάω για έλεγχο σίγουρα.Παντως ήταν πολύ περισσότερο από όσο βλέπετε στη φωτογραφία (ότι φαίνεται βασικά..) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 8 χρόνια με διάφορα iphone τον Φεβρουάριο αγόρασα το πρώτο android μου και είναι το redmi note 4 με mtk. Επειδή ήταν βιαστική η κίνηση μου την πάτησα και πήρα το 10πυρηνο Mtk.Βασικα το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν έχει την B20 και έχω πρόβλημα μεγάλο εκτός Αθηνών(wind)μιας και ταξιδεύω αρκετά συχνά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα(Ελληνικό) να αγοράσω το ίδιο κινητό με snapdragon και b20; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Για Β20, Redmi Note 3 SE, Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition, Redmi 3s, Mi Note 2... μεταξύ άλλων.” Μια τελευταία βοήθεια θα ήθελα αν και έχει χίλιους οδηγούς εδώ μέσα και ντρέπομαι που ρωτάω.Πως θα περάσω άλλη ρομ; (αυτή που έχετε) Θα έχω προβλήματα στη λειτουργία του; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι έχει αποσυρθεί. Σου βγάζει προβλήματα;” Όχι,τίποτα απολύτως μέχρι στιγμής. Το μόνο μου παράπονο είναι σχετικά με την B20.Δεν πιάνει σχεδον πουθενά 4g με wind.Δοκίμασα και cosmote και είναι κομπλέ. Κάποια στιγμή θα ήθελα να περάσω κάποια rom από τις δικές σας,αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμα. Επίσης μετά από 8 χρόνια με κάμποσα iphone έχω καταενθουσιαστεί με την xiaiomi Δεν υπάρχει επιστροφή.Συντομα θα πάρω δεύτερο και θα δώσω αυτό στη γυναίκα.(χρειάζομαι οπωσδήπ…